Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Wyand said: rus sana gelecek fis. :=) taksi parasını çok görme. (:P) ruscudan alıyoruz oyunları ucuza demek istemistim anlayan anlamistir da taksi falan sen anlamamissin ille aciklattiricaniz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi bildigin 0 ya,ne belesci adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 250-500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 50 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ne sen sor ne ben söyleyeyim, 2000+'yı seçtim işte :P. Bendeki hastalık gibi birşey, 2013'te bütçeyi kısacağım neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 500-750 olmuştur 2012'de. öncesinde bu kadar değildi ama artık en az bu kadar olur. öğrencilikten kurtulduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 2 yıldır 0'a çok yakın, sc2 hots çıkıyo onu alcam şimdi arada indie oyunlara da 3-5 veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Steam + mouse paddir, araldan aldıklarımdır, ps3tür derken 1kyı geçtim sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 500 vardır benim de en az, genelde retailer alıyordum şu ana kadar onun da etkisi vardır. collector'lar, new release'ler vs.'i de dahil ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 TAM ÜÇ MİLYON DOLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 steamde boneci geçmeme 1 oyun kalmış, kork benden lan boneç 8 Bonecrusher 619 9 grynn 618 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yekeyeke said: Steam + mouse paddir, araldan aldıklarımdır, ps3tür derken 1kyı geçtim sanırım..elektrik ve internet faturasını da eklersek 2k+ hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Hmm. Açıkçası yıldan yıla değişiyor. HotS+Simcity alacaktım mart ayı içersinde. Simcity patlayınca ondan yırttım. Ama 100-250 arası bişiler harcıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 2000+ diyenler aşşa yukarı bir açıklama yapabilirmi nasıl okadar para harcanacık oyun bulmuş :P concoler falan heralde diycemde bilgisayar oyunları bölümünde anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oyun konusunda, online oyun dışında , single falan oynancak oyunlara para vermiyorum. ekipman karışık tabi, bu ne kadar gelirin olduğuyla alakalı. 2000 lira maaşım varsa 40 liralık x7 mouse tercih ederim. 4000 lira maaşım varsa gider deathadder alırım üstteki aşırı sallama da, fiyat/performansı da ona göre değerlendiriyosun. 180 liralık kulaklık 500 liralık kulaklıkların sesini verse de benim gözümde kulaklığa 180 çok diye yine vermem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Abi her ay 2 tane deathadder eskitiosan 4000 lirada yetmez s: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 o da bi faktör tabi eskitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 screwy said: 25 dolardan pahalı oyun cok almam. cogunlukla indirim beklerim senede de iste fifa nba fm gibi kesin aldıgım oyunlar + dota icin anahtar falan derken 250-500 arası diyorum ben 250 500 dediğin oyun alırken kazandığın para mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Birde oyun harcadığınızın, ne kadarının hakkını veriyorsunuz yada alıyorsunuz ? Milletin kütüphanesinde 1 saat bile bakmadığı bi ton oyun dolu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 o yüzden steam hesabım yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DoruK said: yekeyeke said: Steam + mouse paddir, araldan aldıklarımdır, ps3tür derken 1kyı geçtim sanırım..elektrik ve internet faturasını da eklersek 2k+ hatta Yipranma payini da hesapla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oyun başındayken burgerdan verdiğim siparişleri de eklesem ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben tek fm2013 e para verdim orjinal aldım şimdiye kadar(crak çıksa onu da almazdım) , onu da 2 kere falan oynayıp bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Theridone said: DoruK said: yekeyeke said: Steam + mouse paddir, araldan aldıklarımdır, ps3tür derken 1kyı geçtim sanırım..elektrik ve internet faturasını da eklersek 2k+ hatta Yipranma payini da hesapla panpa oyun başında geçen zamanı iş peşinde harcadığını varsayalım bir de. kaybolan olası kazanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Geçen sene diyaplodur bf3 premiumdur guild war2 dir derken 500 ü geçmiştir sanırımda baya uzun zamandır(aşşa yukarı ağustostan beri)gogdaki indirim dışında (onada 50-60 dolar falan gitti desek)oyun almadım.Gogdan aldıklarımıda daha açıp oynayamadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar