Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL: FC Schalke 04 : Galatasaray A.Ş. 12 Mart Salı @ Gelsenkirchen

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Muslera = diyebilecek tek kelime MUHTEŞEMSİN

dani =" çok çalıştın, çok didindin , çok yıprandın " kolpalarına girmiycem , bu takımda yerine yok maalesef, insanlığına ve profesyonelliğine zerre sözüm yok

Semih = çok gençsin, çok isteklisin, ama yetmez, topçu dediğin en az 3 adam çalımlayabilecek

Aboue = işine gelince kıral, gelmeyince çaylaksın, 5 para etmezsin, en kritik anda ihale sana kalmasın diye kendini yere atarsın

Riera= iyi niyetli olduğuna inanabilmem için aldığın 3 milyonun 2 milyonun geri iade etmen lazım, zira 500 birlik oynamadın

Hamit = 1 milyona kadar aldıkların helal olsun, senin kadar profesyonel oynayan bir adam görmedim hayatımda

Selçuk = son kuruşuna kadar helal kardeşim, yalnız hArcatma kendini, vur masaya yumruğu

Melo = düzeliyorsun ama halen % 15 oynadığını biliyorum

Şınayder= biliyorum pres de yapsan bizde işin ne, ama şunu unutma. , burası GALATASARAY, girebileceğin en sarı karımızı forma burada

Burak= krAl adamsın, abilerini takip et ve kendini geliştir, Poziyonlarda çok iyi bitiyorsun, ama dikkat et böyle gider en sonunda sen biteceksin

Drogba = duygusal bakıyorum sana, görmedim senin gibi top tutan , indiren, yönlendiren, futbol bilen Bir adam, Keşke Ünal abi otunda alaydı seni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...