Grast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sırf blizzard oyun çıkarıcak diye 2 haftadır çeşitli kart oyunları oynayıp sisteme alışmaya çalışyorum lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bunun gaziyla Scrolls aldim bir, yillardir zaten MtG oynuyorum. Iyi ki cikiyor ama bu, sayesinde TCG tekrar populer olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Arenada 0-3 yapsan bile 1 pack, 15? dust - 15 d gold geliyor, yani nerdeyse giriş ücretini çıkartıyorsun. Kazandığın maça göre de ödül artıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yok oyundaki gold dengesi sefalet şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 karar verin lan hangisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben arena dan bahsediyorum, spark normal mod dan. Normal mod için gerçekten para vermeden çok zor kart almak, 5 win 5 g şaka gibi. Arena 150g fee, en kötü 1 booster(100g değerinde), 20g, ve 10 dust alınıyor, -3 +5 kompanse var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi arena için goldu nasıl kazancan normal mod az verince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 quest lerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ki az diyorum zaten normal mod un geliri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 3 gün quest yapman lazım arena için streamer adamın 1400 goldu vardı şimdi 300 kaldı 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 dreagloth said: Ben arena dan bahsediyorum, spark normal mod dan. Normal mod için gerçekten para vermeden çok zor kart almak, 5 win 5 g şaka gibi. Arena 150g fee, en kötü 1 booster(100g değerinde), 20g, ve 10 dust alınıyor, -3 +5 kompanse var. arena kazanımı sonucunda ben şimdiye kadar max 150 + 50 g kazanıldığını gördüm, şansın yaver giderse verdiğin gold u biraz arttırıyorsun işte ama o bile tartışılır. senin mantıkla tabiki zararda değilsin ama gold kazanımı oyunda çok zor olduğu için real money vermeden sürekli arenada oynamak pek olası değil gibi.. spark ın dediği gibi ilk kez arenaya girmek için 2-3 gün kasman lazım quest vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Gorevler ne kadar? 50 tane yapinca filan bitiyorsa o da olmaz. Bence bunu WoW ile birlestirebilirler. Her WoW oynayana ayda 500g gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Her görev farklı, 100g veren de var başta, 40g de. İlk başta 400g ye yakın geliyor zaten bir şey yapmadan daha, artı arenaya ilk giriş beleş. Önemli olan sonrası. Noob luğun geçince para kalmayacak, didineceksin tekrar biriktirene kadar ya da class lara iyice hakim olana kadar practice+normal takılacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yahu oyun daha beta lel görev mutlaka eklenir adamlar hala wc1 wc2 tides patchi yapıyorlar öyle çok pay2win olmaz ama nooblarıda arenadan uzak tutacak bi sistem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 500 tane key dağıtılmış facebook'tan. düşen olursa talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahmedinejad said: 500 tane key dağıtılmış facebook'tan. düşen olursa talibim. blizzard ın hiç bir oyunun dan beta key kazanamadım burda da durum değişmedi tabiki..X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Avrupa betasi başlamış. Yine key gelmedi lanet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Wow raid bosslarindan legendary kart dussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 eu beta başladı hayırlı olsun banada keyim geldi. ekstra keylerden dağıtcam yine haber etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cok key geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bombilo bu sefer ilk sırada ben varim aman diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bi 5-6 tane gelir gibi en azından yine. us için o civarda gelmişti ekstradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 var mı verebileceğin 5-6 içinden acaba ? sıraya giriyorsak 2. yim sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben de istirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben de varım hemen sıraya gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar