Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 o da az çakal değil kraliçeye kitlemeye çalışıyo kendşini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ardeth said: tyreller sadece 100k adama sahip. her lekesizin 12 adam gücünde olması lazım. bilemiyorum öyle midir. ama ejderler var tabi ki ama onların büyümesi çok uzun sürer aslında uzun sürer diye kodlanmış kafaya ama dizide baya hızlı büyüyolar lan? hatta "çok hızlı büyüyor hergeleler" gibi bişey demişti sanırım guardzone'daki eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Gdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 "ulan kim kime çakıyodu şimdi?" diye ara sıra karıştırıyorsanız şu şema baş sayfadakinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Daenerys yiktin be guzelim ortaligi. Gecmis sezonlardaki sumsuklugunden eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sonunda ned'in mountain n pesine taktığı adamdan bi haber aldık. benım aklım hep ondaydı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sufi said: "ulan kim kime çakıyodu şimdi?" diye ara sıra karıştırıyorsanız şu şema baş sayfadakinden daha iyi. jeor mormont denince gözlerim şu resmi aradı ama niye koymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Dul olmasa basardım nikahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 cnbce de izleyen var mi? hic izlemedim o yuzden ne kadarini kesiyorlar? kufurleri sansurluyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 http://24.media.tumblr.com/705d789f5adef98c0bee35e68f86e653/tumblr_mln2d9SD3I1qzc58go1_r1_500.gif edit: cnbc-e sex'i sansürlüyor bir başka dokunmuyorlar. Tabii küfürleri çevirirken direk çevirmiyorlar birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 lanet olsun unsulliedler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bu seZon sex yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ama daenerys'in o unsullied'leri alması çok beleş ya. abi diğer eleman hiç mi düşünmüyor lan bu köleler buna geçince bana saldırtır diye. hayır, bir tarafta ejderha diğer tarafta her emre itaat eden köleler. saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 @calimero whip danyde olsada bilmiyorum ama ordunun craznys e uyma ihtimali var sanırım.hani ejder herifi yakana kadar unsulliedler bi hareket yapmıyo zaten.Bide daha öncede söylemiştim bütün ordusunu alabilecek kadar zengin biri çıkmamıştır daha önce bukadar savunmasız kalmamıştır onun için.var yani bisürü bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 oh baby dragonlar unutulmuş. güçleri hatırlanıyor ama karakterleri unutulmuş. o yüzden herkes dragonlara karşı bi noobluk yaşıyor. milletin sağda solda dragonlara pet muamelesi yapmasının sebebi bu. ordunun da adama direk saldırması söz konusu değil anladığım kadarıyla. dany adama saldırmalarını isteseydi emri dinlemeyebilirlerdi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Rerore said: Bu seZon sex yok ya yapilan en dogru degisim gece nöbeti litırili bitti akgezenler gelince ne olacak acep yabanıllarda saldiri plani içerisinde kıtada iç savas varken kuzeyden ve dogudan gelen ihtilaf devletleri ortaligi iyice kizistiracak spark yüzünden kitabi okumaya basladim Jon Kar diyolar Kışyarı diyorlar Yabanıl diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 _Rave said: @calimero whip danyde olsada bilmiyorum ama ordunun craznys e uyma ihtimali var sanırım.hani ejder herifi yakana kadar unsulliedler bi hareket yapmıyo zaten.Bide daha öncede söylemiştim bütün ordusunu alabilecek kadar zengin biri çıkmamıştır daha önce bukadar savunmasız kalmamıştır onun için.var yani bisürü bahane para olsa da olmasa da bütün ordunu verip savunmasız kalmak tam komedi, az sayıda asker kalmıştı ki onları da fazla kayıp vermeden dağıttılar. "paran tam olarak 122'sine yetiyor" kadar ince hesap yapan adamların bunu öngörememesi olacak şey değil. ayrıca ejder de o cüccük haliyle şehrin bütün savunmasına bedel değil. geleceğe yönelik yatırım yaptılar onu anlıyoruz ama danaryos'da 2 ejder daha kalacağını biliyorlardı. hani ejderlerin hepsini alsalar belki anlaşılabilir "onlarla savunuruz kendimizi" diye de dohtor bu ne türkiye şimdi bir nuke için bütün tank kuvvetini devretsin onun gibi bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 @sam abi olayın içine dragon girince adamlarınn ağzının suyu akıyo.bide danyi çok ciddiye aldıklarını sanmıyorum.hani advisor kankaları bile danyden böyle bişy beklemiyor zaten.sonuçta kitapta hala çocuk neredeyse dany.ama mallık tam orası öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 @sam adam sehrin tum ordusunu vermiyo, zaten satmak icin egittigi kole ordusunu veriyo. sehrin askerleri ayri. onlarla savasiyolar zaten icerde. tabi sanki sadece 10 adam oldurup sehirden cikmislar gibi gozuktu dizide. bir de orda oturmus bi kole duzeni var, adamlar koleleri satin alanin oraya geri saldiricagini hic dusunmuyo dogal olarak. yuzyildir yaptiklari is kole egitip satmak. ejderhayi da ayni kafada dusunuyo, satin aldim artik benim komutlarimi dinliycek saniyo. Innuendo said: cnbce de izleyen var mi? hic izlemedim o yuzden ne kadarini kesiyorlar? kufurleri sansurluyorlar mi? cnbce de miydi bilmiyorum da, bi kanalda 5 dk gordum, yukarda karaktersizin dedigi gibi jon kar, akgezenler, kisyari falan diye herseyi cevirmisler. igrenc olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 mallık değil de, aç gözlülük. Ejderhalar unutulsada neler yapabilecekleri unutulmuyor. Koskoca hadedan 7 krallığı 3 tane ejderle boyunduru altında tutuyor, hep ejderler sayesinde başarılıyor bir şeyler tarihte. İşte sam in örnekten yola çıkarsak, bitmeyen nuke gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sam hiç anlamıyorsun bu işten de ha. Kurnaz bir adam olsaydı yabancı bunlar, nasıl olsa anlamazlar düşüncesiyle yanlarında konuşmazdı. Ejderhanın köle gibi tepki vereceğini sanacak kadar mal bir adamdı o. Binerim üstüne, vururum kırbacı diye düşündü. Ayrıca gerçekten ejderha görmüş olmanın, üzerine sahibi olacak olmanın o kadar aç gözlü bir köle tüccarında yapacağı etkiyi hiçe sayıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 orda hesaplamadıkları dany nin nasıl tavır takınacağıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ufak kizi uteriz kafasinda herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hah işte arcane in yazdığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 zaten dragon sahibi olmanın sarhoşluğuna o kadar kapılmış ki dany orduya emirler verirken dili konuştuğunu falan hiç farketmiyor. en son kendisine konuşuncaya kadar çakozlayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar