BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Son sürümü kullanıyorum. Uzun zamandır olan bir sorun bu aslında sürümle alakası olduğunu da sanmıyorum. Misal bir video oynarken birkaç dakika sonra ses ve altyazı normal ilerlerken görüntü yavaşlıyor, tam ekrandan çıkıp giriyorum mesela hızlanıp ses ve altyazıyı yakalıyor görüntü ve normale dönüyor. Bu 40 dakikalık bir dizide 4-5 kere oluyor rutin aralıklarla. Video formatından bağımsız bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü mkv avi farketmiyor hepsinde aynı durum var. Harici video kod çözücü kullanın demişler bir yerlerde. Gittim CoreAVC video decoder yükledim H.264 ve AVC1 için ama yine farketmedi. Başka bir oynatıcı da kullanmak istemiyorum aslında Kmplayer bayağı kullanışlı ve alıştık bi kere :) Var mıdır bunun bi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 media player classic'den şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kmplayer artık potplayer oldu onu dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Evet potplayerı da duydum ama güvenemedim neyse onu deniyim bakalım. Media player classic iyi hoş de yanlış hatırlamıyosam mesela onda space ile pause yoktu. Ya da ne bileyim küçük bir detay belki ama escape ile direkt minimize oluyor kmplayer, bu tür ufak tefek şeyler media playerda yoktu diye hatırlıyorum. Yoksa sonuçta aynı görüntüyü alabiliyosan ne ile izlediğin farketmiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?6,6458555,page=1 Aynı görüntüyü alamıyorsun iste. Burada anlattığım programda tüm kısayolları da değiştirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hmm bu kadar detaylı bir rehber okuyup incelemeyi hak eder :) Teşekkürler bilgi için, hemen bakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?6,6458555,page=1 Aynı görüntüyü alamıyorsun iste. Burada anlattığım programda tüm kısayolları da değiştirebiliyorsun. Allah razı olsun bomba gibi oldu :D Öyle karışık falan da değil öyle bir rehber hazırlamışsın ki kelimesi kelimesine uyguladım, "nerde ki bu dediği acep" durumunda kalmadan herşeyi olması gereken yerde buldum ayarladım süper oldu. Eline sağlık tekrardan. Yalnız bir sorum olacak; o ayrı masaüstünde fullscreen yapabilme olayı (multi desktop mudur artık neyse adı) sadece OS X için mi mümkün? W7'de de bunu yapabileceğimiz bir program var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bilmiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 in VLC we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kmplayer'ın son sürümü saçmaladı evet, ama bi önceki sürüm gayet iyi. yani 3.4.0.59, ben de o sorunlardan sonra buna döndüm tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 arkadaşlar, önceden de söylenmiş, PotPlayer tavsiyesini yineleyecegim. gerçekten inanılmaz, KMP'nin bloatware'siz hali gibi düşünün. sadece yapması gereken işi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar