copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sonunda' hell yeahhhh ' dedim , etkiliydi oldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 3x04 robb stark'ın gösterilmemesi sayesinde bölüm daha bir güzeldi. stannis de yoktu, gerçi o robb'a göre biraz daha katlanılabilir. asıl night watch commander mormont'a üzüldüm, neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 selmy ve jorah kılıçlarını alıp gidebilir bu saatten sonra asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 benim merak ettiğim bu dragoncu avratla koruması bir gün sevişecek mi yoksa adam direkt olarak guardzone da takılacakmı sonsuza kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 mormontlar aaaaa jorah mormont, jeorun oğluymuş.soyadlarına ilk defa dikkat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 jorahin bir cayini icemedik kalisi titititi demedigi kaldi, mimiklere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 spo evet hatta bir bölümde kumandan..oğlum var ama vefasız işte hain çıktı gibilerinden bişi söylüyordu aynı bölümde jorah da babasına laf gönderiyordu kumandan siyahlarda diye..böyle bişiydi çok şaşırmıştım. ama çok üzüldüm yaa dağ gibi adam o salak yüzünden,pis herif,asiii! ve o ilk isyan çıakran "you are bastard" dyen adamı daha önce hiç görmedim,birden bire girip böyle önemli bir adım atmasına şaşırdım=) zipzip said: mormontlar aaaaa jorah mormont, jeorun oğluymuş.soyadlarına ilk defa dikkat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 nası izliyosunuz diziyi birader ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bu valyrian dili ne güzelmiş. şiir gibi anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 awoiaf'ta gördüm, çok kızdım şimdi. jeor mormont ile ilgili As he lies dying he asks Samwell Tarly to send word to his son, his dying wish being to forgive his son of his crimes and let him come home to take the black, relieving him of his exile diyor. spark'a hak vericem neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tamam bnm aklımda öyle kalmış..=)pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ordu Belki de khaleesi orduyu serbest bıraktığı için zamanla iç çatışma yaşanacak yoksa overpowered bir taraf oldu bu taht savaşında.. 3 tane ejderha da bunlarda.. Diğerlerinin hiç şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ejderhalar büyüyünce orduyu yiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Litminov said: Ordu Belki de khaleesi orduyu serbest bıraktığı için zamanla iç çatışma yaşanacak yoksa overpowered bir taraf oldu bu taht savaşında.. 3 tane ejderha da bunlarda.. Diğerlerinin hiç şansı yok. 8k askerle mi op oldu? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Lectre said: Litminov said: Ordu Belki de khaleesi orduyu serbest bıraktığı için zamanla iç çatışma yaşanacak yoksa overpowered bir taraf oldu bu taht savaşında.. 3 tane ejderha da bunlarda.. Diğerlerinin hiç şansı yok. 8k askerle mi op oldu? lol. İyi de onlar sıradan asker değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 kumda oynar ancak o orduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ordu robb jaime kaçırmak için 10000 asker göndermişti yanlış hatırlamıyorsam edit : 2000 miydi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tyreller sadece 100k adama sahip. her lekesizin 12 adam gücünde olması lazım. bilemiyorum öyle midir. ama ejderler var tabi ki ama onların büyümesi çok uzun sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 1 unsullied 1000 westerosluyu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bak buralar kabataş buraya tek bir westeroslu gelebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ama eğer dıyanerisin filmde yansıtıldığı gibiyse karakteri tahminim white walkerlara girişir zaten aynı anda gelirlerse westerosa. sonra dragon mragon kalkar (bone) sışar iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 daniris büyük ihtimal arda kalan dotrakileri toplayabilir diye düşünüyorum ben. sonuçta mormon reyiz dotrakiler güce tapar abla demişti. diğer kabileleri de safına katabilir öyle bir orduyla. o zaman baya op olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sdfsfds googleda şu kadının wikisine bakayım diye daenerys yazınca çıkan ilk öeri daenerys sevişme oldu ya lanet olsun size hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hmmpffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sen bir de advisoru düşün adam öğüt vermekten çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar