hozceri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 soldaki arya mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hozceri said: soldaki arya mı ? höst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 soldaki aryaysa cofreyi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yok Catelyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kadının yüzünde bakışlarında böyle "gel götür beni çam dibinee" ifadesi var. Şaşalla duş aldıracak şerefsiz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 huun said: Absolut said: Benim hoşuma gitti açıkcası ilk bölüm. Sadece IMP neden o kadar dışlandı tam anlamadım. Yani gelen prenses ve Wildling kızı bana versinler krallığı satarım valla. abi adam ailenin günah keçisi. herkes adama bakıp kendini görüyor, kendisini suçlar gibi konuşuyor. dikkat et bu bölümde kardeşi olacak kraliçe kaltak ve babasıyla konuşmalarına. ne kadar başarılı olursa o kadar dışlanmak imp'in kaderi. baba afedersin skb atti impi yalniz. seni ilk gordugum zaman kustum falan dese daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 copry said: sdfd batman agladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Fin said: http://25.media.tumblr.com/e7efdbbd3b0040d0311d13722b1a6dd7/tumblr_mklc7n6GxX1r3mu3co1_500.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 samaella said: kadının yüzünde bakışlarında böyle "gel götür beni çam dibinee" ifadesi var. Şaşalla duş aldıracak şerefsiz !! Hahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 forgiver said: soldaki aryaysa cofreyi keserim soldaki cofri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 benjani said: kitap çok kötü kitap filmde olan seyleri degistirmis filme sadik kalmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sansa da boyle giderse dizlerinin uzerine cokup oynamak zorunda kalcak boyu 1.75mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ekmek said: çünkü forumda yeni bölümün çıktığı gün topice girip spoiler yiyince ağlayacak zekaya sahip insanlar var. o yüzden biz herşeyi spoilerda yazıyoruz henüz izlememiş olanlar da tarihlere bakıp çıkıyor. http://i.imgur.com/jXgADsg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://24.media.tumblr.com/937e9018faa4679d04d7e64e4f131fd0/tumblr_mknjmo7oQG1s9zno7o1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Komutan said: GERGE said: Burada hic Eddings okumadigimi itiraf ediyorum. Okusam mi? Hiç bulaşma, vasat bir yazar. Eddings? David Eddings? Vasat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 the patriot'taki çayına mürekkep katma şakası aklıma geldi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 copry said: ahaha koptum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kız respost u daha komik oluyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kız kıza gülüşüyolar işte sanane gülün kızlar afferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 "Turner, who plays the eldest daughter of Ned Stark, warned that “[in] season 3, there are kind of bigger differences. The book readers will be super shocked.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://iambrony.jsmart.web.id/mlp/gif/161784__UNOPT__.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 acaba daha fantastik ne yapabilirler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 takma kafana sen burası kitapsız başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kitap faglığı yapıp diziyi kaçırmadan izleyenler priceless ya. Yok böyle bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar