Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadaşlar bu topic altında us serverında oynaması kesinleşenler ilk açmayı düşündükleri karakterleri yazarlarsa bir toplanma/organizasyon olayı yapılabilir... En baştan söyleyeyim, bu topic de "us de oynanmaz / ben eu da oynayacam / asıl bu oyun us de oynanır / aptalmısınız us de oynuyosunuz / delimisiniz eu bekliyosunuz" tarzı mesajlar itinayla silinecektir. :) İyi eğlenceler..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Benim ilk karakter Undead Warlock olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Human - Mage[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben human - paladine ve orc(taurende olabilir) shaman yapicam cok hosuma gitti shaman buarada bana serveri nasil secicegimiz hakkinda biraz bilgi verirmisin? (oyunu ciktigi gun kimler alicak bi bilsek) [Bu mesaj zebani200 tarafından 18 Kasım 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oyun bana 26 sında ulaşacak. o gün bütün serverları test edip buraya en az sorun olacak serverı yazıcam.. ve o serverda oynayacam. sizlerin de o servera gelip gelmemesi, sizin kararınız. Edit: Bağlantım 256k adsl.. [signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. [Bu mesaj Eno tarafından 18 Kasım 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Undead Rogue dusunuyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Nightelf Hunter - 101% ihtimalle..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Human - Rogue ismi Lalu veya Lalunya skinner leatherworker Dwarf - Paladin ismi Laroux %100 ve bu char bs miner olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 alliance tarafında olucam ama karaktere daha tam karar vermedim...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 orc shaman olcam ama This is the North American release version. According to Vivendi, players must be a North American resident to use this version. su yazi beni dusunduruyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kredi karti sorununu cozebilirsek undead- warlock tapiyorum ona estelde undead mage[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 adam benim gazımla topic açtı :) human mage. 14 f stormwind.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Undead rogue olcak gamecard olayina taktim ben insallah sorun çikmaz[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Delidumrul - Human Warrior Dedekorkut - Humman Mage Her ikisiylede oynarim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Nightelf hunter yada human paladin bu bir serverda =P 2. serverda horde olcam ama ne olacağımı bilmiyorum[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Troll / Orc - Shaman Tauren - Warrior Başka bi serverdada Human Paladin we Nightelf Druid kasicam büyük ihtimal... Ama 7 farklı karakteri level 6-8 ye kadar kastım.. En Zevk aldoğım kesinlikle shaman oldu ilk onla başlayıp onu kasıcağım kesin =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Karabulut Ne Hunter Skarhan Human Paladin Wen Human Mage Diaples Ne Hunter[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Horde buyuk ihtimalle ama daha karar veremedim. Buyuk ihtimalle oyun geldiginde elim hangisine giderse onu oynayacagim. Tank yapabilirim... belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Tauren Druid kesin. en çok eğlendiğim class buydu.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ulu Eno sayesinde bende Us dayimda kararsızm ne olcak hangi class ama aklımdaki undead priest[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 18 Kasım 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Laftan anlamayan bir arkadaşımızın topicin ilk mesajında belirtilmesine rağmen konuyla alakasız mesajı ve 2-3 kişinin de onun yaptığı bu harekete verdiği haklı cevaplar kaldırılmıştır... Kaldırılmaya devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Orc shaman tabii ki..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Eno madem silmis sonu tekrar yaziyim... Amerika serverında lag olmaz... Tamamen netinizin Yurt dışı çıkışlarına bağlıdır... 128 Kablo ile az önce 15 kisi savaşa girdik 300 ping... O bar bende yesil we kırmızıda oluyo ama %90 sarı we çok rahatım.(Bu konu tartısmaya acık deil eno uf yapar sonra)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 19 Kasım 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Madem öyle işte böyle :) Undead - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Undead Mage Ama yine de son degerlendirmelerimizi yapicaz golden horde olarak.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar