Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 stannis kesin ölücek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 olmez bu ya, kral olucam kral olucam diye sonsuza kadar yasar hirsindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bide şey var dizi pazar yayınlanıo dimi mesela ben salı falan izliorm bunu salıya kadar bu konuya girmiorm kaldığım yerden bi 8-10 sayfa okurom çogzloluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/163562_2948695893196_1674384265_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hakikaten 3 gun bakmasam 10 sayfa mesaj okuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 huun said: benim anladığım kadarıyla krallığın en büyük gelir kaynağı o kerane zaten. Ahahhahahahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 gittim bütün kitapları aldım ulen delirttiniz beni iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Lectre said: spoiler istersen öm at, veremiyorum spo burada diye içime oturdu kaç gündür yemin ederim. böyle hepinizin şevkini kırasım var :D wikisinden ben spoilerın allahını yedim zaten robb stark konusunu okurken daha da spoiler istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 zeper said: evet Arya ile olan ilişkisine ben de bitmiştim.Nerdeyse gel benim kızım ol diyecekti o kadar benimsemişti.Çok babacandı orda...ama tabi kitapları okuyup karakter tahlili yapmak lazım dizide sanırım biraz yüzeysel kalıyor bir çok şey... Cuce said: Tywin bi kıyamayıp oğlumsun benım gıt hand of the kign olş dediğinde biraz bişeye benziyodu o akdar, az bucuk arya ile ilişkiside işte ehti, yoksa seerefsizin ödne gideni adam adam akıllı bir çocuğa hasret kalmış ne yapsın bütün çocukları sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Sparkcaster said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/163562_2948695893196_1674384265_n.jpg ahahaha o surat harbiden ya iğrenç pis bi surattı of adam bundan sonra hayatını EDli* yaşar o tepkiden sonra *: Erectile Disfunction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi offff ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Sparkcaster said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/163562_2948695893196_1674384265_n.jpg spoiler değil mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ne anlaşılabilir ki ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 diziden bi kare abi neyin spoileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bu bölüm de seks yok onu diyosanız evet seks için izleyenler izlemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 şurdaki gibi bi full versiyonunu görürüz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ardeth said: bu bölüm de seks yok onu diyosanız evet seks için izleyenler izlemesin düğümlüsü güğümlüsü vardı ya daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ahaha ben de gittim wikiye baktım..çok feciydi..8.0 şiddetinde en az 4 spoiler yedim. 4 ü de ana karakterlerle ilgili..artçı şoklar da vardı tabi akabininde.Film izler gibiydi..Aa bu olacakmış aa şu olacakmışş hiii o öyle mi oluyoo şeklinde wikipedia song of ice and fire sayfasının sonunda kaynakçalara bakarken buldum kendimi..:=( spoiler addict olmuşum da haberim mi yok acaba? Ardeth said: Lectre said: spoiler istersen öm at, veremiyorum spo burada diye içime oturdu kaç gündür yemin ederim. böyle hepinizin şevkini kırasım var :D wikisinden ben spoilerın allahını yedim zaten robb stark konusunu okurken daha da spoiler istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Sam said: Ardeth said: bu bölüm de seks yok onu diyosanız evet seks için izleyenler izlemesin düğümlüsü güğümlüsü vardı ya daha ne olsun. orda seks yoktu ki kızları gösteriyordu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 gerisi hayal gücü işte, o kısmı daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ardeth said: orda seks yoktu ki kızları gösteriyordu sadece? kameranın içine soktular neredeyse, sevişme sahneleri bile o kadar açık olmuyordu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 çarli çaplin reyisin kızının poposunu bile gösteri bu dizi bunlar enteresan gelmiyo artık. çıtayı çok yükselttiler birden sibel kekilliden oona chapline geçince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Llama said: gittim bütün kitapları aldım ulen delirttiniz beni iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 zeper said: ahaha ben de gittim wikiye baktım..çok feciydi..8.0 şiddetinde en az 4 spoiler yedim. 4 ü de ana karakterlerle ilgili..artçı şoklar da vardı tabi akabininde.Film izler gibiydi..Aa bu olacakmış aa şu olacakmışş hiii o öyle mi oluyoo şeklinde wikipedia song of ice and fire sayfasının sonunda kaynakçalara bakarken buldum kendimi..:=( spoiler addict olmuşum da haberim mi yok acaba? Ardeth said: Lectre said: spoiler istersen öm at, veremiyorum spo burada diye içime oturdu kaç gündür yemin ederim. böyle hepinizin şevkini kırasım var :D wikisinden ben spoilerın allahını yedim zaten robb stark konusunu okurken daha da spoiler istemiyorum ben daha 1. sezondan yedim o spoilerları awoiaf çok tehlikeli bir yer. bir kere okumaya başladın mı duramıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bi de bazen spoilerları bam diye veriyor ya normal wikipedia gibi değil. izlediğim yere kadar okur bırakırım diye robb starkın konusunu okuyodum tarihini marihi öğreneyim hanedanın diye. güzel güzel okurken BAM diye yedim spoilerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar