Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Viktoria Plzen | 14.03.2013 @22:05 »

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

Benim bu bahsettiklerinizden daha çok ilgimi çeken bir şey oldu. Aykut nasıl bütün maçı bu kadar kayıtsız takip edebildi, benim aklım almıyor.

Taraftar yok, takım uyutuyor ama en çok uyuklayan Aykut sanki. Tamam anladık başkanın kuklası vs ama insan içerliyor, iki gün önce rakibimizin maçını seyrederken daha çok heyecanlandım. Ayaklarına top deyen bazı futbolcular arki beni heyecanlandırdı, bizde bir tek Salih girince tebessüm ettim, bu kadarını hak etmiyoruz bence.

Koskoca camiaya şike damgasını vurup orada hala oturana yazıklar olsun, şu çektiklerimize neden olanlara yazıklar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Stoc oynasa delik tesik ederdi plzeni

Stochu bitirdi , küstürdü abi adam. Bu saatten sonra oynatırsa , stoch sabote eder takımı. Kendi açınızdan bir düşünsenize. Sen kenarda oturcaksın. Caner , Cristian , Selçuk vs banko forma giyecek. Ne kadar onur kırıcı ya.

Aykut çok şey çaldı bu takımdan abi. Maçtan sonra konuşmasını dinlediniz mi? Dinlemeyen bulsun dinlesin mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sezon küfür ürettirme konusunda max. seviyeye ulaştı aykut. can-ı gönülden tebrik ediyorum. yüreğime indi yüreğime yemin ediyorum milyonların dualarıyla falan allah korudu volkanından kuytına zieglerine baronisine topalına canerine ve en başta aykutuna kadar hepsinin allah belasını versin. bir gram sevindiysem çeyrek finale çıktığımıza şerefsizin önde gideniyim keşke elenseydik bu kadar korkak bu kadar iğrenç bir futbol ömrümde görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Hayır kimsede çıkıp o şut nasıl gol oluyor demiyor? Volkan adam çektikten 5 gun sonra topa atlıyor ama top çoktan girmiş kaleye. Böle rezil bir gol mü olur.

ya göremedi topu heralde orada. sanki önce diğer tarafa yöneldi sonra geri döndü. tam köşeden girince üstüne böyle saçma bir gol oldu diye düşünüyorum.

sakatlık filan deniyor, belki o da olabilir bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

cakma sampiyonluk, turkiye kupasi, ueafada ceyrek final... korkuyorum her an aykutun kontratini uzattik diyecekler diye.

Fizban style sorayım :p Ne istiyosunuz yahu şu Aykuttan anlamıyorum :D

Hakkaten ben de artık bilmiyorum ne istiyoduk biz bu adamdan?

Buddha said:

...Volkan adam çektikten 5 gun sonra topa atlıyor ...

lol
Volkanın net 4 hatta 5 pozisyonu var ki direk, şans, adamların ayaklarının tornasızlığı vs olmasa alıyodu içeri. Hele hele en son ama eeeen son pozisyon var ya hani ben anlamadım hakem neyin faulünü verdi ama işte orda bile karambolden yiyebilirdik. Bi de rakip kalecinin bir iki pozisyonu (!!) var ki...

Şu maçın sonunda tebrik edilecek takım Plzen, oyuncu da koca götlü Horvath'tır. Adam benle yaşıt nerdeyse, sonuna kadar mücadele etti, süper paslar çıkardı falan.

Ha bu arada bütün ofsayt kararları yanlıştı diyen oldu mu? Galiba 1 tanesi ofsayttı ama gerisi tamamen hatalı karardı.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şekilde kuytın kaleciyle karşı karşıya saçmalıkları, sowun anlamsız 1e1 de kaleciyi topla öldürme çabaları da öyle saçmalık. 2-0 olsa halay çeke çeke oynucaz yok, illa o göt sıkışıcak. ayrıca canerin son saniyede beceriksizlik şov yaparak atamadığı gol sayesinde hem ülke puanı(bundan tam emin değilim ama) hem de baya bi paradan olduk galibiyet primi yerine beraberlik primi alarak. yeter artık yeter stochu görmek istiyoruz kadroda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...