KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 @çutulhu... hakarete gerek yok. ısrar etme, sorununun büyüklüğü ortaya çıkıyor. bu tartışmanın hiçbir aşamasında snayderin hangi yıllarda real madridde top oynadığını tartışmadım. baştan beri snayderin real madridde oynadığı 2 sezondan özellikle 2inci sezonda real madrid tarafından çok tercih edilmediğini söyledim. bununla ilgili rakamları da verdim. daha sonra arkadaşların anlama sıkıntıları ve bilgisizliklerini gidermek amacı ile üşenmedim, linklerini de tek tek ilave ederek real madrid takımında son 2 sezon (bu sezon değil, geçen 2 sezon)sürekli düşünülen oyuncuların kimler olduğunu en aptal insana bile anlatabilecek olan maç oynama istatistiklerini paylaştım... geldiğimiz nokta da anlamaya çalışmak sen dahil herkesin sorununu halledecektir...tabi eğer niyet sorun çözmek ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kutulu kim ya askeredn kaçmak için 150 kilo gezen adam gsli olduğunu bilmesem fbli derim........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 konu saçma sapan laf dalaşına dönmüş. Resmen okurken tiksindim devam edemedim. Biraz daha dikkat, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: baştan beri snayderin real madridde oynadığı 2 sezondan özellikle 2inci sezonda real madrid tarafından çok tercih edilmediğini söyledim. bununla ilgili rakamları da verdim. daha sonra arkadaşların anlama sıkıntıları ve bilgisizliklerini gidermek amacı ile üşenmedim, linklerini de tek tek ilave ederek real madrid takımında son 2 sezon (bu sezon değil, geçen 2 sezon)sürekli düşünülen oyuncuların kimler olduğunu en aptal insana bile anlatabilecek olan maç oynama istatistiklerini paylaştım... geldiğimiz nokta da anlamaya çalışmak sen dahil herkesin sorununu halledecektir...tabi eğer niyet sorun çözmek ise... niye sneijderin oynadığı seneki istatistikleri değil de son 2 sezonu verdin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 CthuLhu said: dur tek tek cevapla sorularımı. sneijder hangi yıllarda real madrid'de futbol oynadı?cetintas buraya bakıp suna cevap versene cetintaaas. hadi lan. lutfen lan yazmısım hakaret diye sikayet edicek simdi TUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sneijderin real madridde oynadıgı 2. sezonunun basında sakat oldugunun bile farkında degil. ondan sonraki tum maclara da cıkıyor nerdeyse sadece ilk 11 cıkamıyor fazla mac kacırdıgı icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 birazdan sey diycek cok iyi adam zaten sakatlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 CthuLhu said: KuddusiMavra said: baştan beri snayderin real madridde oynadığı 2 sezondan özellikle 2inci sezonda real madrid tarafından çok tercih edilmediğini söyledim. bununla ilgili rakamları da verdim. daha sonra arkadaşların anlama sıkıntıları ve bilgisizliklerini gidermek amacı ile üşenmedim, linklerini de tek tek ilave ederek real madrid takımında son 2 sezon (bu sezon değil, geçen 2 sezon)sürekli düşünülen oyuncuların kimler olduğunu en aptal insana bile anlatabilecek olan maç oynama istatistiklerini paylaştım... geldiğimiz nokta da anlamaya çalışmak sen dahil herkesin sorununu halledecektir...tabi eğer niyet sorun çözmek ise... niye sneijderin oynadığı seneki istatistikleri değil de son 2 sezonu verdin peki? anlayan birisi anlamayan arkadaşımıza anlatsın lütfen neyi tartıştığımızı. gerçekten enerjimi tükettin. çok merak ediyorsan o sezonda sürekli oyuncular ve rotasyon oyuncularının maç sayısını rahatlıkla araştırıp bulabileceğine inanıyorum. mourinho'dan önce real madrid'de bu sayı muhtemelen 45-50 maç civarıdır. mourinho biraz daha fazla sürekli oyuncusunu oynatma taraftarı olan bir adam. mourinho'nun kafasındaki sürekli oyuncular 50 maç civarı oynuyorlar takımda. ama her durumda sneijder real madrid'de sürekli düşünülen bir oyuncu olmadığı için satıldı real madrid'den. nereye gitti? mourinho'nun interine(2011'de real madrid'e geçti mourinho).orada 41 maç (2009-2010 sezonu), 38 maç(2010-2011 sezonu) ve 26 maç(2011-2012 sezonu) oynamış. kötü oyuncu değil ama Real Madrid'in, hele hele şu an ki Real Madrid'in oyuncusu değil. Artık gerçek anlamıyla nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 goldbären said: kutulu kim ya askeredn kaçmak için 150 kilo gezen adam gsli olduğunu bilmesem fbli derim........ öyle mi? bunu bilseydim bu kadar yormazdım kendimi. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 noldu şimdi sneijder bir halta yaramaz, galatasarayda real karşısında 8lik mi olur sonuç nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 isterse allah olsun snayder daha oturmadı takıma keşek otursa keşke burak da kaçırmasa ama olacak, bizde kanser olacağız totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hala burak kaçırmasa diyosunuz ya.. ulan adam gidiyo 8 hafta sonra.. yeni forvetiniz umut bulut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 nere gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hee burak gidecek, yerine transfer de yapılmaz zaten kesin fsdfsdf. özel bir karışım var mı bu tip fenerli kafasına ulaşmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 çok keyiflisiniz lan. yerim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 KuddusiMavra said: CthuLhu said: KuddusiMavra said: baştan beri snayderin real madridde oynadığı 2 sezondan özellikle 2inci sezonda real madrid tarafından çok tercih edilmediğini söyledim. bununla ilgili rakamları da verdim. daha sonra arkadaşların anlama sıkıntıları ve bilgisizliklerini gidermek amacı ile üşenmedim, linklerini de tek tek ilave ederek real madrid takımında son 2 sezon (bu sezon değil, geçen 2 sezon)sürekli düşünülen oyuncuların kimler olduğunu en aptal insana bile anlatabilecek olan maç oynama istatistiklerini paylaştım... geldiğimiz nokta da anlamaya çalışmak sen dahil herkesin sorununu halledecektir...tabi eğer niyet sorun çözmek ise... niye sneijderin oynadığı seneki istatistikleri değil de son 2 sezonu verdin peki? anlayan birisi anlamayan arkadaşımıza anlatsın lütfen neyi tartıştığımızı. gerçekten enerjimi tükettin. çok merak ediyorsan o sezonda sürekli oyuncular ve rotasyon oyuncularının maç sayısını rahatlıkla araştırıp bulabileceğine inanıyorum. mourinho'dan önce real madrid'de bu sayı muhtemelen 45-50 maç civarıdır. mourinho biraz daha fazla sürekli oyuncusunu oynatma taraftarı olan bir adam. mourinho'nun kafasındaki sürekli oyuncular 50 maç civarı oynuyorlar takımda. ama her durumda sneijder real madrid'de sürekli düşünülen bir oyuncu olmadığı için satıldı real madrid'den. nereye gitti? mourinho'nun interine(2011'de real madrid'e geçti mourinho).orada 41 maç (2009-2010 sezonu), 38 maç(2010-2011 sezonu) ve 26 maç(2011-2012 sezonu) oynamış. kötü oyuncu değil ama Real Madrid'in, hele hele şu an ki Real Madrid'in oyuncusu değil. Artık gerçek anlamıyla nokta.bakıyoruz interde oynamasına 53 maca cıkmıs inter 41 inde oynamıs sonra yine bu civar bi maca cıkmıs sonraki sene inter yine 48 mac civarı oynuyor adam 38 maca cıkmıs hmm bakıyoruz simdi bu herif neden yılda 10 mac kacırmıs. sonraki sene mac sayısında bi azalma var acaba neden diyoruz transfermarkt a giriyoruz Injury history Season from to Injury 12/13 28.09.2012 26.11.2012 11/12 11.05.2012 20.05.2012 11/12 15.03.2012 21.04.2012 11/12 02.02.2012 08.02.2012 Unknown Injury 11/12 19.11.2011 14.01.2012 11/12 23.09.2011 17.10.2011 Strain 10/11 24.04.2011 22.05.2011 Unknown Injury 10/11 17.02.2011 21.02.2011 Unknown Injury 10/11 15.12.2010 02.02.2011 Unknown Injury 10/11 16.09.2010 21.09.2010 Unknown Injury evet sakatlanan adamı TERCIH EDILMEDIGINDEN DOLAYI oynamadı diye suclayan kisi oldun tebrik ediyoruz. Realde de oynarken burda gozukmese de Agustos ayında 2 3 aylık bi sakatlık geciriyor hatta daha uzun surmesi beklenirken erken donuyor. Onu da bulup cıkartırım istiyosan Mourinhonun sneijder i real madrid e almama sebebi cok acık degil mi. Kimi kesicen Mesutu mu Ronaldoyu mu yoksa oynamadıgı pozisyondaki di maria yı mı? Sonra bakıyoruz mourinho real madrid sezonuna HER MAC oynayan ronaldo bile 59 macın 54 unde oynamıs nasıl oluyo da 48 macın 40 ında oynayan adam her macta oynanamıs oluyor. Ya da 53 macın 41 inde oynayan adam nasıl tercih edilmeyen kisi oluyor? Sakatlık donemlerine bakınca neredeyse sakat olmadıgında her maca cıkan adam nasıl istenmeyen adam ouyor? sana sordugum saysıı 4 olmus sana fazla gelecegini biliyorum. o yuzden zorlanma zamanını istedigin gibi kullan ayrıca da istedigin sorudan baslayabilirsin Ha bu arada Brezilyalı bi Ronaldo vardı mesela o da cok kotu topcuydu yaklasık 1.5 sene top oynamadı =(( oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 şu saçma tartışmaya halen niye devam ediyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 snijdertam bir balon hiç tartışmaya bile gerek yok çalım filan da atamıyor driling yok adamsa real madrid maçını çevirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yoklama macunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/733798_583405268366360_1305708480_n.jpg sağ tarafa bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 avrupanın ust duzey takımlarıyla ne cok mac yapmısız. helal bize sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sağ taraf çok kötü haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 70lerin maçlarıda var mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi sneijder fiziksel olarak yetersiz olduğu için hem rmden hem interden gönderildi. ispanyada maçları tamamlayamıyordu interde ise ayakta kalamıyordu. 40 yılda 1 ara pas atıcak diye kimseye ilk 11 verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hee 4 sene interde kaldi ama "gonderildi" cunku yetersiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar