Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dortmund galatasarayın diş geçirebilicegi bi takım degil bence abi.. terminatör gibi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 toggie said: muslera eboue riera melo hamit selcuk sneijder burak drogba bir cogu avrupa'nın en ust duzey takımlarında oynamıs, kalanları da oynayacak seviyeye erismis durumda bence. semih de o seviyelere gelecektir. dany de dun sezonun en iyi oyununu oynadı kendi adına. kadromuz bence inanılmaz iyi. senelerce bek sıkıntısı cektikten sonra eboue ve riera gibi iki mukemmel adama sahip olmak bile yeterince acıklıyor kadronun kalitesini. Dalga geçiyorsun değil mi? Galatasaray'daki defans hattı Türkiye'de 4 büyükler dahil , Şuan ki son 8 takım içerisinde ki en kötü defans bence. Riera , Eboe felan resmen boşluk dolduruyorlar. Emre ve Danny çok uyumsuzlar ayrıca. Bunların dışındaki oyuncularda haklı olabilirsin. Özellikle Selçuk. "EN" üst düzey biraz abartı olmuş. Sadece Drogba var o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 şınayder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Burak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 diyoruz porto felan çıkarsa kek,hepsi diyordur gs çıkarsa kek gibi yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sneijder'in real madrid olayı hamit gibi mi ? yoksa o etkili sezonlar geçiridimi orda.. hatırlamıyorum ben hiç.. 3 sezon oynamış görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Cok iyiydi, sonra sakatlik gecirdi o ara yönetim degisti Hollandali temizligi yapti takimda Robben'i falan da yolladi. Inter'e gecti zaten ordan Mourinho ile tekrar zirve yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Biliminsani said: diyoruz porto felan çıkarsa kek,hepsi diyordur gs çıkarsa kek gibi yeriz Aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 "Son sözler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Zafer sarhoşluğum yeni bitti , şimdi gelebildim. NE KOYDUK BE HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 DeathLord said: BiTcH_oFBaT said: GS anı yaşamalı ve ona göre sevinmeli. Sonuçta Schalke son 16'daki en vasat 1-2 takımdan biriydi. Çok fazla da gaza gelmemek lazım. Birde Draxler baya iyi topçu olacak. Schalke Arsenal'li gruptan namaglup geldi. 2 gün önce efsane dortmund'u dagitti adamlar. Bildigin toparlandi adamlar catir catir yükseliyorlar ligde de. Hayir kimse demiyor Real Madrid'i eledik diye de adamlara kibris takimi muamelesi de abarti oluyor biraz. Ben zaten son 16'dan bahsediyorum. Grup elemelerinde satılan veya sakat olmayan oyuncular da vardı. Her neyse schalke tabi ki iyi takım, zor başarıldı lakin takımın daha oturması lazım ilerisi için. İnşallah yarı finale de kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 o değil de bizim zeminde en az 1 tane daha ŞL maçı oynanacak. yine rezil rüsva olucaz elaleme. bozuk zeminde dan dun top şişirip, kapanıp, büyük takım yenmeye kasan anadolu takımı stayla oynıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Havalar düzeldi cimler iyiye gidiyor bidaki maca kadar iyi olur zemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 koskoca türkiyede drexler gibi bir adam niye çıkmaz onu düşündüm bu maçta. Adam 19 yaşında ve oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 aaa öyle deme muhammed üzülüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 muhammed kakamı yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 janis said: toggie said: muslera eboue riera melo hamit selcuk sneijder burak drogba bir cogu avrupa'nın en ust duzey takımlarında oynamıs, kalanları da oynayacak seviyeye erismis durumda bence. semih de o seviyelere gelecektir. dany de dun sezonun en iyi oyununu oynadı kendi adına. kadromuz bence inanılmaz iyi. senelerce bek sıkıntısı cektikten sonra eboue ve riera gibi iki mukemmel adama sahip olmak bile yeterince acıklıyor kadronun kalitesini. Dalga geçiyorsun değil mi? Galatasaray'daki defans hattı Türkiye'de 4 büyükler dahil , Şuan ki son 8 takım içerisinde ki en kötü defans bence. Riera , Eboe felan resmen boşluk dolduruyorlar. Emre ve Danny çok uyumsuzlar ayrıca. Bunların dışındaki oyuncularda haklı olabilirsin. Özellikle Selçuk. "EN" üst düzey biraz abartı olmuş. Sadece Drogba var o şekilde. hayır dalga gecmiyorum. sneijder, drogba ve eboue icin acıklama yapma geregi duymuyorum. riera ispanya milli takımında ve liverpool'da yıllarca oynamıs adam. top tier diyemeyecegim ama kalitesi super ligin uzerinde. turkiye'de ilk 4 takıma bakalım, 4. takım trabzonspor sanırım. en iyi defansı olan fb oldugunu dusunursek tek tek karsılastırdıgımda yobo dısında birbirinden cok ustun olan adamlar goremiyorum ben. yobo/dany semih/egemen gg/ebou hasan/riera bjk ve trabzonu yazmaya gerek yok. gs'den daha iyi defansa kesinlikle sahip degiller. fb daha iyi olabilir ama bireysel anlamda degil, takım savunması ya da form durumu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 toggie said: janis said: toggie said: muslera eboue riera melo hamit selcuk sneijder burak drogba bir cogu avrupa'nın en ust duzey takımlarında oynamıs, kalanları da oynayacak seviyeye erismis durumda bence. semih de o seviyelere gelecektir. dany de dun sezonun en iyi oyununu oynadı kendi adına. kadromuz bence inanılmaz iyi. senelerce bek sıkıntısı cektikten sonra eboue ve riera gibi iki mukemmel adama sahip olmak bile yeterince acıklıyor kadronun kalitesini. Dalga geçiyorsun değil mi? Galatasaray'daki defans hattı Türkiye'de 4 büyükler dahil , Şuan ki son 8 takım içerisinde ki en kötü defans bence. Riera , Eboe felan resmen boşluk dolduruyorlar. Emre ve Danny çok uyumsuzlar ayrıca. Bunların dışındaki oyuncularda haklı olabilirsin. Özellikle Selçuk. "EN" üst düzey biraz abartı olmuş. Sadece Drogba var o şekilde. hayır dalga gecmiyorum. sneijder, drogba ve eboue icin acıklama yapma geregi duymuyorum. riera ispanya milli takımında ve liverpool'da yıllarca oynamıs adam. top tier diyemeyecegim ama kalitesi super ligin uzerinde. turkiye'de ilk 4 takıma bakalım, 4. takım trabzonspor sanırım. en iyi defansı olan fb oldugunu dusunursek tek tek karsılastırdıgımda yobo dısında birbirinden cok ustun olan adamlar goremiyorum ben. yobo/dany semih/egemen gg/ebou hasan/riera bjk ve trabzonu yazmaya gerek yok. gs'den daha iyi defansa kesinlikle sahip degiller. fb daha iyi olabilir ama bireysel anlamda degil, takım savunması ya da form durumu ile. yav he. en basitinden schalke maçında defansın kestiği tek top dahi yok, hayır defans yok. tutmuş karşılaştırmışsın birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 valla fenerbahce de tur atlarsa heralde tarihimizde ilk defa iki takimla avrupa'da nisani gorecez. vay be. dunku mac icin de; onumuzdeki yillar icin de sunu soyleyebilirim. drogba, sneijder falan hikaye. galatasaray kadrosunu selcuk-muslera-burak uclusunu kaybetmeden kurarsa daima sampiyonluga oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 selcuk-muslera-burak derken abi abartma sampiyonluk felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 amrabat baya iyiydi ya. değil miydi? iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 tutmadılar onu niyeyse, tutamadılar demiorm ilk maçta tutmuşlardı çünkü. selçuk çok iyi adam çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 selçuk dünkü maçta oyun zekasını kaybetmişti 2 tane adam kaçırdığı top dışında ince gördüğü pası yoktu cristian'dan selçuk şahin den halliceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar