escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu sinek viziltilarina daha fazla katlanamicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Phyx said: Eralpb said: Yanlis maci izliyosun kardes 90+ olunca hakemler otomatik skor eklemiyo bu takima ahahah cok iyi lan bu lafı kime etmiş ben anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Postum olsun Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 eglenceli mesajlar falan geliyor tabiki ama hatirlatmak isterim ki ikili atismalarda hakaret ettiginiz an forum genel ban cezasi veriliyor. aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aslında değişikliklere 70'e kadar pek gerek yoktu 4-5-1'de iyi oynuyorduk, maç zaten golsüz devam ediyordu her an gol atabilirdik. hamitin top direkte patladı gene. amrabatla umut girdi gençlerbirliği sonradan kaleyi yoklamaya başladı sonrada golü yedik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Durun yahu, geçen haftaya göre çok düzelmiş gördüm takımı. Orta sahada top yapmaya başladı, 2 top direkten döndü, defansa orta sahaya top aktarabildi. Bir gol yedik bir kırmızı kart gördük, bir maç kaybettik ama çan eğrisi form grafiği yukaya doğru çıkyor. Dip geçen haftaydı. Bu sene Şampiyonluğun en büyük adayı kim? Galatasaray. Bu haftayı kim lider kapatıyor, daha diğer maçlar oynanmadan cevap verebiliyoruz: Galatasaray. Sakin. Gayet iyi bir sezon geçiriyoruz. Eleştri derseniz, çalışan, verimli 4-4-2 bu transferlerden sonra arıza yaptı. Tamir etmek zaman alıyor işte. Ayni maç 3-0 GS önde de sonuçlanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aktiftablet said: Phyx said: Eralpb said: Yanlis maci izliyosun kardes 90+ olunca hakemler otomatik skor eklemiyo bu takima ahahah cok iyi lan bu lafı kime etmiş ben anlamadım :D fener icin diyodu da, postu attigi gibi hakem cimboma sacma sapan bi penalti verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kişilere hakaret edecek kadar rezillik yüzdeniz arttıysa değil forumda yazmak, kahvede okey bile oynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 iyiki bala bi fbyi yendiler he.. bu havadan 1 sene cikamazlar sdffdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Sene olmuş 2013 ,hala futbol yüzünden kanlı bıçaklı olabilecek kapasiteye sahip insanlar var asdfas AÇIN DOĞAL SELEKSİYONUN ÖNÜNÜ !1!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 önce zaaaaa. sonra böyle mi maç nası 23 sayfa oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 40milyonluk Burak'ın kaçırdığı gol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 İlk yaridaki 4-5-1 ile schalkeye oynarsak turu geceriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Hakem bile yetememis zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Phyx said: aktiftablet said: Phyx said: Eralpb said: Yanlis maci izliyosun kardes 90+ olunca hakemler otomatik skor eklemiyo bu takima ahahah cok iyi lan bu lafı kime etmiş ben anlamadım :D fener icin diyodu da, postu attigi gibi hakem cimboma sacma sapan bi penalti verdi HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hakem zaten yetemediğini anladı hemen zan'a gösterdi gırmızıyı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 7 olmuş hamit. 0 GOL 7 DİREK NE LAN? versin finke bundan sonra şut çekmek yasak hamite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Burak'ın kabak gibi ofside olduğu pozisyona "cimbomun sayılmayan golü" diye başlık atan bi lig varken, kimler ardniyetli kimler değil tartışmaya hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hakem de kurtaramadı, kurtaramadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Şaka maka şampiyon olamazlarsa iflas edicekler, arroyonun parası, üniversitenin onarımı için başlatılan bağış kampanyası derken gidişat iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 pewpew tam bir gsli gibi aglamis AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Rhom said: Şaka maka şampiyon olamazlarsa iflas edicekler, arroyonun parası, üniversitenin onarımı için başlatılan bağış kampanyası derken gidişat iyi değil alo yardım hattı kurarlar gene np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Cam adam Gökhan ZAAAAAaaaaaAAAAAAaaaaAN ne gereksiz bir adamdır, gs hala niye kadroda tutar, adam 40 yılın başı eline şans gelince değerlendirmek yerine neden direk kırmızı alır! ne kadar çok soru var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Şşş Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ya durun paniğe gerek yok. alla allaaa... iyiyiz. iyi de oynadık. her maçı kazanmak gerekmiyor şampiyon olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar