serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ya yuh Shamanın biri 25 HPden aldı beni ya ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bütün betalar geldi bi bu gelmedi hala bekliyorum s s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Yeni Key gelirse bende talibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 KEEEEEEEEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Warriorla 15 armor biriktirdim. Shield bash varacağım. Yanında arcane reaper var +4 dmg kartım da var. Charge minionu da hazır. Tek atmaya hazırlanırken elektrik gitti. Ana bacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 shield bash minyonlara vurmuyo mu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 keey yollayana steamdan oyun. Key isterim key key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 k e y a t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Vir baa key vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 serjuhan said: Ya yuh Shamanın biri 25 HPden aldı beni ya ayıp ama. Abi Shaman'a ve Hunter'a karşı tamamen farklı bir kafa yapısıyla oynamak lazım. Genel geçer taktiklerle ııh. Gerekli durumda Shaman'ın 1 taunt'una 2 kart harcamak şart. Çünkü Shaman biraz rocky balboa'ya benziyor. Dayağı yiyip yiyip "Edriyıın" diye bağırarak iş bitiriyor. Boardta hiç bir şekilde 2 den fazla minionu olmasına izin vermemek mecburi gibi bir şey. Genellikle murlockları ya da summonerlar tarzı nispeten ucuz şeyleri kullandıklarından AoE kullanmak zorunda dahi kalmaksızın trade ederek board ustunlugunu elınde tutma sansın var. Çünkü elinde tuttukları çeşitli burst damageleri kullanabılecek pozisyona sahip olmamaları gerçekte olduğundan daha az kartla oynamaları demek. Tabii her zaman boyle olamıyor ama genel mantık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Bişey sorucam şimdi. Diyelim ben para verdim ve pack açtım arena yaptım vs vs. Oyun 0 lanacak diyorlarda benim bu paralarım battle.net'e geri yüklenecek mi ? Kısacası harcadığım bu paranın bana bi katkısı olacak mı release'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 iade gelicek rl harcadıgın paralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yüklencek geri de gold olarak mı cash olarak mı emin değilim, yazar biyerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Grast said: Bişey sorucam şimdi. Diyelim ben para verdim ve pack açtım arena yaptım vs vs. Oyun 0 lanacak diyorlarda benim bu paralarım battle.net'e geri yüklenecek mi ? Kısacası harcadığım bu paranın bana bi katkısı olacak mı release'de ? Battle.net balance'a geri dönecek o para. Yani o para ile istersen burda kart istersen diabloda item alırsın. Hala diablo oynayan arkadaşlarım var listemde. Çok tuhafıma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 benim hala wow oynayan arkadaşlarım var o daha da tuhafıma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Hearthstone Beta Key yazarsak belki blizz bizi de görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 KEY verene itina ile dua edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ilk dolu boosterımı açmış oldum edik: bombilo'ya tekrar teşekkürlerimi sunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 HEY SEKSİ LEYDİİİ İ LAYK YOR MUVVVVS GİV Mİ E KİİİİYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 blizz'den gelicek cevabı bekliyoruz key'ler için galiba şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Hadi yavrum blizz, çipetpetpetpet, bastıra bastıra gönder keyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 maili kontrol ediyorum, fazla heycana gerek yok, yerse blizz haber edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yemezse ekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ilk yazanlardan ben varım en çok ben istiyorum acılı dürüm göndericem bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 key için teşekkürler bombilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar