SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Stoc oynasa delik tesik ederdi plzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Benim bu bahsettiklerinizden daha çok ilgimi çeken bir şey oldu. Aykut nasıl bütün maçı bu kadar kayıtsız takip edebildi, benim aklım almıyor. Taraftar yok, takım uyutuyor ama en çok uyuklayan Aykut sanki. Tamam anladık başkanın kuklası vs ama insan içerliyor, iki gün önce rakibimizin maçını seyrederken daha çok heyecanlandım. Ayaklarına top deyen bazı futbolcular arki beni heyecanlandırdı, bizde bir tek Salih girince tebessüm ettim, bu kadarını hak etmiyoruz bence. Koskoca camiaya şike damgasını vurup orada hala oturana yazıklar olsun, şu çektiklerimize neden olanlara yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 SK TK de zorla yani süper sıkıcı bir maçtı, o kadar sıkıcıydı ki "gideyim bir şeyler yazıp çizeyim" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yabo Türkçe'yi sökmüş resmen lan spikerin sorusunu tercüman çevirmeden cevap veriyor ashdashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yabo dayı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 cakma sampiyonluk, turkiye kupasi, ueafada ceyrek final... korkuyorum her an aykutun kontratini uzattik diyecekler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 valla uzatmamak icin istatistiki bi sebep yok acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yarın kura çekimi, gs nin kurtuluşu yok ta inşallah fenere kek bir rakip çıkar şu pilzen gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Zegna said: yabo dayı ftw AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 SeaGle said: Stoc oynasa delik tesik ederdi plzeni Stochu bitirdi , küstürdü abi adam. Bu saatten sonra oynatırsa , stoch sabote eder takımı. Kendi açınızdan bir düşünsenize. Sen kenarda oturcaksın. Caner , Cristian , Selçuk vs banko forma giyecek. Ne kadar onur kırıcı ya. Aykut çok şey çaldı bu takımdan abi. Maçtan sonra konuşmasını dinlediniz mi? Dinlemeyen bulsun dinlesin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Adamın konusmasını özet geçiyim ben size.. "Beraberligin yettiği her maç yatıcaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ikinci yariyi izleyemedim malesef. Ilk yari o kadar da kotu degildi FB bence. Turu gecti mi? Gecti... Kutluyorum yurekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 allah seni yavruna bağışlamış abi iyi ki izlememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu sezon küfür ürettirme konusunda max. seviyeye ulaştı aykut. can-ı gönülden tebrik ediyorum. yüreğime indi yüreğime yemin ediyorum milyonların dualarıyla falan allah korudu volkanından kuytına zieglerine baronisine topalına canerine ve en başta aykutuna kadar hepsinin allah belasını versin. bir gram sevindiysem çeyrek finale çıktığımıza şerefsizin önde gideniyim keşke elenseydik bu kadar korkak bu kadar iğrenç bir futbol ömrümde görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 loop said: Yarın kura çekimi, gs nin kurtuluşu yok ta inşallah fenere kek bir rakip çıkar şu pilzen gibi.. artik pek kek bi takimda kalmadi son 8 yani sonucta. Aralarinda kek olarak görünen bu oyunla fener var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ülke puanı oynanan futbola göre verilseydi şl ye tek takim gönderirdik şu maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ulan olduda uefayı alırsa bu aykut fenerbahçeyi bırakıcam ,mahalli takımların değlasman maçlarına hususi dayak yemeye gitcem ,inşalla kupayı alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Buddha said: Hayır kimsede çıkıp o şut nasıl gol oluyor demiyor? Volkan adam çektikten 5 gun sonra topa atlıyor ama top çoktan girmiş kaleye. Böle rezil bir gol mü olur. ya göremedi topu heralde orada. sanki önce diğer tarafa yöneldi sonra geri döndü. tam köşeden girince üstüne böyle saçma bir gol oldu diye düşünüyorum. sakatlık filan deniyor, belki o da olabilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Disappear said: cakma sampiyonluk, turkiye kupasi, ueafada ceyrek final... korkuyorum her an aykutun kontratini uzattik diyecekler diye. Fizban style sorayım :p Ne istiyosunuz yahu şu Aykuttan anlamıyorum :D Hakkaten ben de artık bilmiyorum ne istiyoduk biz bu adamdan? Buddha said: ...Volkan adam çektikten 5 gun sonra topa atlıyor ... lol Volkanın net 4 hatta 5 pozisyonu var ki direk, şans, adamların ayaklarının tornasızlığı vs olmasa alıyodu içeri. Hele hele en son ama eeeen son pozisyon var ya hani ben anlamadım hakem neyin faulünü verdi ama işte orda bile karambolden yiyebilirdik. Bi de rakip kalecinin bir iki pozisyonu (!!) var ki... Şu maçın sonunda tebrik edilecek takım Plzen, oyuncu da koca götlü Horvath'tır. Adam benle yaşıt nerdeyse, sonuna kadar mücadele etti, süper paslar çıkardı falan. Ha bu arada bütün ofsayt kararları yanlıştı diyen oldu mu? Galiba 1 tanesi ofsayttı ama gerisi tamamen hatalı karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sağlam takımlar varmış yalnız çeyrekte. Gerçi Rubin Kazan, Basel falan ekmek sayılır da, premier lig komple çeyrekte sldfjkhdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 şu maç çok acıklı geçti ya. 2. yarıda 85 e kadar 1-3 olmaması mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aynı şekilde kuytın kaleciyle karşı karşıya saçmalıkları, sowun anlamsız 1e1 de kaleciyi topla öldürme çabaları da öyle saçmalık. 2-0 olsa halay çeke çeke oynucaz yok, illa o göt sıkışıcak. ayrıca canerin son saniyede beceriksizlik şov yaparak atamadığı gol sayesinde hem ülke puanı(bundan tam emin değilim ama) hem de baya bi paradan olduk galibiyet primi yerine beraberlik primi alarak. yeter artık yeter stochu görmek istiyoruz kadroda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Tebrikler FBye. Yatıp kalkıp plzenin forvetlerinin kazmalığına dua etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 fener pilsene oynadığı gibi oynarsa lazyo 5 atar 6 atmaz 7 atar 8 atmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kısacası ekmek olacanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar