Arma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Bildiğin oyunumu yapmışlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Battle royal galiba adı modun. Film gibi izledim bunlar 3 kısı gırdıler bankaya sonra polisler geldi pazarlık falan yaptılar anlasamadılar 1m doları alıp helikoptere gitti ama vurdular liriki süperdi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 altis life olsa gerek anlattıgın rp modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Olabilir çik iyiymiş. Sıkılmıştım zombilerden denenebilir. Arabalar var. Polisler ve çeteler var sanırım. Uyuşturucu satıp para kazanıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 hangi mod lan? şu oyuna tomarla para verdim zamanında 1 kere oynamak nasip oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 arma 3 altis life diyorum işte araştır kur hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Haftasonu beleşnessında oynadım. Oynadığım en rafine Arma olmuş. O:FPden beri bi olmamışlık vardı baya azalmış. Command deneyemedim fazla onu da geliştirmişlerse iyiymiş baya. Ha para verir miyim? HAHAHA no. 5 dolar olsun alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 singleı varmı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ZOMBIE AVI Bu hafta Multiplayer Live ekranlarında Arma 3: Breaking Point - The Zombie Infection oynuyorum. Arma 3 savaş simülasyonu üzerinden apokaliptik dünyamızda, etrafımız zombi ve banditlerle çevriliyken hayatta kalma mücadelesi vereceğim. Sizde bu yaşam savaşımda benimle birlikte olabilirsiniz. Cumartesi(Yarın) saat 13:00'da başlayacak olan yayınımız 2 saat sürecek. Hepinizi bekliyorum Sürprizlere hazır olun!! http://www.multiplayer.com.tr/live http://www.twitch.tv/multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 indirime girse de alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 arma 3 battle royale modunu oynuyorum, çok eğlenceli. 35-40 kişiyi bir adaya uçaktan atıyorlar, paraşütle herkes bir yerlere iniyor daha ve sonra deathmatch başlıyor. adanın muhtelif bölgelerinde silahlar, mühimmatlar bulunuyor ve ilk 15 dakika boyunca adanın bazı bölgeleri bombardıman altında kalıyor. bir yandan silah ararken, bir yandan diğer oyunculara karşı dikkatli olmak ve bombardıman altında kalmamak gerekiyor. esas eğlence ise 15 dakika sonunda başlıyor. rastgele bir bölge çember şeklinde işaretleniyor ve herkesin oraya ulaşabilmesi için 10 dakikası var. 10 dakika sonra dışında kalanlar otomatik ölüyor, içeride kalanlar ise o bölgede hayatta kalmaya çalışıyor ancak her 5 dakikada bir çember daralmaya başlıyor ve en sonunda herkesin birbirini görebileceği kadar daralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Ölmek çok kolay, uzaktan vurmak çok zor Operation Flashpointten beri fanıyım ama cidden zor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sitesinde 50% indirimin son 3 saati sdfsd nedense kabul etmedi kartı alamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Arma 3'e sahip patiler.. altis life falan oynayalım rpnin dibine vururuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 oynayan varmi alasım var oyunuda öğrenmem lazım.yardım edecek kimse varsa eyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 totemic said: Arma 3'e sahip patiler.. altis life falan oynayalım rpnin dibine vururuz.. Altislifetr.com sunucusunda takılıyorum ben. Klan falan kurduk. İyi rp oluyor ara sıra :D VG klanı kurduk orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JgzP-LBgZf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 millet rp nin dibine vuruyor, neden bu kadar kayıtsız kaldınız anlatın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 ulan yepyeni makine topladım, hala 40 fps max. bi de ultra detail ile normal detail arasında fps farkı olmuyor. cpu ağırlıklı çalışıyomuş oyun. ne saçma iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 hakkaten oyunun optimastonu çok kötü. apex eklentisi ile dx12 geliyormuş ona ümit bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 eski oyunlarını oynamıştım, ama 3.yü 6 sene sonra kurdum steamde çok güzel oyun ya, ama çok da zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 wwII ek paketi bugün çıktı iyiye benziyor ama kaç saatlik oynanışı var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 https://store.steampowered.com/app/1874880/Arma_Reforger/ Arma 4'ten önce çıkan son oyun, güzel diyorlar bende deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Sİngle player modu yok, dolayısıyla torrentli hali bir işe yaramıyor boşa indirdim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar