goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben niye yokum lan kartlar arasında o kadar silik miyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ben yokum kart listesine oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 sen bıraktın olm adminliği networkculugu felan sana yok kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 evi tasiyabildiniz mi bare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 goldbären said: ben niye yokum lan kartlar arasında o kadar silik miyim lan senin görünmemen mümkün mü abi, başka bir sebebi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bence ben de olmaliyim :: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Dün gece tatilden geldim. Tüm yorumları okudum ve not aldım. Yorumlardan yola çıkarak oyun mekaniğinde köklü değişiklikler yapma kararı aldım. Bir mindmap hazırlıyorum. Bir taslak hazırladığımda haber vercem. Şu anki haline kıyasla magic'e daha yakın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1 aydır sessiz bu topic. var mı acaba bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Heroes VI GOLD: 16 usd: http://store.steampowered.com/sub/16963/ Bugünde 2.2 gb hayvani bir patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yalnış topice yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Gelişme şöyle. İşin teknik kısmını araştırdım. Technology stack için ne kullanıcağıma karar verdim ve onlara ısınmaya başladım. Oyun kurallarında pek bir gelişme yok. Köklü değişiklik yapcam dedim ama pek mantıklı bir şey çıkartamadım ortaya. En son bir mindmap yapmıştım ama pek ilerletemedim. Bir şey anlayabilirseniz ve üzerinde değişiklik yapmak isterseniz link burda: POKO Mindmap Açmak için Freemind ya da XMind kullanabilirsiniz. XMind kullanıyorsanız import ile açmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 nabers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar