Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kmplayer takılma/hızlı oynatma sorunu

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Son sürümü kullanıyorum. Uzun zamandır olan bir sorun bu aslında sürümle alakası olduğunu da sanmıyorum. Misal bir video oynarken birkaç dakika sonra ses ve altyazı normal ilerlerken görüntü yavaşlıyor, tam ekrandan çıkıp giriyorum mesela hızlanıp ses ve altyazıyı yakalıyor görüntü ve normale dönüyor. Bu 40 dakikalık bir dizide 4-5 kere oluyor rutin aralıklarla.

Video formatından bağımsız bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü mkv avi farketmiyor hepsinde aynı durum var.

Harici video kod çözücü kullanın demişler bir yerlerde. Gittim CoreAVC video decoder yükledim H.264 ve AVC1 için ama yine farketmedi.

Başka bir oynatıcı da kullanmak istemiyorum aslında Kmplayer bayağı kullanışlı ve alıştık bi kere :) Var mıdır bunun bi çözümü?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet potplayerı da duydum ama güvenemedim neyse onu deniyim bakalım. Media player classic iyi hoş de yanlış hatırlamıyosam mesela onda space ile pause yoktu. Ya da ne bileyim küçük bir detay belki ama escape ile direkt minimize oluyor kmplayer, bu tür ufak tefek şeyler media playerda yoktu diye hatırlıyorum.

Yoksa sonuçta aynı görüntüyü alabiliyosan ne ile izlediğin farketmiyo tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

http://forum.paticik.com/read.php?6,6458555,page=1

Aynı görüntüyü alamıyorsun iste. Burada anlattığım programda tüm kısayolları da değiştirebiliyorsun.

Allah razı olsun bomba gibi oldu :D

Öyle karışık falan da değil öyle bir rehber hazırlamışsın ki kelimesi kelimesine uyguladım, "nerde ki bu dediği acep" durumunda kalmadan herşeyi olması gereken yerde buldum ayarladım süper oldu.

Eline sağlık tekrardan. Yalnız bir sorum olacak; o ayrı masaüstünde fullscreen yapabilme olayı (multi desktop mudur artık neyse adı) sadece OS X için mi mümkün? W7'de de bunu yapabileceğimiz bir program var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...