sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 cyberghost tırto bi vpn diye biliyorum. yalnız display fusion varmış, steam'de çift monitörünüz varsa bunsuz yaşıyorsanız malsınız falan yazıyordu millet reviewlarda. çift monitörü olan değerlendirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 deskscapes 1$'da iyimiş. eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 olsun seneligi 50 dolar olan vpn'i 7 dolar'a almış oluyorsun. Kofti de olsa 7 dolar eder vpn'iniz yoksa. Tek kötü yanı 1 device olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 webroot kullanıyorum beleşe ama bitecek süresi. bitdefender'ın bu sürümünde gaming mode var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Bitdefenderın facebook sayfasında 90 gün free veriyorlar 1 yıldır 3 kere farkli email ile aldım hala kullanıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bana izin vermediler farklı e-mail olmasına rağmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Masticore said: olsun seneligi 50 dolar olan vpn'i 7 dolar'a almış oluyorsun. Kofti de olsa 7 dolar eder vpn'iniz yoksa. Tek kötü yanı 1 device olması ya her şekilde aylık 2 lira desen, sırf denemelik bile verilir nolacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ben BTA'yı aldım senelik vpn'e güzel fiyat bence. deskscapes'i de almak istiyordum zaten iyi oldu. cyberghost tırto değil de mid-tier vpnlerden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 cyberghost tırt degil de bir ara kampanya yapmıstı yine ucuzdu boyle. Her bölge yoktu rest. serverlar vardı hani free'nin bir üstü o iyi degildi. Bu sanırım öyle degil sanırım yazdıgına göre sitesiyle aynı 700 server diyor ve 29 country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Masticore said: cyberghost tırt degil de bir ara kampanya yapmıstı yine ucuzdu boyle. Her bölge yoktu rest. serverlar vardı hani free'nin bir üstü o iyi degildi. Bu sanırım öyle degil sanırım yazdıgına göre sitesiyle aynı 700 server diyor ve 29 country ha belki o kampanyadaki dandik şeyi kullanmıştım da ondan öle yazmışım aklıma. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 1$ Killing Floor Killing Floor - The Chickenator Pack Killing Floor - Community Weapon Pack Killing Floor - Community Weapon Pack 2 Killing Floor - Community Weapons Pack 3 Dangerous Golf Shadow Complex Remastered BTA (3.78$ şuan) The Vanishing of Ethan Carter ADR1FT The Mean Greens - Plastic Warfare 10$ The Culling https://www.humblebundle.com/unreal-engine-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 yeni bundle. legend of grimrock 2 var 1$'da. https://www.humblebundle.com/nicks-staff-picks-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Aldım 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 The secret world key'i sharelayabilcek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bi 3.86da ben patlatırım herhalde grimdawn cok şart değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Secret world'ü oynamamıştım. Onun için alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 https://www.humblebundle.com/yogscast-jingle-jam bu hafta alınır mı acaba... Oyunlar çok bi çöp ama sayısı da cok fazla daha 20 tane oyun reveal olucak vs.. 5 dolar faeria booster'lı early access veriyor merak ediyorum dogrusu şu kart oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 https://www.humblebundle.com/yogscast-jingle-jam bu hafta alınır mı acaba... Oyunlar çok bi çöp ama sayısı da cok fazla daha 20 tane oyun reveal olucak vs.. 5 dolar faeria booster'lı early access veriyor merak ediyorum dogrusu şu kart oyununu. z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Alıp da kholat hediye edene müteşekkir olurum. Bayadır merak ediyorum da bi türlü bundle falan rast getiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Gerci hepsi Uplay ama Assassin's Creed bundle i gelmis: https://www.humblebundle.com/assassins-creed-bundle Rogue, Revelations, Black Flag, Syndicate yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 almayın sakın. konsol portu, support yok. gecenlerde beles verdigi ac3 pc'de calısmıyo falan filan. ubisoft işte hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 AC3 çalışmıyor, güzel olan black flag yok. Alınacak bir bundle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 https://www.humblebundle.com/freedom super meat boy, world of goo bide the stanley parable var sadece bende. bu fiyata alınır mı bilemedim. iyi gibi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 turkiye icin iyi bir deal degil. bundle'in fiyatini arttiran oyunlar subnautica, stardew valley, invisible inc. onlari steam sale'den 50 lira altina toplarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 aslında baya baska guzel oyunda bar yane benim onerilerim stardew valley subnautica super meatboy world of goo octodad hepsipara eder bide hepsini charity ver diyosan mesela bence sadaka diye dusunulebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar