Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 CANERE BAK AdfHASDHDFASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hahahahahha abi bu kadar fail bi takım olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Caner karşı karşıyada umut buluttan da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 FMyi yapan adam olsam Aykut'un bilgisayarıma kurdurtmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 boş kale olsa golü atacak adam yok abi sahada :D sadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 70 den beri maçı izleyemedim. ALLAH BELANI VERSİN BEKİRRRRRR!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 AVRUPA FATİHİ FENER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 canerin yürüyecek hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kanser ettiniz yine helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 şükür, yine kanser olarak bitirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hadi hayırlısı bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Kanser futbolu ile uefayı alsak efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Basiretsiz adamlar. Tura sevinemiyorum sizin yuzunuzden. Beceriksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Hll team. Ama fener bu mentalite ile zor ilerler. Karşındaki takım plzen, kendi evindesin, skor avantajı sende. Daha nasıl defans yapabilirdi bilmiyorum aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ahah tr takimlari cok fena sdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 beyler ben acile gidiyorum sanırsam kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Plzen de ne kadar yeto bir takımmış arkadaş ya, herifler son dakkalar topu dolduracaklar bizim 18'e dogru onu bile yapamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 SeaGle said: Hll team. Ama fener bu mentalite ile zor ilerler. Karşındaki takım plzen, kendi evindesin, skor avantajı sende. Daha nasıl defans yapabilirdi bilmiyorum aykut. ondan sonra ki takım kim manchester united mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Şu maçın şuraya dönmesinin en büyük sebebi BEKİR.. ulan orda vurda artık ya HAYVAN gibi VUR yada taca at o topu takımın yerleşsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Kaleci Mertide soksaydın oyuna yavşak Aykut. Ölde kurtulak. Barcelona yaptın miktir boktan pilzeni karsımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Zaten tansiyon hastasiyim sayenizde gene cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi chrisziyan bırak fb yi, futbola komple hakaret resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 taraftarda otursun düşünsün bir zahmet biz ne bok yiyoruz diye? bu ne sanki adamların evinde oynuyoruz. tekrar yazıyorum bekir/cristian/selçuk/caner/ziegler hatta volkan şu durumu ile bırak 11i 18'i görememeleri lazım. koşmak baskı yapmak başka ama oyun zekası lazım resmen oyun yaratıcı oyuncusuz oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 EZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 volkana ne olmus oyle ya. 80 yasındakı dedemın refleksleri daha iyidir. adam gol olduktan yada sut kalaye geldıkten sonra atlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar