Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?43,5803670 Eski konu 2000'e yaklaştığından yeni başlıktan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ya bi alt kasayım diyordum bölge değiştiremiyorum. normalde 10. levelda yeni bir zone açılması gerek ama flight master'a gittiğimde göremiyorum yeni zone felan. yeni patchle beraber bi değişikliğe felan mı uğradı, var mı bi bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Questline bağlı olabilir belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Armor updatelerde bi degişiklik mi oldu 463lerde gorunmuyor 1/0 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Absolut said: Armor updatelerde bi degişiklik mi oldu 463lerde gorunmuyor 1/0 olarak item upgrade kalktigi icin upgrade yapmadigin itemlerde gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 An itibariyle oyuna giremiyorum, patch requirede diyor ! sonrada failed diyor.. ne patch iymiş bu ? Gerçi olayın patch le alakası yok muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hotfix var. launcher'ı tekrar baslatıp patch'i kurmak gerekiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Tekrar başlatınca girdim biraz garip oldu ekran falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bi mop alayım dedim burnumdan geldi, müthiş bir gayretle para kazanmak istemiyor blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 104 oldu skyscreamer ama o yumurta düşmüyor aga. DÜŞ- MÜ- YOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Açtım hesabı bi ay daha yapacak çok şey var ama hiç birini beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Şuanda en güzel para ne de var acaba? herbalism ve mining var, alchemy ,inscription, jewel var , hangisiyle para yapmaya uğraşayım diyorum? tavsiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bende Hunter ya da Shadow Pri ile devam edeyim diyorum, bu ara hangisi revaçta :)? DK ile 5.2'ye gelip çıkmadan 2 3 ay önce bırakmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Serverlar mı göçük acaba giremiyorum hiçbir servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 world pvp nin daha iyi bir hal alması adına pvp serverlarında bölgeleri lvl aralığına göre phase lere ayırsalar yani şöyle mesela outland de lvl 60-70 ler aynı phase de diğer zone larda 70-80 ler ayrı 80-85 90-95 ayrı nasıl olurdu ? ben mesela outland e adım attığım anda hellfire peninsula da benim gibi lvl kasan karşı tarafla pvp yapmayı çok isterdim eskiden olduğu gibi, tepemde 500k hp ile dolaşıp tek atmaya can atan tiplerle hesevimi harcamaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 TheRiverBelow said: 104 oldu skyscreamer ama o yumurta düşmüyor aga. DÜŞ- MÜ- YOR. ne bu? ne var o yumurtada? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.wowhead.com/item=94295 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yumurtadan 3 gün sonra bir raptor binek düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Çatladı benim yumurta, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi aynen bana da red attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Argue said: Çatladı benim yumurta, burcucum cok güzel cıkmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Panda'da Priest ne alemde, Hunter ya da Priest ile devam edesim var da, DK vardı 90 5.2'ye kadar fullemiştim, 2 3 ay aradan sonra devam edeyim diyorum da Priest'in Hunter'In durumları ne alemde fikir verebilecek var midur :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Yeni patch de loot specialization olayı gelicekmiş specimizi seçicez raide girmeden ona göre loot gelecek iyi olmuş healer girip dps itemi alma olayı lfr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://ptr.wowdb.com/spells/141119-learn-a-third-talent-specialization ACaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 1 nisan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar