Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8 Mart 20:00 Galatasaray - Gençlerbirliği

escape

Öne çıkan mesajlar

aslında değişikliklere 70'e kadar pek gerek yoktu 4-5-1'de iyi oynuyorduk, maç zaten golsüz devam ediyordu her an gol atabilirdik. hamitin top direkte patladı gene. amrabatla umut girdi gençlerbirliği sonradan kaleyi yoklamaya başladı sonrada golü yedik zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Durun yahu, geçen haftaya göre çok düzelmiş gördüm takımı. Orta sahada top yapmaya başladı, 2 top direkten döndü, defansa orta sahaya top aktarabildi. Bir gol yedik bir kırmızı kart gördük, bir maç kaybettik ama çan eğrisi form grafiği yukaya doğru çıkyor. Dip geçen haftaydı.

Bu sene Şampiyonluğun en büyük adayı kim?

Galatasaray.

Bu haftayı kim lider kapatıyor, daha diğer maçlar oynanmadan cevap verebiliyoruz: Galatasaray.

Sakin. Gayet iyi bir sezon geçiriyoruz.

Eleştri derseniz, çalışan, verimli 4-4-2 bu transferlerden sonra arıza yaptı. Tamir etmek zaman alıyor işte. Ayni maç 3-0 GS önde de sonuçlanabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Phyx said:

Eralpb said:

Yanlis maci izliyosun kardes 90+ olunca hakemler otomatik skor eklemiyo bu takima

ahahah cok iyi lan

bu lafı kime etmiş ben anlamadım :D

fener icin diyodu da, postu attigi gibi hakem cimboma sacma sapan bi penalti verdi
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

aktiftablet said:

Phyx said:

Eralpb said:

Yanlis maci izliyosun kardes 90+ olunca hakemler otomatik skor eklemiyo bu takima

ahahah cok iyi lan

bu lafı kime etmiş ben anlamadım :D

fener icin diyodu da, postu attigi gibi hakem cimboma sacma sapan bi penalti verdi

HAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...