Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Böyün ağrısı beni öldürecek (dik durmaktan), boyun fıtığı olucam valla. Çözüm istiyorum.Yatağım duvara bitişik sayılır. şöyle birşey buldum ama türkiye'de yok :( http://digital.hammacher.com/Items/78288/78288_1000x1000.jpg http://www.hammacher.com/Product/78288?promo=Category-NewArrivals&catid=60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 duvara yaslan oku abi veya yüzüstü oku işte. ne lan bu modern toplumun rahatsızlıkları her boka bi icat, o gözlüklerle okunur mu ya başı ağrır insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 psikolojim bozulur benim bu gözlükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sırt üstü yatarken yukarda kitap tutmaktan kol kası yaptım ben asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Göz bozulur mu bilmiyorum öyle ise almam zaten. Çözüm lazım işte.... Şöyle şu tip birşey olabilir http://www.duscizgisi.com/UserFiles/Image/2007lise/5_1_lise_2007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Masticore said: Böyün ağrısı beni öldürecek (dik durmaktan), boyun fıtığı olucam valla. Çözüm istiyorum.Yatağım duvara bitişik sayılır. şöyle birşey buldum ama türkiye'de yok :( http://digital.hammacher.com/Items/78288/78288_1000x1000.jpg http://www.hammacher.com/Product/78288?promo=Category-NewArrivals&catid=60 3 sn.de uyurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Tam yatarak degil sortını yatakbaşına dayayarak okumayı dene. Yayakta kitap okuyorsam max 10 dakikaya sızmış olurum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Duvara rastlan. Yastığı dik tut işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kitap masa'da okunur. yatakta okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ? niye dik duruyonuzki yatarken? yastığı yükseltin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kanepede okunur en güzeli. ya da berjerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yastigi yukseltmek olmuyor ya , cozum deil .10 dk sonra kramplar basliyor belde,boyunda @Abso Benim icin Uykuya dalmak onemli deil zaten uyumadan once okuyorum Varsa uykum desigin gibi 5 dk da uyuyorum yoksa okumaya dvm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 First World Problem ........... check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yatakta kitap okursam, kitap bitmeden uyuyamam. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kaşık pozisyonuna girilir karşı sayfa okunur sayfa bitince diğer tarafa dönülür o sayfa okunur arada bir kol kası antrenmanları da serpiştirilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu devirde hala kitap okuyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Göktengri başka dert vermesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bütün icatlar çöp bu konudaki. boşuna paranızı kaptırmayın. 3 gün sonra sayfayı çeviremediğiniz ya da tam denk gelmediği için kenara atacaksınız. çift yastık kullanın. birini yatağa paralel, diğerini de onun üzerine duvara yaslanacak şekilde koyun okuyun bitti gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yatakta veya koltukta film izlerken dahi benim uykum geliyor, bir sey okursam hele max 5 dakika dayanabiliyorum. uyku ilaci falan halt etmis, en guzeli yatakta kitap okumak. nakavt ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yatarken kitap okunmaz denmemiş. Yatağı yatmak için kullanın aksi halde uyku alışkanlığınızı bozarsınız, beyin yatağı uyumakla deilde okumakla özdeşleştirdiğinde "neden ben uyuyamıyorum" diye yakınmayın sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 o zaman hep okuruz... Buldum japan yapmış benim ihtiyacım böyle şeyler zaten onlardan beklenirdi (tu) http://www.resound.co.jp/ ya da en pratiği şöyle birşey http://helpmyreading.com/Site/Read_in_Bed_files/droppedImage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yatarken ebook okuyacaksam yan yatip, yatagin obur tarafina yastik koyup yastiga oturtuyorum ipadi. hands free okunuyo cok rahat, fontlarida ufaltip sayfa atlatma araligini uzatiyorum. tabi bunu yapmak icin 1,5 kisilik yataklardan falan lazim tek kisilik yatakta olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kitap sıkıştırılan nanelerde sayfa çevirmek imkansız gibi bişey. bütün kitabı sıkıştığı yerden kurtarıp ÇAP diye üstünüze düşürmeniz ve sayfayı kaybetmeniz olası. büyük risk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Lord_Argos said: Yatarken kitap okunmaz denmemiş. Yatağı yatmak için kullanın aksi halde uyku alışkanlığınızı bozarsınız, beyin yatağı uyumakla deilde okumakla özdeşleştirdiğinde "neden ben uyuyamıyorum" diye yakınmayın sonradan. yok böyle bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yan yataral gayet kolay okunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar