Privhunter Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Klasik ekran kırılma hikayesi mermere düştü kırıldı herneyse. Başarı'ya götürdüm adamlar 4 saatte yaptı telefonu aldım şarjı yoktu kontrol edemedim eve gidip şarja taktığımda açtım telefonu, notificationlarım geldi ama ekrandan görüntü yoktu. Sonraki gün gittim teknisen geldi ben kontrol ettim çalışıyordu ama cihazınız rootlu olduğu için ekranı yakmış dedi. Böyle bir şey birşey ilk defa duyuyorum cidden root un ekranıyakma olasılığı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Privhunter said: Klasik ekran kırılma hikayesi mermere düştü kırıldı herneyse. Başarı'ya götürdüm adamlar 4 saatte yaptı telefonu aldım şarjı yoktu kontrol edemedim eve gidip şarja taktığımda açtım telefonu, notificationlarım geldi ama ekrandan görüntü yoktu. Sonraki gün gittim teknisen geldi ben kontrol ettim çalışıyordu ama cihazınız rootlu olduğu için ekranı yakmış dedi. Böyle bir şey birşey ilk defa duyuyorum cidden root un ekranıyakma olasılığı var mı? Hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 wrdjklş rootlu olduğu için ekran yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bilgisayarı aç kapa düzelir tamircisine götürmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Root'un neleri etkilediğini bilmiyorum ama mümkün (fazla voltaj verir vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Teknik olarak kesin bir mumkunati vardır ama olma ihtimali 100de 1 bile yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Görmeden almıcan malını işte bütün sorumluluğu kabul etmiş oldun tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ben adamlara söylemiştim root lu bu diye vermeden önce o yüzden ücretsiz tekrar değiştirdiler ekranı ikinci için ücret ödemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 acıklı muzik gelsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ilk ekran için ne kadar ödedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 400 TL ödedim siyah telefonum. Beyazlar 500 TL maviler 550 TL imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yalan mı oldu şimdi 400 tele, acıklı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ama rootlu olduğu için ekranı yanmış ne ya asdfsd önce güler sonrada servis elemanını döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Yalan olmadı hata bizim dediler yeni ekran taktılar. Ama bi kağıt imzalattılar bi daha olursa bakmayız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 iyibari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 rootun ekrani yakması :) deadwoll said: Root'un neleri etkilediğini bilmiyorum ama mümkün (fazla voltaj verir vs.) Yani Custom ROM'larda kernel genelde oynanmiş oluyor da, Adamın kullandığı rom'u bi sürü kişi kullanıyordur. LCD panel'i o kernel'in yakabilmesi cok zor bişi. Kaldıki adamlar sifirdan kernel falan da yazmıyor. OC ediyorlar. Bariz bi şekilde LCD panel montajindan kaynaklı bi durum. Hakkını ara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Jellybam* rom kullanıyorum öyle saçma sapan bi rom değil yani kullandığım ve 6 aydır rootlu cihaz bu kadar uzun süre birşey olmadı ekrana da yeni ekran takınca lak diye bozdu onu bana da saçma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 telefonun rootlu olması rom değişikliği olmasını da zorunlu kılmıyor yani dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi samsunglarda rootlayınca kesin garanti dışımı cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Şimdi şöyle bi yanılgı oluyo sanırım. Rootlamak =/= Custom recovery kurmak, Bootloader kilidini açmak, Stock harici bi ROM flashlamak. Stock ROM'a da root hakkı kazandırabiliyorsun. Garanti dışı kalıyor evet. Garantiye yollamadan önce tamamiyle stock'a geri dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Garantiye vermeden önce stock rom'a geri dönmeniz rootladığınız gerçeğini değiştirmiyor malesef. download mode ekranının alttaki gibi olması gerekiyor şöyle olursa servis garanti dışı bırakma hakkına sahip, tüm olay teknisyen insiyatifinde bitiyo. Bide arkadaşın cihaza taktıkları ekran fabrikasyon hatalıymış bana göre, yoksa değiştirmezlerdi ekranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Düzgün şekilde Stock'a dönersen anlayamazlar. sadece Stock ROM'u flashlamaklayla bitmiyor tabi. Recovery'si bootloader version'u, varsa secureflag gibi şeyleri de düzeltmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 o 2. resimdeki 4 counts olayı işi bozuyo. bi şekilde onu ilk resimdeki gibi "No" statüsüne çekip resetlettirebilirse o zaman kimse anlamaz. Ama orda x counts yazdığı sürece servisin GH bırakma hakkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ekranı kırarsanız naparsanız yapın garantiden değiştirmiyorlar direk kullanıcı hatası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Rootlu cihazı başarıya götürme sebebin herhalde parasını vericem bari yerinde yapılsın mantığımı? Benimde Marble Blue S3'ün iç ekranı çatlamıştı. Ön paneli aldık (dokunmatik + amoled ekran + yan çerçeveleri) 220$ tuttu. Arkadaşa birde 20 lira montaj parası verdim, yaptı. Çocuğun işçiliğide iyidi, telefoncuya götürdüğümde onlar bile anlamadı tamir gördüğünü. Başarıya götürseydim büyük ihtimal 700 lira derlerdi. Buff 2.5D GALAXY S3 I9300 Ekran Koruyucu - 90 TL Şöyle bir ekran koruyucu gördüm ama bu kadar para verince ekranı ciddi ciddi koruyor mu bu çözemedim. Benim 5 TL'lik ekran koruyucudan farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar