cempostaci Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gs yenilecek 14-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 of bugün nasıl çalışılacak bilmiyorum sdfsd resmen içim darlandı şimdiden oynasak çaksa 2 tane drogba reyiz rahatlasak falan, hatta bala mala burakta atsın 1 tane ronaldo reyize selam gönderir "peşindeyim!" diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 maç nasıl Stardan yayınlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Altyazılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Harbi stardaymis mac lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 canlı yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ntvspor bu konuyla ilgili baya önce bir açıklama yapmıştı zaten. salı günleri oynanan karşılaşmaları türk takımıysa star yabancı takımsa NTV yayınlıyor çarşamba günü oynanan maçlar ise d-smartta yayınlanıyor. perşembe oynanan uefa avrupa ligi maçları ise türk takımı olsa da olmasa da starda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben içerde star, dışarda D-smart sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 1-0 yendiğimiz manchester maçı 20 kasım salı günüydü star yayınladı hatta burağın gol sevincini göstereceğine melonun gol sevincini göstermiş kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sonuçta maçı sifresiz izleyebiliyor muyuz bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 star tv abi işte, şu muhteşem yüzyılı falan yayınlayan kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 fatih efendi, bu son şansını heba etme bırak fikstür muabbeti yapan çoluk çocuğu, sen sıkletine bak, işine bak illa kağıt göstereceksen, bak sana kadroyu yazıyorum aşağıya, yaz bunu beyaz tahtana, istersen de A4'e Muslera hamit semih gökhan riera melo selçuk umut burak şınayder didye dırogba ilk yarı 2-3 sıfır olur ise umut ve burak yerine yekta vs.. alabilirsin illa ki evlatlarım şalke arena görsün diyorsan 85 den sonra vakte oynama amaçlı sarbi kaptanı, şaklaban apramatı, ya da yılmaz aydını alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bence beklere elmanderle sercanıda sıkıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kavurma said: 1-0 yendiğimiz manchester maçı 20 kasım salı günüydü star yayınladı hatta burağın gol sevincini göstereceğine melonun gol sevincini göstermiş kanal. Gol atalim da isterse muslerayi gostersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 cimbom en az 3 yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 harrykewell said: fatih efendi, bu son şansını heba etme bırak fikstür muabbeti yapan çoluk çocuğu, sen sıkletine bak, işine bak illa kağıt göstereceksen, bak sana kadroyu yazıyorum aşağıya, yaz bunu beyaz tahtana, istersen de A4'e Muslera hamit semih gökhan riera melo selçuk umut burak şınayder didye dırogba ilk yarı 2-3 sıfır olur ise umut ve burak yerine yekta vs.. alabilirsin illa ki evlatlarım şalke arena görsün diyorsan 85 den sonra vakte oynama amaçlı sarbi kaptanı, şaklaban apramatı, ya da yılmaz aydını alabilirsin bence sağ beke engin sol beke de amrabat koy fifa 99? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 GS kesinlikle çift forvet çıkmamalı. 4-5-1 veya 4-3-3 filan oynamalı. Drogba yedek kalabilir misal bana göre ve kanatlara özel önlem almalı. Yoksa işi zora girer. Farfan ve Bastos ciddi sıkıntı yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Absolut said: Sonuçta maçı sifresiz izleyebiliyor muyuz bu akşam? evet abi, 21.45 STAR TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Herikivila kalsa ceza sahasinin sol kosesine roberto karlosu koyup şut abanacak. şuuuutomisss golgolgolgolgolgolgol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gologologologolo... winning 5 iyiydi ya. orda bırakçaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 BiTcH_oFBaT said: GS kesinlikle çift forvet çıkmamalı. 4-5-1 veya 4-3-3 filan oynamalı. Drogba yedek kalabilir misal bana göre ve kanatlara özel önlem almalı. Yoksa işi zora girer. Farfan ve Bastos ciddi sıkıntı yaratır. Şu çok doğru her yerde çift forvet yazılıyor dün fatih terim schneider burak drogba oyucak dedi üçüyle başlarsa bence direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gs 1-0 alır ama ikinci 45 de çanakkale geçilmez yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Gökhan Zan söz konusu olunca Dany'i tercih ediyorum fakat ligde çok da kötü değildi Zan. Dany'nin maç başına 1.0 fatal hata ile oynaması handikapı ama topu orta sahaya aktarabilen yegane stoper. Özellikle Semih-Zan çıkıldığında bu ikili presi yiyince Melo iyice 3. stopere bağlayacaktır. Sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gs yenilecek ama gsa oynadım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gsye kendimce iyi para bastım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar