Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 guzelmis hepsini kaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bırakın abi rolpleyi, hunie pop gelmiş sdf https://www.humblebundle.com/games/hunie-sekai-bundle?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Benim linkten dalarsanıza çok memnun olurum https://www.humblebundle.com/games/classics-return-bundle?partner=teasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 tormenti görünce bastım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 tormenti göremedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 en pahalısında abi, elini cebe biraz daha daldırman gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 fakirlikte 1$lık paketi alır geçeriz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Tormentin kendisi 15 dolardan fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 harbiden öyleymiş. 59 liradır diye base fiyatı tahmin etmiştim nereye gidiyor bu oyun fiyatları ya ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Son zamanlarda gordugum en iyi weekly bundle. Zipzip bebisimin refi ile 15 dolares ateslerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Valla steamden hiç oyun almasam bu humble doyurur :p Monthly de dark souls 3 veriyor zaten, kaç aydır bayağı iyi dealları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Walla guzel bundle. Gerci cogu var library de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 hepsi var bi torment yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 classics cok iyiymis oynamadıysan shadowrun son donemde cıkmıs en iyi rpgler olabilir bence hem bu kadar combat bazlı olup hemde bu kdar çok sey anlatan eğlendiren oyun yok nerdeyse oyunların 90%ı olmasa alırım cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 shadowrun güzel ama özgürlük 0 oyunda. 1. oyun güzel gitti ama 2. oyunda sıkıldım bıraktım hong kong'tu galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Oyunların çoğu bende olmasaydı keşke. Çok iyi bandıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Masticore said: shadowrun güzel ama özgürlük 0 oyunda. 1. oyun güzel gitti ama 2. oyunda sıkıldım bıraktım hong kong'tu galiba... HK daha iyiydi abi aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 shadowrun iste eski tip linear bir oyun görntler cok güzel konusmalar guzel sistem guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 shadowrun iyi baya ama çok lineer hakikaten. sonlara doğru ben de baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 yarisindan fazlasi var ama torment icin para vericem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Torment bi de SR:HK oynamamıştım, çokzel oldu bu bundle bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Laurelin said: yarisindan fazlasi var ama torment icin para vericem :( kötü mü ki torment? millet güzel şeyler yazmış hep hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 okuduğunu anlayamayanlarda bugün: senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 bliksem said: Masticore said: shadowrun güzel ama özgürlük 0 oyunda. 1. oyun güzel gitti ama 2. oyunda sıkıldım bıraktım hong kong'tu galiba... HK daha iyiydi abi aslında? sonuncu hk, 2. Kreuzberg. Turk barmen vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 istisnasiz ise yarar https://i.imgur.com/2hILnMl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar