Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

3x04

robb stark'ın gösterilmemesi sayesinde bölüm daha bir güzeldi. stannis de yoktu, gerçi o robb'a göre biraz daha katlanılabilir. asıl night watch commander mormont'a üzüldüm, neyse artık.

Mesaj tarihi:

spo

evet hatta bir bölümde kumandan..oğlum var ama vefasız işte hain çıktı gibilerinden bişi söylüyordu aynı bölümde jorah da babasına laf gönderiyordu kumandan siyahlarda diye..böyle bişiydi çok şaşırmıştım.

ama çok üzüldüm yaa dağ gibi adam o salak yüzünden,pis herif,asiii!

ve o ilk isyan çıakran "you are bastard" dyen adamı daha önce hiç görmedim,birden bire girip böyle önemli bir adım atmasına şaşırdım=)

zipzip said:

mormontlar

aaaaa jorah mormont, jeorun oğluymuş.soyadlarına ilk defa dikkat ettim

Mesaj tarihi:
awoiaf'ta gördüm, çok kızdım şimdi.

jeor mormont ile ilgili

As he lies dying he asks Samwell Tarly to send word to his son, his dying wish being to forgive his son of his crimes and let him come home to take the black, relieving him of his exile

diyor. spark'a hak vericem neredeyse
Mesaj tarihi:

Ordu

Belki de khaleesi orduyu serbest bıraktığı için zamanla iç çatışma yaşanacak yoksa overpowered bir taraf oldu bu taht savaşında.. 3 tane ejderha da bunlarda.. Diğerlerinin hiç şansı yok.

Mesaj tarihi:
Litminov said:

Ordu

Belki de khaleesi orduyu serbest bıraktığı için zamanla iç çatışma yaşanacak yoksa overpowered bir taraf oldu bu taht savaşında.. 3 tane ejderha da bunlarda.. Diğerlerinin hiç şansı yok.

8k askerle mi op oldu? lol.

Mesaj tarihi:
Lectre said:

Litminov said:

Ordu

8k askerle mi op oldu? lol.

İyi de onlar sıradan asker değil.
Mesaj tarihi:
tyreller sadece 100k adama sahip. her lekesizin 12 adam gücünde olması lazım. bilemiyorum öyle midir. ama ejderler var tabi ki ama onların büyümesi çok uzun sürer
Mesaj tarihi:

ama eğer dıyanerisin filmde yansıtıldığı gibiyse karakteri tahminim white walkerlara girişir zaten aynı anda gelirlerse westerosa. sonra dragon mragon kalkar (bone) sışar iyice

Mesaj tarihi:

daniris büyük ihtimal arda kalan dotrakileri toplayabilir diye düşünüyorum ben. sonuçta mormon reyiz dotrakiler güce tapar abla demişti. diğer kabileleri de safına katabilir öyle bir orduyla. o zaman baya op olur işte.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...