ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 master'a geçen var mı ya ranked'da. diamond 2 star'da kaldım ben bir ton maç kazanmama rağmen ilerlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 GERGE said: Dun 6/3 yaptim. 120 Arcane Dust geldi sadece. Altin yok. 3/3 yaptım bende dün, 80 dusta geldi ;) 2/3 yaptığımda bile 1 deck 50g falan gelmişti. ödüller bu kadar random olmamalı veya oluyosa 5 deck de gelebilmeli veya 500g da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ahmedinejad said: Ozan said: Sinir oldum, sürekli gelen kullanamadığım flamstrike bir türlü gelmedi, karşımdaki tüm alana adam dizip yendi. Hepsi 2-3 health... flamestrike en sevdiğim kart. başlangıçta gelse bile değişmiyorum çünkü çok op bir kart ve şansa bırakamıyorsun ileride gelip gelmeyeceğini. karşımdaki bir heyecan diziyor böyle tam oyunu bitirecek, çat temizleniyor ortalık. flame strike ı spell power ile güçlendirip 6-7 dmg e çıkardın mı keyfinden yenmiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ranked sistemini kaçırmışım galiba...Neyse beta nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kaçırmışım derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu gunun gorevi oldurdu beni. Shaman ile 2 oyun kazanmami istedi, belki 10 tane oyun attim iki tane yenene kadar. Bir daha da Shaman ile oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 shaman iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu oyun güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 shammy, mage, warlock, ranger ya. akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 mage bariz en ağır op ya. paladin bazen sert counterlıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Grast said: kaçırmışım derken ? Şimdiye kadar oynadığım tüm oyunlar unranked, ranked olayını bilmiyordum bile, neyse bundan sonraki oyunlara bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 oy booster açtım çok güzel bi kart çıktı lan 3 manaya 4/2, oyuna girince 7 atak ve üstü bir yaratığı yok ediyor. 6 üstü olsa baya ciddi imba olurmuş ama şu hali bile iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bugünün görevi shamanla 2 oyun kazanma. Beceremedim bir türlü shamanla kazanmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 http://i.imgur.com/xcDZ2bM.jpg ya mirin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 balını seveyim afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Fazladan keyi olan kimse kalmadı mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 beyler AI ile oynarken karşı tarafın choose one'lı kart kullanıp da hiç bişeyin olmadığı başka kimseler var mı aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 O değil de, KEYYYYYYYYY!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Saat 10:30 da facebookta 200 key dağıtılıyordu sanırım bakın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ne diyorsunuz bu desteye? Aldigim tun oyunlari 7. ya da 8. turda kazandim ama oyun cok uzarsa kaybediyor genelde. Ranked'da bunla oynuyorum. Tum yaratiklar Beast taunt veren Hunter yaratigi disinda. O da beastlere bonus veriyor zaten. Guzel uyum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 çok fazla 2'li kart yok mu? oynayabileceğin seçenekleri azaltıyor böyle sanki. farklı çeşitli daha çok kart, daha çok combo yapabileceğin kartlar daha iyi sanki. yani aoe'si ve spelleri sağlam bi mage çok rahat alır bu decki bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 10 kristal birikmeden hizli davranip yenmen destenin tek olayi, ona odaklandim. Oyun uzarsa 7 ya da 6 cristalli kartlari oynayip, charge'i verip bitiyorum genelde 10. tur olmadan. 2'lilein coklugu 1 attack bonus veren kartlari oyuna surup bir turda bir suru hasar vermek. Sonra da burn kartlariyla oyunu bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 gerge de dövdü beni fgh spell dmgli 2 fireball gelince mal oluyor insan. diğer classları da az buçuk oynadım mage'e nerf önerisi yapayım 4 manaya 6 dmg fireball 5 dmg olmalı veya 5 mana olmalı. flamestrike dmgi ya 4 e düşmeli ya da 2 mana overload falan vermeli. shaman'da öyle mesela. boktan aoe skili bile overload veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/xcDZ2bM.jpg ya mirin? Pfff.... Ben pack açınca bana çıkanlara bak. Adama çıkanlara bak. Adaletini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 lordum key pls!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar