Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 0 dan başlayan adam için eziyet olur mu sizce ya. cataclysm de deadwing mi neydi adamın sırtında zıplıyorduk hopluyorduk, o zaman bırakmıştım heroic yaparken. sattım accountu vs. şimdi çok pis dönesim var akşamları yapacak bir şeyim yok. haftada 2-3 gün boşum en azından. arkadaş kaptan gemiye gidecek 1 sene yok en azından onun accountuyla akayım ortamlara diyorum da. gözüm yemiyor. kolay mı kasması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 3-4 günde 90 yaparsın sanırım full oynarsan asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ben de şu 5.3 patchyle blizz'in mailime yolladığı 7-day free'yle açmıştım da ne var ne yok diye aynı durumdayım resmen. Dışarda bir yerde otururken arkadaş sohbeti saçmalamaya başladığında "şimdi raid yapıyor olmak vardı, raid sonrası hayatım boyunca görmeyeceğim çevremdeki dangalaklardan on kat insan faroe adalarından guildie ile gecenin 3ünde hayatın anlamını konuşmak vardı" falan diye. Neyse işte, 5.3le leveling ve grinding hissi iyiden iyiye azalmış. Battlegroundlarda level kasarken mesela galibiyet xpsini oldukça boostlamışlar, o yüzden aylar yıllar sonra underdog pvp adam olmuş afk olmuyor herkes adamakıllı oynuyor falan, ciddi ciddi eğlenerek xp alınıyor bglerde. Pet battlelarla ciddi xp alınmaya başlanmış, gayet de zevkli aslında sfdsd. Benim shamana trialın son günü akşamı girdim, rested mested ama bir anda 87 oluverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ben bi priest açayım ozaman. Karı beni boşayana kadar oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Cataclysm falan denilince 85-90 arasından bahsediliyor diye şeyetmiştim ben, benim shaman 85den 87 oldu öyle bir anda, yanlış anlaşılma olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 DK açın 1 haftada 90larsınız günde 3-4 saat oynayarak. 0'dan char kasması ok uzun sürebilir ve elbette heirloomları an azından XP verenleri ve silahları almanız şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Fransuxa said: dk nın su andaki hali oyuna basladıgı halinden 8x falan daha iyi yanlız. Kastın PvP'mi bilmiyorum ama PvE baya törpülediler adamları ya. Tankları olsun, dpsleri olsun baya rayına oturdu. Öyle imbalık hissi kalmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 wotlk'da dps bu halinden çok daha iyiydi. progress yapan bi guildin 1-2. oluyordum gear eksiğine rağmen. bunun dışında forumlarda da millet isyan ediyodu nerf dk diye. şimdi dps top5 mage,shaman ve pala speclerinde (noxxic'in yalancısıyım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Sor elverişli accountlar satılıyor sıfırdan başlamayın bence direk lvl 80 + pandaya kadar bütün exp.ler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 + sor'u atanın serverına ve factionına beleş transfer de var. bence de sor bayağı mantıklı şu an sıfırdan kasmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Account u satanın bir gün canı WoW oynamak istediğinde başına gelecekler account satın almamanın en güzel sebebi. Oturun levellayın bir iki karakter iki üç gün sürüyor max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Satın aldığınız hesabın bütün hakları hesabı açan kişiye ait, istediği anda hesabı tek telefonla geri alır ve hiçbir hak iddea edemessiniz. Aradan 20 sene de geçmiş olsa, üstüne 5 tane exp'de alsanız, ordaki bütün charları başka bir yerede geçirseniz fark etmez. Hesap sahibi bütün explerle birlikte o chalarıda geri isteme hakkına sahip. Kendi adınıza olmayan hesabı kullınıyorsan bilin ki o emanet bir hesap. Sonra ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Aynen satın almak epey tehlikeli Wow'un garip bi bağımlılığı var, kaç kere sildim oyunu ama şu an bile iniyor, başlıyorum tekrardan. Fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Bende öyle siliyorum bu ne biçim oyun diyorum aradan vakit geçiyor yine indiriyorum oynuyorum deli gibi Sor acc ye gelince millet o kadar alıyor merge edilmemiş acc ben sürekli bakıyorum daha öyle sorun okumadım sattıkları accler zaten 3-4 senedir girilmeyen accler hem merge ediyosun acc yi ben aldım sor adam 60 yapmıs bırakmış kim bilir kaç senelik ama tabi ama çok ufak da olsa bir risk olabilir o da sizin bilceğiniz iş alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 FreEmoon said: Satın aldığınız hesabın bütün hakları hesabı açan kişiye ait, istediği anda hesabı tek telefonla geri alır ve hiçbir hak iddea edemessiniz. Aradan 20 sene de geçmiş olsa, üstüne 5 tane exp'de alsanız, ordaki bütün charları başka bir yerede geçirseniz fark etmez. Hesap sahibi bütün explerle birlikte o chalarıda geri isteme hakkına sahip. Kendi adınıza olmayan hesabı kullınıyorsan bilin ki o emanet bir hesap. Sonra ağlamayın. şu cok doğru. alın kampanyadan bütün paketleri lvl kasmak zaten oyunun en kolay kısmı. Kafanız rahat olur böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Benim kendi normal accountumda sor değil zatende öyle anlık hevesle bir de çok fazla vakit yoksa oynamak için sor iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 sor ne ya ben satın almıyorum bu arada. arkadaşım basna bırakcak accountu gemiye gidecek 1 sene yok belki. onun hali hazırdan max item levellı pvp itemleri olan bir dksı varmış. 15k da para var. heirloomlar da var. o yüzden 0 dan kasmak gibi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 sor= scroll of resurection atıyosun mis gibi bi karakteri lvl 80e çıkıyo mop'a kadar expler bedavaya geliyor bi de üzerine bedava server ve faction change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 indirmeye başladım 3 gün sonra oyuna log in olabilirim heralde. bıraktığımda 16gb mı neydi zaten oyun klasörü. şimdi olmuştur 30gb lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ally agırlıklı olan pvp serverı neresi var kalabalık arkadaş outland le slyvanas var dedi. Bide ravencrest nasıldır pvp yönünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Ally oynayacaksan pve server silvermoon pvp ravencrest derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 türkler hangi serverda ? düzenli raid galan yapıyor musunuz? migrate edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 twisting nether horde oraya geçti bütün türkler de server ne kadar sürede dağılır bilemem.Çekirge gibiyiz gittiğimiz yeri kurutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 burning legion türk serveri gibiydi eskiden şu an nasıl bilmiyorum, frosmane i tavsiye ederim ama az türk var ama güzel server .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bl deki allyların coğu tw ye gecti horde olarak horde da durum ne bilmiyorum bl de.bizde ally çoğunluk bir servere gecicez,ona bakıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar