ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sparkcaster said: bu arada 2. başlamak çok dengesiz ya fixlenmesi lazım bazı combolar var karşı koyamazsan oyunu 2. turnde kaybediyosun 2. başlamazsan bu çok doğru. ilk başlamak çok dezavantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yok öyle kombolar yemedim, en kötü yediğim kombo +2 spell power koydu tek roundda sonra 2 tane AE patlattı board tertemiz oldu ama onun tarafı zaten temizdi, yine aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bana invite atabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu arada frost nova atıp silence atmayın silence novayı da siliyor. unutuyorum hep lanet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 arka arkaya 3 turn flamestrike ne lan. öyle bi kart mı var 3. kez kullandıran. flamestrike'dan ziyade fireball olarak kullansaymış onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 barbu said: bana invite atabilecek var mı? attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 arenada sınırı yok random aynı karttan 4-5 tane bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 beta atabilcek kaldı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sparkda var beta invite. PM atın hemen yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 TheRiverBelow attım sanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Aynen sparka pm atın 2-3 key daha kalmış olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bari nerelerden bulduğunuzu söyleyin de zorlayalım biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben facebook'ta falan giveawayler var onlara bakıyorum arada, biraz zor gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 eu basladımıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bombilinin son gönderdikleri eu'du? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 pm attık cvp yok yunanız diye mi böyle yapıyonuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 eu başladı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 dünyanın en sinir bozucu paladinini 3 hp vs 23 hp'den aldım. water elemental kitledi oyun sonunda bossu sürekli sdbglkjdh herif öyle sinir bozucu ki koyun yaptım herifin buffladığı minion'u. adam o koyunu 5-3 yaptı bufflarla tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi bitti diye yazdım buraya olsa gondereyım, tek tek pmdenmi cevap vereyim anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 eger elinde fazladan olan varsa alabilirim 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Tekrar tekrar yazıyorum key satan olursa almaya hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Keyi hesaba aktardim bile ben ama piyasasi ne ki? 200 Euro filan veriyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Geçen hafta fln 300 dolara satıyorlardıda alan çok olmadı şimdi 150 dolara alan bikaç kişi gördüm forumlarda ama genel olarak 100 dolar civarı gidiyor. 150 TL veririm cidden satacak olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 oha abi neyin kafasi bu :D ben dininize gore +sevap point, dininiz yoksa +caniniz ne istiyosa o point veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar