Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

Sparkcaster said:

neys
Spark#1520

spark ne adamsın, küfredip oynamıycağın oyunun deta keyinimi aldın, bırak merak edenler oynasın bari

spark hep böyle wow un ilk zamanlarındaki paladin fanlığından günümüze çok bişi değişmemiş :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kendi konuma ilginizi cekiyorum: http://forum.paticik.com/read.php?35,7147810,7147810#msg-7147810

Hearthstone'dan daha cok sevdim ben mekanik ve kart fiyati olarak.
Mesaj tarihi:
arcane said:

eu hesaba ekleyip yediremiyor muyuz bir şekilde ehue

us.battle.net'ten hesap al kullan abi direk.

sorna istersen mergelersin eu beta acılınca hesapları
Mesaj tarihi:
oyunu gördüğünden beri key bulcam diye her yere üye olan arkadaşa ilettim keyi, tembihledim us account olcak diye, yarın uğrarım oynarız dedim.

veee keyi patlatmış. "us.battle.net" yazınca amerikan oluyormuş, diabloda öyle yapmışmış.. mnskm
şimdide açmış saatlerce kungenin hearhstone oynamasını izliyo /wrist
Mesaj tarihi:
bombilo said:

Aceace said:

Bombilo verdiği keylerin sahiplerini yazsın. Bizim onlardan ne eksiğimiz varmış öğrenelim...

spark
cuce
arcane
fin
l_zero
lethe
gangren

adamlar erken davrandı hacı

Tamam ben de erken davranıyorum ve eline ulaşacak ilk Hearthstone betasını istiyorum. (Daha doğrusu benim hatun istiyo. Ben de stream yerine 1. elden izlesem arada bana izin verirse oynasam mutlu olurum tabii.)
Mesaj tarihi:
arena kısmı p2w konusunda fikrimi değiştirdi, geri kalan kısmı p2w tabiki, kart alımı baya sınırlı oyundan kazandıklarınla. biraz daha geliştirmeleri lazım bide oyunu yeni modlar yeni classlar kartlar vs
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sana bana key ver Bombilo bir daha geldiginde, Magic the Gathering Online, Duels of the Planeswalkers ve Scrolls ile detayli kiyaslamasini yaparim; uc oyuna da sahibim, aktif oynuyorum (Scrolls'u dun aldim gerci).
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...