Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Mart Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi çeyrek final kura çekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi manchesterın yedeklerini bizde şaaptık zamanında. biraz elini vicdanına koy ilk maçta rvp sakat sakat oynadı, rooney yoktu. ikinci maçtaki kadro zaten belli =)
Mesaj tarihi:
Liebe said:

abi manchesterın yedeklerini bizde şaaptık zamanında. biraz elini vicdanına koy ilk maçta rvp sakat sakat oynadı, rooney yoktu. ikinci maçtaki kadro zaten belli =)

yedekleri mi?
kendi sahalarında as takımla çıktılar sahaya 1-0'ı zor korudular son dklar 11 kişi defans yaptılar, stad üstünlüğü seyirici vs baskısı vardı. tabiki bizimkilerde de heyecan ve şanssızlık.
Mesaj tarihi:
Esh said:

schalke sikko bi takımdı zaten, siz yenince "ALAMANYANIN EN İYİ TAKIMI" oldu bi anda.

schalke'nin oynadığı top türkiye ligi standartlarının çok çok üstünde bir oyun. he sen tutup real madrid bayern ve barça ile karşılaştırırsan evet sikko, ama son 16 için iyi bir takım.

son 8, hani nerde schalke? galatasaray var. hani nerde manu? hani laaan nerdeee :D
Mesaj tarihi:
Aiko said:

ikinci maça tamamda ilk maç bildiğin iyi oynadık bence. rooney man utd real maçında da yedekti.

ilk maç iyiydi abi ben de çok beğendim gsı, ve bence sezonun en güzel futbollarından birini oynamıştı orda. rooney yedek çünkü fergussonun kafasında bişiler var ama bu onun dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğu gerçeğini dğiştirmiyor ve oynadığı her maç gol atıyor nerdeyse =)

@escape (niye cevap veriyorum bilmiyorum ama)

fergusson o maç sakatlıktan yeni dönen rvpyi oynatmak zorunda kalmıştı, rooney komple sakattı zaten. yedek falan demedim ilk maç için.
  • Yeni Oluştur...