Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Mart Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi çeyrek final kura çekimi

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

@çutulhu...

hakarete gerek yok.

ısrar etme, sorununun büyüklüğü ortaya çıkıyor. bu tartışmanın hiçbir aşamasında snayderin hangi yıllarda real madridde top oynadığını tartışmadım. baştan beri snayderin real madridde oynadığı 2 sezondan özellikle 2inci sezonda real madrid tarafından çok tercih edilmediğini söyledim. bununla ilgili rakamları da verdim. daha sonra arkadaşların anlama sıkıntıları ve bilgisizliklerini gidermek amacı ile üşenmedim, linklerini de tek tek ilave ederek real madrid takımında son 2 sezon (bu sezon değil, geçen 2 sezon)sürekli düşünülen oyuncuların kimler olduğunu en aptal insana bile anlatabilecek olan maç oynama istatistiklerini paylaştım...

geldiğimiz nokta da anlamaya çalışmak sen dahil herkesin sorununu halledecektir...tabi eğer niyet sorun çözmek ise...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:
baştan beri snayderin real madridde oynadığı 2 sezondan özellikle 2inci sezonda real madrid tarafından çok tercih edilmediğini söyledim. bununla ilgili rakamları da verdim. daha sonra arkadaşların anlama sıkıntıları ve bilgisizliklerini gidermek amacı ile üşenmedim, linklerini de tek tek ilave ederek real madrid takımında son 2 sezon (bu sezon değil, geçen 2 sezon)sürekli düşünülen oyuncuların kimler olduğunu en aptal insana bile anlatabilecek olan maç oynama istatistiklerini paylaştım...

geldiğimiz nokta da anlamaya çalışmak sen dahil herkesin sorununu halledecektir...tabi eğer niyet sorun çözmek ise...

niye sneijderin oynadığı seneki istatistikleri değil de son 2 sezonu verdin peki?
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

KuddusiMavra said:
baştan beri snayderin real madridde oynadığı 2 sezondan özellikle 2inci sezonda real madrid tarafından çok tercih edilmediğini söyledim. bununla ilgili rakamları da verdim. daha sonra arkadaşların anlama sıkıntıları ve bilgisizliklerini gidermek amacı ile üşenmedim, linklerini de tek tek ilave ederek real madrid takımında son 2 sezon (bu sezon değil, geçen 2 sezon)sürekli düşünülen oyuncuların kimler olduğunu en aptal insana bile anlatabilecek olan maç oynama istatistiklerini paylaştım...

niye sneijderin oynadığı seneki istatistikleri değil de son 2 sezonu verdin peki?

anlayan birisi anlamayan arkadaşımıza anlatsın lütfen neyi tartıştığımızı. gerçekten enerjimi tükettin.

çok merak ediyorsan o sezonda sürekli oyuncular ve rotasyon oyuncularının maç sayısını rahatlıkla araştırıp bulabileceğine inanıyorum. mourinho'dan önce real madrid'de bu sayı muhtemelen 45-50 maç civarıdır. mourinho biraz daha fazla sürekli oyuncusunu oynatma taraftarı olan bir adam. mourinho'nun kafasındaki sürekli oyuncular 50 maç civarı oynuyorlar takımda. ama her durumda sneijder real madrid'de sürekli düşünülen bir oyuncu olmadığı için satıldı real madrid'den. nereye gitti? mourinho'nun interine(2011'de real madrid'e geçti mourinho).orada 41 maç (2009-2010 sezonu), 38 maç(2010-2011 sezonu) ve 26 maç(2011-2012 sezonu) oynamış.
kötü oyuncu değil ama Real Madrid'in, hele hele şu an ki Real Madrid'in oyuncusu değil.

Artık gerçek anlamıyla nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

CthuLhu said:

KuddusiMavra said:

anlayan birisi anlamayan arkadaşımıza anlatsın lütfen neyi tartıştığımızı. gerçekten enerjimi tükettin.

çok merak ediyorsan o sezonda sürekli oyuncular ve rotasyon oyuncularının maç sayısını rahatlıkla araştırıp bulabileceğine inanıyorum. mourinho'dan önce real madrid'de bu sayı muhtemelen 45-50 maç civarıdır. mourinho biraz daha fazla sürekli oyuncusunu oynatma taraftarı olan bir adam. mourinho'nun kafasındaki sürekli oyuncular 50 maç civarı oynuyorlar takımda. ama her durumda sneijder real madrid'de sürekli düşünülen bir oyuncu olmadığı için satıldı real madrid'den. nereye gitti? mourinho'nun interine(2011'de real madrid'e geçti mourinho).orada 41 maç (2009-2010 sezonu), 38 maç(2010-2011 sezonu) ve 26 maç(2011-2012 sezonu) oynamış.
kötü oyuncu değil ama Real Madrid'in, hele hele şu an ki Real Madrid'in oyuncusu değil.

Artık gerçek anlamıyla nokta.
bakıyoruz interde oynamasına 53 maca cıkmıs inter 41 inde oynamıs sonra yine bu civar bi maca cıkmıs sonraki sene inter yine 48 mac civarı oynuyor adam 38 maca cıkmıs hmm bakıyoruz simdi bu herif neden yılda 10 mac kacırmıs. sonraki sene mac sayısında bi azalma var acaba neden diyoruz

transfermarkt a giriyoruz

Injury history
Season from to Injury
12/13 28.09.2012 26.11.2012
11/12 11.05.2012 20.05.2012
11/12 15.03.2012 21.04.2012
11/12 02.02.2012 08.02.2012 Unknown Injury
11/12 19.11.2011 14.01.2012
11/12 23.09.2011 17.10.2011 Strain
10/11 24.04.2011 22.05.2011 Unknown Injury
10/11 17.02.2011 21.02.2011 Unknown Injury
10/11 15.12.2010 02.02.2011 Unknown Injury
10/11 16.09.2010 21.09.2010 Unknown Injury

evet sakatlanan adamı TERCIH EDILMEDIGINDEN DOLAYI oynamadı diye suclayan kisi oldun tebrik ediyoruz. Realde de oynarken burda gozukmese de Agustos ayında 2 3 aylık bi sakatlık geciriyor hatta daha uzun surmesi beklenirken erken donuyor. Onu da bulup cıkartırım istiyosan

Mourinhonun sneijder i real madrid e almama sebebi cok acık degil mi. Kimi kesicen Mesutu mu Ronaldoyu mu yoksa oynamadıgı pozisyondaki di maria yı mı?

Sonra bakıyoruz mourinho real madrid sezonuna HER MAC oynayan ronaldo bile 59 macın 54 unde oynamıs nasıl oluyo da 48 macın 40 ında oynayan adam her macta oynanamıs oluyor. Ya da 53 macın 41 inde oynayan adam nasıl tercih edilmeyen kisi oluyor? Sakatlık donemlerine bakınca neredeyse sakat olmadıgında her maca cıkan adam nasıl istenmeyen adam ouyor?

sana sordugum saysıı 4 olmus sana fazla gelecegini biliyorum. o yuzden zorlanma zamanını istedigin gibi kullan ayrıca da istedigin sorudan baslayabilirsin

Ha bu arada Brezilyalı bi Ronaldo vardı mesela o da cok kotu topcuydu yaklasık 1.5 sene top oynamadı =(( oh wai...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...