GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Lectre said: adamdaki hayal gücüne bak anasını satayım, disneye gitse domald duck olarak işte alıcaklar. aahahahsdhahsdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 donald duck olamaz ya, ancak dolan veya goobie. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7jhxeZKbn1rsvo3so1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ya şu nukeler çok sakat. bir karışsa orası komple iki ülke birden gider. japonlar savaşa karışmaz doğru diyor ninja biz adamlardan daha farklı bir bakış açısına sahibiz. ben yine de bekliyorum mecha yapıp amerikaya bir posta gitmelerini :D pasif pasif takılıyorlar kesin deli bir icatla işi bitirecekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 austin texas biz hazırız bekleriz demiş: "The City has been in contact with federal officials through the Austin Regional Intelligence Center (ARIC) regarding the North Korean threat to Austin. Austin's Homeland Security and Emergency Management department and the Austin Police Department are monitoring the situation, and though they take this very seriously, they do not believe the threats are credible at this time" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 http://hdw.datawallpaper.com/entertainment/t-1000-from-t2-291638.jpg resmin sol aşağısı, hatırlamayan varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 atarli texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 texas tek basina alir koreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Karag8z said: forumda herkes düşündüğünü paylaşınca neden gerizekalı filan oluyor ben onu anlamadım. yargı ve infaz yapmak değilki siz saygıdeğer üyelerin yapması gereken. sadece düşüncelerinizi paylaşın. İnsanların düşündükleri şeyler salakçaysa ben hakaret etme hakkına sahip oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hakaret etmek hak degildir arkadaslar. herkes edebilir, ama consequences will never be the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 senin kafa yapına göre şekilleniyor o "salakça" kavramı onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 neden hakaret xunn? eğer karşı tarafı salak,aptal v.s diye itham ediyorsan fikirlerinden dolayı,ve anlatamıyorsan kendini,ya susarsın ya da susturursun insan gibi,öyle yanarlı dönerli erdal bakkala benzer rus kırmalarının resimleriyle bir yere varamazsın jun-jun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sen gidip bir ülkücü forumunda ırkçılık yapsan kimse yadırgamaz. ama burda yaparsın yadırganır. ki benim yaptığım ırkçılık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Fly said: bes tane kari var konudsuyorum of aman allahim dedigin vatsep ot bok bu insanlar sayesinde var asscape minnetar ol ve basligi terket, hadi hahaha şunu görmemişim tabi canım tabi dünyadaki bütün teknolojilere onlar sayesinde kavuştuk allaha şükürler olsunki amerika avrupa falan onlar da sömürgeler ile geçiniyor kalkınıyor zaten oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Insanlarin goruslerine saygi duymadan insanlarin aslinda ne dusundugunu anlamak zorlasir. Cunku saygi duyulmaz ise karsimiza kendi inandigimiz yoldan baska yol cikmaz. O yuzden dusunce zenginligi kaybimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yapmayın siz kardeşsiniz dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: senin kafa yapına göre şekilleniyor o "salakça" kavramı onu napıcaz? Ben hep universally haklıyım. Siz hep haksızsınız. Cipetpet said: neden hakaret xunn? eğer karşı tarafı salak,aptal v.s diye itham ediyorsan fikirlerinden dolayı,ve anlatamıyorsan kendini,ya susarsın ya da susturursun insan gibi,öyle yanarlı dönerli erdal bakkala benzer rus kırmalarının resimleriyle bir yere varamazsın jun-jun Sus, sen hep haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Savas durumuna gectik dedigi, bisey yaparsaniz dalarim bah oluyor, yoksa savas ilani degil. Eee zaten 50 senedir bu durumdalar, baris ant yapilmadi sadece ateskes vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Sanırım forumda kimse escape kadar istikrarlı değil. Adam her postunda bir öncekinden daha az beyin kullanmayı başarıyor, en sonunda sadece omurilik soğanını kullanmayı başaracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hakareti kes ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 escape said: yörüngedışı Cipetpet said: yörüngedışı hahah kim jon düğmeye basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 nihayet yörüngeye uydu yerleştirebildi. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ya içten içe Kuzey Kore'nin düşünülenden daha güçlü olduğunu Amerika üzerinde göstermesini istiyorum. Baya sıkıcı meme'ler ile çok dalga geçiyorlar bu aralar, biraz akıllansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 KEMOTERAPİ GELMİŞ FORUMA. BEHOLD, REMISSION. http://i.imgur.com/f1nhMi7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kuzey kore 1 kaşık su daha fazla değil, soğuk savaşın kurbanı pek çok ülke gibi.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar