DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 DoruK said: 2-2 skora 50 tl bastım 11 oran temizeh be umut kızamıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 900 basilir mi ona yuh mangal gibi yurek varmis adamda. Buyuk ihtimalle beraberligin yetecegi bi macta 2 basmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://images.4chan.org/sp/src/1363127228164.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 forgiver said: Eternal said: forgiver said: fenerliler bol bol post atsın 1-2 saat sonra alıntılarız biz de bol bol http://img12.imageshack.us/img12/8099/tumblrmc5gtkctjf1rd16td.gif https://pbs.twimg.com/media/BBKpsUkCYAALnc_.jpg soyle bir sey vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 umut tam araya kaynak forvet oldu. oynadı oynmadı derken bu sezon toplamda 20 golü bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ahaha nasıl açılmıyor ya 4chan? Konu aktif hala. Deli butthurt var konuda :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 1000 tl basacakmış da çevresinden yok amk yorumu gelmiş 100 lira azaltmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 CthuLhu said: http://images.4chan.org/sp/src/1363127228164.gif ahahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eralpb said: 900 basilir mi ona yuh mangal gibi yurek varmis adamda. Buyuk ihtimalle beraberligin yetecegi bi macta 2 basmak mangal gibi yürek değil aşure kazanı gibi göt varmış elemanda. helal olsun ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 cempostaci said: ZAAAAAAAAA demiştim zaaa larim diye. sözümü tuttum selam cempostaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 souldarkorn said: umut tam araya kaynak forvet oldu. oynadı oynmadı derken bu sezon toplamda 20 golü bulacak. genç semih yapmasınlar da adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 CthuLhu said: http://images.4chan.org/sp/src/1363127228164.gif Olay bu işte ya SDFHASDFHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 drogba cl'ye yakışıyor ya, 35 yaşında hala hırslı oyuncu. eto'o gibi yetip gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Muslera = diyebilecek tek kelime MUHTEŞEMSİN dani =" çok çalıştın, çok didindin , çok yıprandın " kolpalarına girmiycem , bu takımda yerine yok maalesef, insanlığına ve profesyonelliğine zerre sözüm yok Semih = çok gençsin, çok isteklisin, ama yetmez, topçu dediğin en az 3 adam çalımlayabilecek Aboue = işine gelince kıral, gelmeyince çaylaksın, 5 para etmezsin, en kritik anda ihale sana kalmasın diye kendini yere atarsın Riera= iyi niyetli olduğuna inanabilmem için aldığın 3 milyonun 2 milyonun geri iade etmen lazım, zira 500 birlik oynamadın Hamit = 1 milyona kadar aldıkların helal olsun, senin kadar profesyonel oynayan bir adam görmedim hayatımda Selçuk = son kuruşuna kadar helal kardeşim, yalnız hArcatma kendini, vur masaya yumruğu Melo = düzeliyorsun ama halen % 15 oynadığını biliyorum Şınayder= biliyorum pres de yapsan bizde işin ne, ama şunu unutma. , burası GALATASARAY, girebileceğin en sarı karımızı forma burada Burak= krAl adamsın, abilerini takip et ve kendini geliştir, Poziyonlarda çok iyi bitiyorsun, ama dikkat et böyle gider en sonunda sen biteceksin Drogba = duygusal bakıyorum sana, görmedim senin gibi top tutan , indiren, yönlendiren, futbol bilen Bir adam, Keşke Ünal abi otunda alaydı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 la siz ne adamlarsiniz duzgunce sevinin iste. gsli olmasakta biz sizlerden cok sevinmisizdir belki gsnin gollerine ama muhalefet olacak, laf sokacak yer arayip adamin burnundan getirmeyin. pisman etmeyin lan bi seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 CthuLhu said: https://pbs.twimg.com/media/BFMJBaNCUAE7IEv.jpg oha lan feyktir bu ya .. yok yok gerçek olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 iddaa virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 olum umut langırt golü attı lan ahahaha : D çok güzel yahu bu duygu, özlemişim. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 900 lira yatırmak için düşük bir kazanç aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bu gazla yürürüz biz bir tek otobüs çekme işini öğrensek yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 beyler mac heyecanıdır vs ses cıkarmadım, birbirinize konuyu kisisel seviyeye cekecek mesajlar atıp durmayın, ceza almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 forgiver said: souldarkorn said: umut tam araya kaynak forvet oldu. oynadı oynmadı derken bu sezon toplamda 20 golü bulacak. genç semih yapmasınlar da adamı Semihin fb de oynadigindan daha cok oynamistir umut gs de ya ahahah, oyle bi ihtimal yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 simdi biz b.dortmund u da mi yenmis olduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Zegna gerekeni yapmanı rica ediyorum.. artık lütfen.. Resmen ben ve Fenerbahçeli arkadaşlarıma taciz boyutuna geldi bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.facebook.com/uefachampionsleague?fref=ts hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar