Warhero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Wispy said: Böyle yapacaklarına neden M&M 6'yı yeni grafiklerle remake yapmıyorlar. Adım gibi eminim peynir ekmek gibi satardı. Ucuza oyun kapatmış olmak için böyle yapmışlar sanırım. MM6 remake yapsalar daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mal gibi 16 saatimi harcamışım 2 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SJ8erVT5TkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Oyun güzele benziyor da bir de MM6-7 değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu oyunu aldım yanında mm6 geliyor diye yıllar sonra ona başladım tekrar. 61 hours played ve daha da bitmesi için bayağı da süre var yahu, eski oyunlarla cidden daha çok uğraşıyorlarmış. 6 yı bitirip 7 ye geçicektim güya, bu hızla 10 a gelmeye benim ömrüm yetmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Gog dan M&M'nin eski versiyonlarını isteyen varsa indirime girmiş. MMX i beklerken 6-7-8 yapabilirsiniz, 9 yapamazsınız zaten mideniz kaldırmaz =P http://www.gog.com/promo/ubisoft_weekend_promo_011113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bu tile tile ilerleme olayi birtek beni mi rahatsiz ediyor acaba yada soyle diyeyim neden iki tile arasinda ilerlerken 0.5 saniye kadar geciyor ki? Sanki 1998 de 8 MB RAM i olan PC de 32 MB RAM isteyen oyun oynamaya benziyor. surekli donuyor gibi. :/ Daha "smooth" bir gecis olamaz mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 steam'de new releases altında gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 evet ben de ordan gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Güya 6-7-8 yapacaktım 10 a geçmeden, peh anca 6 yı bayağı oynadım oda bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 panpalar bilgi var mı tam oyun mu? edik: öyleymiş. 4.65GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Başladım ben, meh işte eskinin tadını verir belki diye dolaşıyorum. Grin olayı çok sinir olmuş gerçekten, başım döndü. Birde turn ü pass geçmeyi bulamadım :) hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 dangerous cave is dangerous girişte shadow dragon var sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 arcane said: dangerous cave is dangerous girişte shadow dragon var sdfsdf. spoiler Hemen yakınlarda bir tane de Cyclops'lu var, ona da dikkat. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bu seriyi hiç oynamadım, ama 6 nın devasa dünyasını okudum sağdan soldan. Bu nasıl peki aynı büyük dünyayı sunuyor mu yoksa tırt mı ? İllaki 6 ya başla diyorsunuz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 grid :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 abi early accesteki grafikler bundan iyiydi dicem ama garip olacak? bir de yeni gelen classlarda çok dandikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 dünya falan beklemeyin. kareli not defteri üzerine combat combat combat combat böyle gidiyor oyun. neyse ki combat keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 pronoit said: abi early accesteki grafikler bundan iyiydi dicem ama garip olacak? bir de yeni gelen classlarda çok dandikmiş Garip değil bu arada,muhtemelen bug o dediğin olay. Oyun Texture kalitesini medium'a alıyor oyun içinden ayarlamaya çalışsan bile. Çözümü için oyunu ilk açtığında menüden High'a alıp başka bir şeye dokunmadan oyuna girmek gerekiyor. Benim de başıma geldiydi, başkalarının da gelmiş biraz araştırdığımda gördüğüm üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 earth magic siz yola çıkmayın içim çürüdü poison dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 steamden 6yi aldiydim yeni geri kalan 4 oyun hangi ara cikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 heroes o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 allaın nubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 senko said: steamden 6yi aldiydim yeni geri kalan 4 oyun hangi ara cikti ya Bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar