Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 trailer kısmı aşırı klişe ama gameplay girince araya o tipler yaratıklar ne alaka lan orgrimmarla falan diyor insan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yekeyeke said: Benim duyduğum ele shaman, lock ve hunter şu ara iyiymiş, locklar ölmüyormuş pvpde pek, hunter da tüm ormanı üstümüze boşaltıyor diyorlar :D. Tam karar veremedim, gönlümdeki aslan Rogue.. :/. elemental'in ana skilleri eziliyor 5.4'te pek tavsiye etmem. lava burst ve fire elemental'i kırpıyorlar. iki şaman "abi enh'e döneriz" diye konuşuyorlardı org. önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Lock açtım 2 3 gündür bakıyorum ona, hiç oynamadığım için ilginç geliyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bayadır giremedim nerde bu yenilikler falan? Norak said: trailer kısmı aşırı klişe ama gameplay girince araya o tipler yaratıklar ne alaka lan orgrimmarla falan diyor insan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bilmem ben 2008 son çeyrekten beridir oynamıyorum :P o dediğim önceki sayfadaki patch traileri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 5.4 te warriora abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben de heves edip starter edition hesap oluşturdum bi dene. Rogue göz kırptı, diğerleri el salladı arkamdan. Gayet keyifli şu an için sıkmazsa 1 hafta falan basarım subsı. Rog'da akıyor assassination (bebeyken tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bu arada hala 12,99 € mu aylık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hesabı açtım kopyaladım wowu hddden şimdi 21gb oyun zaten 14 daha dl ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Evet şuanda 45-46gb civarlarındaydı oyun sanırım.Evde olmadığımdan bakamıyorum ama o civarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Şu an baktım ve 24.2 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 DoubleW said: Evet şuanda 45-46gb civarlarındaydı oyun sanırım.Evde olmadığımdan bakamıyorum ama o civarlarda 29gb bendeki de, yanlış hatırlıyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dosya boyutunun büyümesi yeni gelicek patch için "upcoming for new patch" download'u yapıyodu. dün gece bıraktım sabaha kadar bitirdi, 24.2 gb su an bendeki wow klasörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Fin said: hesabı açtım kopyaladım wowu hddden şimdi 21gb oyun zaten 14 daha dl ediyor ? Oyunun dvdlerinden ya da eski bi sürümünden vs kurduysan boyutu büyük oluyo. Yeni Azeroth ve değişen bilimum şeylerin üstüne kuruyo Direk siteden dl edince arkadaşların söylediği boyuta tekabül ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Her patch geldiğinde hariciye yedeklerim ben WoW'u. Format falan atınca battle.net'ten installer indiriyorum. Kurulum için dosyaları indirmeye başladığı an iptal edip hariciden kopyala yapıştır ile şu ana kadar extra 1mb bile indirmedim. 128 gb SSD olduğu için hesabı kapatınca da kaldırıyorum PC den oyunu. Mecburen yedeklemek hariciye şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Valor kazanmanın yolları ne? Justicele falan alınabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Senaryo, heroic senaryo, heroic dungeon, raid, world boss, daily Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 valor'da haftalık 1000 cap var. çok ucuz gametime hileleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 neyse açtırdım hesabı sylvanas alliance takılıyorum. pvp community var mı ex gladım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Sylvanası bilmiyorum ama outland ally e geç, yardır git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 selamz Arkadaşım iş icabı 1 sene civarı buralarda olmayacak. Epey kullandığı acc i bana verdi geçici süreliğine. Cataclysm zamanı bıraktım oyunu. Şimdi hazır accountla geri geliyorum ama şu ana kadar epey süredir wow videosu izlemeyi geç resmini bile görmedim. Priest olarak oynayacağım, healer olacam. Ne yapmam gerekiyor, ne bileyim priest guide ı var mıdır ? Level kasmayacğaım zaten 90 item mitem hazır herşeyi. Priest hakkında daily questler hakkında ne bileyim herkes ne yapıyorsa her gün öyle bir guide ya da tavsiye ne varsa alabilrim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 icy-veins.com candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Sıfırdan Lock mu, 83'ten Hunter mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 En iyisi 0 dan bir monk kasayım ben. bir sürü şey var bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar