Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sparkcaster said: neys Spark#1520 spark ne adamsın, küfredip oynamıycağın oyunun deta keyinimi aldın, bırak merak edenler oynasın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 +rep bombilo becerebilmiş biri step by step anlatabilir mi nasıl giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 us battlenet hesabına girip add a game code diyosudna benimki not avaliable diyor ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 vpn ile dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben direk ekledim çalıştı vpnsiz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 eu hesaba ekleyip yediremiyor muyuz bir şekilde ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 eu daha açılmadı benim covert oldu eu ya zaten not avalaible yet diyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://www.twitch.tv/nl_kripp#7352 kripp arena oynuyodu aaaaand its gone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Cuce said: Sparkcaster said: neys Spark#1520 spark ne adamsın, küfredip oynamıycağın oyunun deta keyinimi aldın, bırak merak edenler oynasın bari spark hep böyle wow un ilk zamanlarındaki paladin fanlığından günümüze çok bişi değişmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben de istiyorum key sevabına ama biri daha böyle verir mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bombilo verdiği keylerin sahiplerini yazsın. Bizim onlardan ne eksiğimiz varmış öğrenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Kendi konuma ilginizi cekiyorum: http://forum.paticik.com/read.php?35,7147810,7147810#msg-7147810 Hearthstone'dan daha cok sevdim ben mekanik ve kart fiyati olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 para verdin herhalde sevicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 key satan olursa ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 arcane said: eu hesaba ekleyip yediremiyor muyuz bir şekilde ehue us.battle.net'ten hesap al kullan abi direk. sorna istersen mergelersin eu beta acılınca hesapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 yok mu lan kimse oynayack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 rogue deck yaptım bir yandan mageide topluyorum, ama arenada aldım elime meheh random seçtirdi herşeyi flm, wep + poison + flurry kombosu bir efsane dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 biri sevabına account u paylaşsa.. bizde 1-2 saat incelesek.. var mıdır böyle takdire şayan bir yiğidimiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 heyecanla EU key bekliyorum. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Aceace said: Bombilo verdiği keylerin sahiplerini yazsın. Bizim onlardan ne eksiğimiz varmış öğrenelim... spark cuce arcane fin l_zero lethe gangren adamlar erken davrandı hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 oyunu gördüğünden beri key bulcam diye her yere üye olan arkadaşa ilettim keyi, tembihledim us account olcak diye, yarın uğrarım oynarız dedim. veee keyi patlatmış. "us.battle.net" yazınca amerikan oluyormuş, diabloda öyle yapmışmış.. mnskm şimdide açmış saatlerce kungenin hearhstone oynamasını izliyo /wrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bombilo said: Aceace said: Bombilo verdiği keylerin sahiplerini yazsın. Bizim onlardan ne eksiğimiz varmış öğrenelim... spark cuce arcane fin l_zero lethe gangren adamlar erken davrandı hacı Tamam ben de erken davranıyorum ve eline ulaşacak ilk Hearthstone betasını istiyorum. (Daha doğrusu benim hatun istiyo. Ben de stream yerine 1. elden izlesem arada bana izin verirse oynasam mutlu olurum tabii.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 arena kısmı p2w konusunda fikrimi değiştirdi, geri kalan kısmı p2w tabiki, kart alımı baya sınırlı oyundan kazandıklarınla. biraz daha geliştirmeleri lazım bide oyunu yeni modlar yeni classlar kartlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Sana bana key ver Bombilo bir daha geldiginde, Magic the Gathering Online, Duels of the Planeswalkers ve Scrolls ile detayli kiyaslamasini yaparim; uc oyuna da sahibim, aktif oynuyorum (Scrolls'u dun aldim gerci). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bombili bingildak yetim mi kalsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar