Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL: FC Schalke 04 : Galatasaray A.Ş. 12 Mart Salı @ Gelsenkirchen

Wyand

Öne çıkan mesajlar

ntvspor bu konuyla ilgili baya önce bir açıklama yapmıştı zaten.

salı günleri oynanan karşılaşmaları türk takımıysa star yabancı takımsa NTV yayınlıyor

çarşamba günü oynanan maçlar ise d-smartta yayınlanıyor.

perşembe oynanan uefa avrupa ligi maçları ise türk takımı olsa da olmasa da starda.
Sosyal ağlarda paylaş

fatih efendi,

bu son şansını heba etme

bırak fikstür muabbeti yapan çoluk çocuğu, sen sıkletine bak, işine bak

illa kağıt göstereceksen, bak sana kadroyu yazıyorum aşağıya, yaz bunu beyaz tahtana, istersen de A4'e

Muslera

hamit semih gökhan riera

melo selçuk

umut burak

şınayder

didye dırogba

ilk yarı 2-3 sıfır olur ise umut ve burak yerine yekta vs.. alabilirsin

illa ki evlatlarım şalke arena görsün diyorsan 85 den sonra vakte oynama amaçlı sarbi kaptanı, şaklaban apramatı, ya da yılmaz aydını alabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

fatih efendi,

bu son şansını heba etme

bırak fikstür muabbeti yapan çoluk çocuğu, sen sıkletine bak, işine bak

illa kağıt göstereceksen, bak sana kadroyu yazıyorum aşağıya, yaz bunu beyaz tahtana, istersen de A4'e

Muslera

hamit semih gökhan riera

melo selçuk

umut burak

şınayder

didye dırogba

ilk yarı 2-3 sıfır olur ise umut ve burak yerine yekta vs.. alabilirsin

illa ki evlatlarım şalke arena görsün diyorsan 85 den sonra vakte oynama amaçlı sarbi kaptanı, şaklaban apramatı, ya da yılmaz aydını alabilirsin

bence sağ beke engin sol beke de amrabat koy fifa 99?
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

GS kesinlikle çift forvet çıkmamalı. 4-5-1 veya 4-3-3 filan oynamalı. Drogba yedek kalabilir misal bana göre ve kanatlara özel önlem almalı. Yoksa işi zora girer. Farfan ve Bastos ciddi sıkıntı yaratır.

Şu çok doğru her yerde çift forvet yazılıyor dün fatih terim schneider burak drogba oyucak dedi üçüyle başlarsa bence direk gg
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Zan söz konusu olunca Dany'i tercih ediyorum fakat ligde çok da kötü değildi Zan. Dany'nin maç başına 1.0 fatal hata ile oynaması handikapı ama topu orta sahaya aktarabilen yegane stoper. Özellikle Semih-Zan çıkıldığında bu ikili presi yiyince Melo iyice 3. stopere bağlayacaktır. Sıkıntı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...