Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?85,6233694,6779869,page=129#msg-6779869 Eski konu 2000'e yaklaştığından yenisini açıyorum. Buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 İlla ef mi almak lazım. offhand dps i ne derece önemli. statları iyi az dps offhand olsa statları düşük çok dps liden daha mı efektif olur. /first (veya second) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 1-hayır 2-buildine göre 3-statlar dps farkını kapatıyorsa evet şöyle bişey oku önce abisi http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/1170k8/a_comprehensive_guide_to_the_double_tornado/ bunu da zaman bulup oku mutlaka. öncelik bunda olsun hatta http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4902400739 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ww kullanıyorsan off hande dps as değil stat aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Su redditleri okumustum galiba ama aksam alayim bir tane full stat offhand. Bakalim nolacak durum. Kagit ustunde dps dusecek tabii sanirim ama oyuna katkisi onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 barıştık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bi sus gold bi sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bi kaç hafta önce dayanamayıp ben de başladım şu illete. günde 2-3 saatten fazla oynayamıyorum, infernoyu yeni bitirdim. dynun ve fede sağolsun biraz beslediler ama aktif barbar oynayan, hem genel oyun bilgisi hem de "şu itemi kullan, buna aban" vs bilgiler verebilecek varsa öm lütfen, battletag paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ekle abi beni. MP kasariz birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gold gaza getirdi CM wiz diziyorum. barbara lazım bi cm wiz. hele EF kullanan barbara kesin lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ayfon said: Ekle abi beni. MP kasariz birlikte beni de alın yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 goldbären said: barıştık mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Yahu hayatim boyu wizard/mage oynarim. Ne zaman melee'ye gecsem cok daha fazla zevk veriyo. Barbar kastim (ww) simdi publicte cirit atiyorum. Bildigin eglenceli. Dworgian'da sagolsun yardimci oldu. Terazisine oturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 rica. geliştir de kendini sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gongolak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Selamlar, Linkteki Barbarımı üzülerek satılığa çıkarıyorum. Kendisi paragon level 59, edepli bir Barbar'dır. Yanındaki kadına laf söyletmez, ağzına vurur adamın. Kıyafetlerle birlikte teslim. 158k damage gözükse de bunun sebebi hellfire ring'in boktanlığıdır. Birkaç milyonluk bir yüzükle min. 10k'ya kadar artıyor damage. Skorn vs derken çok ucuza 200k damage oluyor. Dilerseniz o haline getirip teslim ederim. Fiyat 299TL'dir. Ayrıntıları konuşuruz. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gongolak-2964/hero/23734829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Kusura bakmazsan, 1) bunun yeri pazar alanı aslında 2) o barbar o dps ile o para etmez malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 299tl ile alacağınız 2 milyar gold, hadi 100 tlsine oyunu al, kalanıyla 1.3 milyar gold ile 200k dps geçmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/1787095 şuna bir bakarmısınız barbar kardeşlerim inferno da critic atamazsam eğer sıkıntı çekiyorum ama baya idare ediyor beni... ama yorumlarınızı bekliyorum yine de. pauldron bulamadım bir de düzgün önerileri alabilirim. EDIT: daha inferno nun heme başındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bracer'ı acil değiştir. strongarm alsan şimdilik yeter. ilerde demonic essence ile craft yaparsın all resistli yüksek critli bi tane. pant olarak all resistli ve çift socketli 200 vit+ olabildiği kadar str li bi tane ile değiştir. omuzluk için vile ward alırsın. yine daha iyisini demonic essence ile craft edersin. bi de takıları değiştirmen lazım. amuleti de demonic essence ile craft dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 terbiyesizlik yapayım http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 görgüsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Goldbaren mp kaç yapıyorsun abi key mey dert değilken normalde? Bir de shoulderla hellfire ring iyiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 mp8 farmlıyorum ama üzülmeyin bize de düşmüyor. yüksek dps ve life steal ile mp10 da sorun değil ama mp8de baya koşa koşa farm yapabiliyorum. warcry + wotb açıkken 504k dps ile geziyorum. hellfire ring oyundaki en büyük şansım herhalde, 2. yaptığım ringti ve level 18den beri takıyorum. şimdi parayla aynı dpsi alsam gene 300 500m vermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 zaten itemlarin yarisini ben verdim gold'a. O yüzden bende hep dandik itemlar kaldi. Maksat insanlar sevinsin oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar