ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 90'lı yıllarda çocukluğunu yaşayan evlerinde kablo tv olan kişilerin hatırlayacağını düşündüğüm Fox Kids efsanesi dizi. Dizinin konusu gerçekten ilginçtir. Yaşlanmamak için saklama kabında yaşayan aile, saat uygulamasında saatini geri almayı reddedip zamanda kaybolan çocuk, banka ATM'sindeki piksel adamın duyguları, süt kutusundaki kayıp ilanını görüp merak eden başkahramanımız Marshall'ın bu kişinin gelecekteki kendisi olduğunu anlaması ve daha niceleri. Supernatural tarzı güzel bir diziydi İlk bölüm efsanedir, Yaşlanmamak için saklama kabında yaşayan aile beni çok etkilemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bolumu oyle koymak yasak, baslik kurallarimiz var bir de: http://forum.paticik.com/read.php?11,5858811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 tek sezonmus bu, sanki yillarca izlemisim gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 asdsad.simon vardı bunun küçük sarışın yancısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Wendy Wilson çocuklarını ve kendini saklama kabında saklıyordu asjhaşsfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben fen lisesine bu nickelodeon yüzünden girememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 güzeldi ama... pete and pete vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çok iyiydi lan bu :P tam okuldan eve geliş saatime denk geliyordu bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bayağı güzeldi bu. Keşke biraz daha çekselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ABİİ Senelerdir aklıma gelip durur, hep de düşünürüm neydi bunun adı diye. Hiç derinlemesine araştırmamıştım, şimdi tesadüfen gördüm. Çok iyiydi ya, Pete & Pete kadar olmasa da bunu da çok severdim. Bulayım bi yerden bölümlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bu saatten sonra çamur definition 4:3 yayın izleyemiyorum. naparsam yapayım yok olmuyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Of bi de 320x240 videoyu 1920x1080'e genişletmek, direk çamur izle daha iyi. Ama olsun Pete & Pete'i öyle izledik bunu da izleriz, biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 köpekli bir bölümü vardı bunun, çocugun diş telini buluyorlardı arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 hazir uplanmisken tek sezon olmasina tekrar sasirayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar