Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 pontipati said: Şşş Lİ- DER. ŞŞŞimdilikkkkkk
screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bunu kaybetmemek gerkeiyo ama bu sekilde. eger fener deplasmanına sampiyon cıkmak gibi amacımuz ya da en az 4 puan farkla cıkmak gibi amacımız varsa yoksa gecen seneki gibi kafayı yeriz son maclarda
Wyand Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yalnız gs bu sene 3 puan ve altı giderse kadıköye yamultur fener net. :)
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Hiç belli olmaz o. Bekleyelim görelim - çok zevkli geçiyor lig bu sene. Bir galatasaraylı olarak da ekstra keyif alıyorum.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 zaaaaaaaaaaa Şampiyon 2 haftaya kalmaz alır liderliği bu hafta 45 oluyoruz=)
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 teletex puan durumu yok mu? Alışkanlık yaptı. (nereden buluyorsunuz onu?)
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 OLM AHAHSDAHSFDSAHDFASFDAS drogba'ya verilen penaltı inanılmazmış ya neyse zaaaa
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sostizm said: teletex puan durumu yok mu? Alışkanlık yaptı. (nereden buluyorsunuz onu?) burza dan sonra ekleriz
Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Theridone said: Rhom said: Şaka maka şampiyon olamazlarsa iflas edicekler, arroyonun parası, üniversitenin onarımı için başlatılan bağış kampanyası derken gidişat iyi değil alo yardım hattı kurarlar gene np kurdular zaten fsd
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 dany'nin sorunu ne schalke'de oynucak mı?
tinu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 36 yaşındayım bu maçta ki gibi penaltı daha görmedim, o ne lan öyle, hakemin yanlış görüp çaldığı çok pozisyon izledim, penaltı ile alakası olmayan pozisyonlara penaltılar verildi, ama bu bambaşka ya, hakemin burnunun dibinde oluyor olay, buna penaltı çalmak için kötü hakem olmak yetmez, başka bir şey bu!
Odeon Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 harrykewell said: drogbanın o penaltıyı kaçırdığını düşünenler, siz o adamı hiç bir zaman tanıyamayacaksınız o bazı sütü bozuklar gibi haksız kazanç elde etmek üzre yaratılmış bir varlık değil o bir insan evladı bilerek dışarı attı o penaltıyı sadece taraftar tepki göstermesin diye yere vurmuş gibi yaptı zaten penaltıdan sonraki tavırlarını ve top elinde penaltı noktası civarında yürürken düşündüklerini okuyabilseydiniz bunu sizde anlayabilirdiniz abi bunu arkalarda gordum gerisini okumadim topigin. HAHSHGDSAHDSHFDSHFS
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Yıl 2013, hala herikivılı mı sallıyosunuz abi.
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FVo1_Wlg5zc
Öne çıkan mesajlar