taam hadi gelin oynayalım saat 23:00 de ilk oyun başlar.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Age of Empires II HD Edition
Diskord'a da gelebilirsiniz hatta.
Eskisi gibi teamspeake mahkum değiliz.
Eskisi gibi teamspeake mahkum değiliz.
off çok güzeldi son oyun. adamlar çok temiz tokatladı bizi. ama çok güzel tokatladı. zevk aldım tokatlanırken asdfg
Daha dur siz paslısınız henüz. Hele bir pasınız geçsin o zorlu maçlarda tokat atmaya başlayın o zaman görcem.
Şansıma 2 oyunda da karşıma Goth gelmeseydi iyiydi. Hayır bende de aksi gibi Frank vardı. Yalnız ikinci maçı ne güzel 2v3'e getirdiydik ya. Döndürtmeyebilirdik.
Şansıma 2 oyunda da karşıma Goth gelmeseydi iyiydi. Hayır bende de aksi gibi Frank vardı. Yalnız ikinci maçı ne güzel 2v3'e getirdiydik ya. Döndürtmeyebilirdik.
https://clips.twitch.tv/HilariousAbnegateCodDoubleRainbow
şunu izledikten sonra canınızın çekmemesi diye bişe yok ya.
Poor sheep...
şunu izledikten sonra canınızın çekmemesi diye bişe yok ya.
Poor sheep...
Yükledm ama tatile gidiyom şimdi. Haftaya gelince akarım. Adam bile topladım.
Hanginiz lan bu , pis vatan hayinleri sfdfsd
demin bi el attım da çok yavaşım ya. 2000'li yıllardan beri aoe oynamıyorum. arada şuna bi gireyim diyorum da anneanne gibi oynuyorum sdfs. herifler robot gibi oynuyor.
Abi Patiden elemanlarla gireyim dedim bi de öyle oynuyom kendi çapımda adam harita dolusu orduyla geldi ben eyoo castle age falan derken tövbe ettim sonra
Abi Patiden elemanlarla gireyim dedim bi de öyle oynuyom kendi çapımda adam harita dolusu orduyla geldi ben eyoo castle age falan derken tövbe ettim sonra
ahaha aynen. simcity oynar gibi takılırken 3 tane spearman yapmışım bi baktım adamlar top tüfek gelmiş.
sonra chat'ten bi kardeşiimiz yetiştim anam dedi bi baktım herif kale dikti benim köye asker doldurdu.
Ace sen eloyu bilerek mi düşürdün?
Yok. Bilerek düşürmedim.
Aylarca oynamayınca sonra geri dönecem diyince insan build orderları bile unutuyomuş. İşin kötü yanı artık hatırlıyorum ama 1v1 giresim gelmiyor. E sadece 3v3-4v4 atınca da elo artmıyor.
Yavaş yavaş artırırım ya. Acelem yok. 1800/19++ maçı bulmak zor oluyodu zaten. Böyle işime bile geldi dsfsdfsdfsdfs.
Aylarca oynamayınca sonra geri dönecem diyince insan build orderları bile unutuyomuş. İşin kötü yanı artık hatırlıyorum ama 1v1 giresim gelmiyor. E sadece 3v3-4v4 atınca da elo artmıyor.
Yavaş yavaş artırırım ya. Acelem yok. 1800/19++ maçı bulmak zor oluyodu zaten. Böyle işime bile geldi dsfsdfsdfsdfs.
bu akşam ölmezsem oynanır aslında
bikaç tip lazım ya. çok eziliyorum anasını satayım. 15 dakka sonra millet fillerle dalıyor ben daha 2. barakayı dikememiş oluyorum sdfs.
Yeni medeniyetleri cok kotu yapmislar bence, hem birbirleriyle hem de medeniyetlerin kendileri ile tutarsiz ozellikler.
feamer ne düşünüyor acaba
Öne çıkan mesajlar