Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Hollanda'daki bir arkadaşla oynamak içni LoL indirdim. Farketmez diye tr.leagueoflegends.com'dan indirdim ama oyunda farklı serverlar varmış sanırım. Sonradan serverı eu west yapıp yeni üyelik almaya çalıştım ama mail gelmesine rağmen böyle bir account yok diyor. Başka bir mail adresi ile yine denedim, onda da aynı hatayı verdi. Böyle bir sorunla karşılana oldu mu? edit: arkadaş bana kendi mail adresi ile bir account aldı ve onunla girebildim. IP kontrolü falan mı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 launcherda solda change region var abi eu seç işte neyse dil dosyası indiricek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Onları yaptım ama kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hmm.. şimdi client global benim bildiğim launcherdan seçiyorsun serverıda. bi eu west var bide eu na var doğru seçtiğine eminsin değil mi? değilse bilemedim ben. accountu nereden aldın? euw.lol.com mu euna.lol.com mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 az araştırdımda şöyle diyorlar ama anlam veremedim böyle olsa weste almazlar bizi: if you made the account on euwest and you are in eu-NE you can't log on with that account not even in euwest [cuz your ip is from a country that is located to eu-ne ] just to point that out [ i had the same problem ~~had to use another email~~] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kayıt formunda region seçmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 benim NA ve EUW accountlarının adı aynı. tr de account git gel yaptığı için isim reserve aldırmıyor mesela. o tarz bişiler yapmış olabilirler. siteye git başında tr yi euw yap account aç sorun olmaması lazım. sen account yok diyor derken websitesinden bahsediyorsan, web sitesi sorunlu cookielerden felan mı bilmiyorum ama bi login olabiliyosu bi olamıyosun özellikle tr/eu fln değiştirip duruyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Slint said: Kayıt formunda region seçmen gerekiyor. Aynen. Kayıt olurken arada ufak yazıyla region: Turkey'i değiştirip kayıt ol tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 İşin kötüsü kullanacak e-mail kalmadı :D E-mail kullanımda diyor ama account yok diyor falan, garip işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gmail varsa araya nokta koy. [email protected] ile [email protected] aynı mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gmail varsa sonuna + ile istediğini yazabilirsin [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] bunların hepsi aynı. tek bi mail adresinden sonsuz üyelik alabilirsin + karakterini kabul ediyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar