KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Patidaşlar, yardım edin. Fuar var ve son an da gitmeye karar verdim. Vizem bugün çıktı, bileti 5 dakika önce aldım. Her şey ucu ucuna oldu. Bakıyorum fuar nedeniyle oteller dolu ya da aşırı pahalı. Ne olur bana yardım edin,bildiğiniz site var mı? otel veya pansiyon veya apartman dairesi için 2 gece? valla ocağınıza düştüm, yardım edin,önerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sağol gözüm de nürnberg diyorum, 2 seçenek sunuyor, 1isinden hiç o tarihlerde otel bulamadı,öbüründen de münih'te bir yer buldu.anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Padişahlar diye okudum lan sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hallettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Patidaşlar nedir abi? Yani 3-5 adamharicinde ne ortak noktan olabilirki? Asddsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 patilerimiz var ortak noktamız bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya cipet, paticik değil mi burası? e paticik'e takılan adamlara paticikdaş mı diyeyim, pati diye kısaltmışsınız zaten burayı, ben de patidaş yaptım. güzel de oldu. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 nasil hallettin? senden sonra gelenlerde benzer duruma dustuklerinde ayrica sormamalari icin yazsan iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yaticak yerin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 çetintaş-ulusal kanal-nürnberg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 zgrw said: nasil hallettin? senden sonra gelenlerde benzer duruma dustuklerinde ayrica sormamalari icin yazsan iyi olur :) kardeşim almanya'ya sık gider ve gelir. Hannover fuarının düzenleyicisi acenta kardeşimin kankilerinden oluşuyor. Otelin birinde opsiyonları varmış. Kardeşim sorar sormaz başkalarının geceliği 700-800 euro'ya(abartmıyorum,üşenmeyen girip kontrol edebilir nürnberg'te ki 19-21 mart tarihi arasındaki gecelik otel ücretlerini)kaldıkları otel odasında 83 euro'ya kalacağım :) Aslan kardeşim ve onun kankileri sağ olsunlar. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 iarwain said: çetintaş-ulusal kanal-nürnberg. en kötü ihtimal tgblilere misafir olurdum zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kafatasçılıktan mahkemede kalırsın falan gibi nuremberg esprisi yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yapılmadı henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ne fuarı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://www.european-coatings-show.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 neyse en azından 3 gün konu dışının ırzı tatil yapacak ona sevinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 niye? sen yurtdışına gidince internete bağlanamıyor musun? şaka bir yana terbiyesizliğin lüzumu yok; benim kimsenin veya konu dışının ırzı ile,namusu ile bir ilgim yok. defalarca söyledim, beğenmiyorsan açtığım konuları girmezsin, okumazsın, böylece konu dışının <<ırzı-namusu>> seni endişelendirmemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 KuddusiMavra said: zgrw said: nasil hallettin? senden sonra gelenlerde benzer duruma dustuklerinde ayrica sormamalari icin yazsan iyi olur :) kardeşim almanya'ya sık gider ve gelir. Hannover fuarının düzenleyicisi acenta kardeşimin kankilerinden oluşuyor. Otelin birinde opsiyonları varmış. Kardeşim sorar sormaz başkalarının geceliği 700-800 euro'ya(abartmıyorum,üşenmeyen girip kontrol edebilir nürnberg'te ki 19-21 mart tarihi arasındaki gecelik otel ücretlerini)kaldıkları otel odasında 83 euro'ya kalacağım :) Aslan kardeşim ve onun kankileri sağ olsunlar. :)-D abi ilk önce aslan kardeşin ve onun kankileri varken niye gelip paticiğe yazdın ki? hiç samimi gelmiyor sonra böyle yazınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 onu yazmak için işte yalnız dün görseydim geceliği 1500 euro olan yeri bedavaya ayarlayabilirdim talihsizlik olmuş artık :/ neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 haftaya barcelona da 1 hafta boyunca ispanyol mankenlerle takılabileceğim ev ayarlayabilecek birileri var mı beyler? çok pahalı hoteller falan ya of =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 neyse hallettim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 lan keşke torpil patlatılan materyal olarak kalsaydı. hayır yer bulunsun sokakta kalınmasın tamam da neden ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Liebe said: KuddusiMavra said: zgrw said: nasil hallettin? senden sonra gelenlerde benzer duruma dustuklerinde ayrica sormamalari icin yazsan iyi olur :) kardeşim almanya'ya sık gider ve gelir. Hannover fuarının düzenleyicisi acenta kardeşimin kankilerinden oluşuyor. Otelin birinde opsiyonları varmış. Kardeşim sorar sormaz başkalarının geceliği 700-800 euro'ya(abartmıyorum,üşenmeyen girip kontrol edebilir nürnberg'te ki 19-21 mart tarihi arasındaki gecelik otel ücretlerini)kaldıkları otel odasında 83 euro'ya kalacağım :) Aslan kardeşim ve onun kankileri sağ olsunlar. :)-D abi ilk önce aslan kardeşin ve onun kankileri varken niye gelip paticiğe yazdın ki? hiç samimi gelmiyor sonra böyle yazınca :D bence birden fazla kaynaktan yardım aramaya çalışmış kısıtlı zaman sorunu olduğu için. önce hangisi geri dönüş yaparsa veya fırsatlar içinde kendisine en uygunu hangisi olursa işini görsün diye. Laf sokucam diye kuyruğa giriyorsunuz ama önce bi düşünün öyle yazın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 dasaaa said: kafatasçılıktan mahkemede kalırsın falan gibi nuremberg esprisi yapıldı mı? tüh kaçmış fırsat. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar