Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ben 3k topladım ama questi gidip vermek zor geliyo, o questten sonra ne kadar kalıyo, zorluk olarak ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 çok uzun abi çok uzun. 2 tane chara kastım ben iflağım şey oldu gerek yok daha kasmayın zaten. 2 ay sonra wod geliyo çöp olucak itemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 cidden 2 ay falan sürüyor valor questini unuttum bak ben mesela 3 hafta o kafadan ahah ondan sonra yok sigil yok titan runstone vs falan derken 7 8 hafta en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Valla ben hep raid yaptığım için ekstra efor pek sarfetmedim en nefret ettiğim bölüm 2 tane pvp instance ına zorla beni sokması oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Narius said: Sıfırdan başlarsanız 3k valor kasma zımbırtısı vardı değişmediyse 4 haftayı o yiyor zaten. Parçalar buffla rahat toplanır soo'da attığı için. 3 hafta 4 değil. buffla birlikte çok kolay oluyor da işte yoksa dert, ayrıca valorlar için her türlü 3 hafta gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Genelde queste başlandığında o hafta valor kazanılmış oluyor capten dolayı öbür haftaya sarkabiliyor o yüzden 4 dedim. Çok farketmiyor gerçi sarktığı hafta raidlere girmeden bitirilebileneceğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 harbiden bide o var ben valor questine başladığımda zaten capteydi. nerden bileyim daha önce yapmamışım. o hafta yalan geçti. 3,5 hafta sürdüydü benim valor questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 blizzard ın karakter boost servisi sadece bir karakter için mi geçerli, yoksa istediğin kadar karakteri boost edebilme imkanı var mı? WoD ile gelen boost kampanyasından bahsetmiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Parayı verdiğin surece sınırsız olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Luxor said: blizzard ın karakter boost servisi sadece bir karakter için mi geçerli, yoksa istediğin kadar karakteri boost edebilme imkanı var mı? WoD ile gelen boost kampanyasından bahsetmiyorum bu arada. parayı verdikten sonra sınırı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 anladım teşekkürler, meraktan sordum nedir ne değildir diye. yani diğr bir deyişle blizzard anam babam karakter satıyor :) çinli farmerların ocağına incir ağacı diktiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o cloak quest chain'in en büyük olayı sabır sınavı ya ben bi ara bıraktım 1-2 ay yapmadım sonra devam ettim ondan uzun sürdü ahah dar gelio habireb işey toplatması. ama kesinlikle değiyor cloak kafadan kemiksiz 50k dps arttırıo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aranan dps oluyosun nerdeyse retri paladinime aylarca sövdüm çok gruptan atıldım legenderyi bi aldım top dpse oynuyodum nerdeyse. sadece legendery değil, legenderyi alınca ordosa gidiyosun şanslıysan ordanda item düşüyo onunda etkisi oluyo mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Aslında zaten haftalık raid yapıyorsanız ekstra birşey yapmaya pek gerek kalmıyor. Düzenli raid yapanları ödüllendiriyorlar yani. Yeni legendary ring bu arada. Birde gorehowl u felan getirebiliriz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 oyuna uzun sıra ara verdim ve amma çok şey değişmiş. mists of pandaria contentini ıskaladım sayılır 2 ay sonra WoD geliyor zaten. dps olarak mage, warlock veya hunterdan birini seçmek istiyorum. hangisini tavsiye edersiniz? bir de tank oynamak istersem warriorla mı daha kolay, DK ile mi? denemek için DK açtım ancak biraz karışık geldi bana. warrior hiç bilmiyorum. bir de bu iki class pvp de nasıllar? ona göre bir tanesini WoD genişleme paketine yetiştirmeye çalışacağım. tavsiye verebilirseniz sevinirim. edit: bir de magede herbalism/tailoring var, çanta yapmaktan başka bir fonksiyonunu kullanmadım şu ana dek. onu atıp yerine skinning ya da mining alsam daha mı iyi olur gold kazanmak açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Tank olarak DK çok basit ve rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Absolut said: Tank olarak DK çok basit ve rahat. peki ranged dps classları arasından durum nasıl? yıllardır raid vs. yapmadığımdan hangisi daha rahat oynanır ya da hangisinin ne derece katkısı oluyor bilmiyorum. yani tabi bütün bunlar WoD gelince de değişebilir ama yinede bir sorayım dedim son vaziyetler nasıl diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 522 itemlara göre şöyle bi sıralama var ama baya eski. http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hantard en rahatı digerlerini bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings/realistic#BiS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 teşekkürler, şimdi çizelgede birşey dikkatimi çekti. 2 handed fury warrior 4.sırada yer almış. cahilliğimden soruyorum, raidlere warriorlar dps olarak da alınıyor mu? ben biraz eskilerde kaldığım için bilgi sahibi değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 noxxic baya yanlis http://www.warcraftlogs.com/rankings/5#boss=1600&metric=dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 https://www.askmrrobot.com/ bilmeyen varsa gem reforge enchant için baya iyi site burası addonu var hatta indiriyosun. itemlar çantadaysa hiç uğraşmıyosun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Peki doğrusu nedir noxxic yanlışsa? Yardımci olursanız sevinirim. Toparlarsak ranger damageda hangi class daha etkin ve warriorlar melee dos olarak raide alınıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 alınıyor. 2 ay sonra paket bitiyor ve şu an baktığın her şey sen doğru düzgün raide girene kadar bitecek zaten. hangi classtan hoşlanıyorsan onu oyna, warlock dışında öyle classlar arasında dps uçurumu ben pek görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar