barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 haxorların videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Youtube ip veriyor diye torrente koymadim, bundan bir sey olmaz zaten. Oradan kaldirirlar diye koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 karamürselidelihamdi said: acaba izleyenler fişleniyor mu diye aklımdan geçmedi değil. bunu izledigim icin fislemezlerse adam degiller lan! En azindan safim belli olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 açık mert kararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Indirenlerin ip'sini hep goruyorum. devlete verecegim zaten ben bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 copry said: Ne ki bu su video hakkinda sole sorular gorunce umudumu iyice kaybediyorum bazi seyler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aluriel said: açık mert kararlı dobra da var Hatta acimasiz sgddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Youtube izleyen ip si vermiyor Yorum da bir suç unsuru varsa onun kimliğini açıklıyor. Torrentte tüm ipler bi SEEDer a bakar anında yakalar Hatta bi program var tüm leecherların ve seedların ip sini aliyorsun anında Bana serverlara hep uyarı geliyor DMCA dan mailler yağıyor şunu kaldırın şunun seed yapmayın hede hüdü diye anlaşmalar sayesinde yırtıyorum yani torrentler daha kolay izleniyor o yüzden dikkat edin yada vpn şart ayrıca buyrun SSL li download edebilirsiniz https://rapidshare.com/files/2853461784/r.mp4 yada normal: http://speedy.sh/upxhp/r.mp4 Video illegal olursa kaldırırsın gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 escape said: copry said: Ne ki bu su video hakkinda sole sorular gorunce umudumu iyice kaybediyorum bazi seyler icin Izlemedim, sorucam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 cantug said: Torrent daha tehlikeli... Ayrıca ne çok boş bir gruptur bu grup bikere bilgisizler eski tip bebe linux cular Video da çok amatör ve rezil ya... beğenmedim akp ye yönelik yapılmış resmen daha kendilerine bir yön çizememişler yok çıkıp konuşmuşlar filan hepsi yakalınabilir yapımcı koymuş bilgisini filan ÇOOOK amatörler ya off abi konuşanların gerçek Redhack üyeleri olduğunu düşünmüyorsun di mi? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 iki dandik lamer video çekmiş işte. anca proxy chain yapıp sağa sola ddos çekerler. bi de ip spoofing öğremişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 GERGE said: TCK 215'e göre suç aslında bu Redhack terör örgütü olarak kabul edildiği için devlet tarafından. Eğer YouTube kaldırırsa konuyu uçuracağım, aksi halde vidyo kalkmadan indirin diyorum. Torrent'e upload ediyorum simdi. Video kalkarsa sadece linkleri kaldırıp konuyu konu dışına falan taşı bence. Zaten olan olmuş olacak o zamana kadar, bari öbür taraftan konuşmaya devam ederiz :D edit: Taşı bence kısmı emir verir gibi olmuş, taşıyalım yazacaktım o da çok o da Cem Yılmaz'ın "alkol aldık mı?" esprisi gibi olacaktı. Çok arada kaldım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 redhack hiç bir zaman en süper hackeriz en iyi hack bizde demedi ki, lamer lamer geyiklere yapmak butthurtluk oluyor, üzgünüm bide silmeyin konuyu yani, ayıp direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sorun izlemek değil, redhack'i ve yaptığı işleri, bu işler ile ilgili çıkacak olan bir film olacağını bilmemek sorun. bişi diyemicem kendin bilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 büyük bir sorun hakikaten escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 insanlık galip gelmeyi başardı derken stalin'in portresini gösterdikleri anda izlemeyi bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ben de ayni yerde biraktim. Bir de madem bu kadar onem verenler var aranizda niye biriniz de cikip seedlemiyor? 5GB kadar upload ettim bile, indiren kaciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben torrentten indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 benim açık seed ama hiç upload yapmıyor. 2-3 kişi indirdi heralde sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aket-Atum said: cantug said: Torrent daha tehlikeli... Ayrıca ne çok boş bir gruptur bu grup bikere bilgisizler eski tip bebe linux cular Video da çok amatör ve rezil ya... beğenmedim akp ye yönelik yapılmış resmen daha kendilerine bir yön çizememişler yok çıkıp konuşmuşlar filan hepsi yakalınabilir yapımcı koymuş bilgisini filan ÇOOOK amatörler ya off abi konuşanların gerçek Redhack üyeleri olduğunu düşünmüyorsun di mi? ahahah Ne alakası var ? ki kendileri olmasa bile başları yanar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 filmlere çok kaptırmayın kendinizi. en son bir çocuk pokemon izleyip kendini balkondan aşağı atmıştı hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Myshkin said: insanlık galip gelmeyi başardı derken stalin'in portresini gösterdikleri anda izlemeyi bıraktım ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 RED 2 filmi gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Cidden birşey bana mantıksız geliyor. İzlemeye başlamışsınız, Redhack'in de ne olduğunu da az çok biliyorsunuz yani bilmediğiniz birşeyi izlemiyordunuz. "Stalin'i görünce bıraktım" ne oluyor o zaman? Anlıyorum Stalin'i diktatör, kasap, psikopat vs. olarak görüyorsunuz. Kendi görüşünüzdür ama bana mantıksız gelen burada Stalin'i neden eleştirdiğiniz değil, Stalin'i görünce gerisini neden izlememe gereği duyduğunuz. Düşündüm düşündüm kendimce neler olabilir bunun nedeni diye a) Zaten Redhack'in savunduğu ve yaptığı şeyler sizi rahatsız ediyordu, Stalin'i görünce bardağı taşıran son damla oldu. Anlaşılabilir bir durum. b) Redhack'i hiç duymamıştınız, Stalin'i görünce devamını izleme gereği hissetmediniz. c) Geri kalan bir saatte yapacak çok önemli işleriniz vardı, Stalin'i görünce bıraktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Zeitgeist'ın girişine George Carlin değil Jay Leno koysalardı izlermiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar