Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 eternitynin konusu bile sawyerın içinde kalmış black hound konusu nereye torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sen mezun oldun mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sabonis said: ama aslında yapımcı topladığı 5 milyonun 2'siyle oyunu yapmak yerine 5'iyle yapsa, 10 üstünden 10'luk bir oyun yapıp muhteşem grafikli, 5 ending'li, farklı hikayeler sunan tarihe geçecek bir oyun yapabilirdi. ama yooook 3 milyonu cebe attığı için, üstte yazdığım 7.5'luğu yaptı. ... şu noktada dedikleri şey "hocam siz parayı verin, biz şuna benzer bi oyun yapacaz işte, arada cebe para atıp oyundan mı kısarız naparız belli değil ama bize güvenin" Eğer 7.5luk oyun gelirse bi dahaki kickstarterdan bu kadar çok para çıkmaz. Bu adamlar crowdfundingle devamlılık sağlamanın peşinde, yasal değil çıkar yaptırımı var bu durumda. ps : spark senin bi işin var mı? Dandik bi stajer öğrenci değil misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 spark full time haksiz, devletten memur maasi aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 topladıkları parayı tamamen oyuna harcayacaklarına inanıyorum. istenilenin misli para gelince insan haliyle efsane bir oyun bekliyor ama 5 liraya 8/10'luk 10 liraya 16/10'luk gibi bir tarife yok bu işlerde eheh. zaten para bir yana takım olarak bu adamlardan beklentiler yüksek. öte yandan bu bütçe ile yayıla yayıla yapacaklarını düşünüyorum. o da helal olsun tosunlarıma eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 para artmazsa, bi oyun yapip sirketi kapaticaklar bi de, para artarsa ayni takim yeni oyunlar yapmaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 900k citir cerez parasi zaten bu devirde mid level developer icin... kickstarterlar ucu ucuna bitse nasil patlar bu oyunlar belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 satıştan kazanmıcaklar yani?? öle saçma şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aquila said: olur mu yahu, para arttikca surekli yeni seyler ekleniyo, paranin artmasinin butun esprisi o zaten, yoksa gereken funding tamamlandi mi bitsin. bunlardan haberim yok benim? ama böle bişi varsa, para arttıkça eklemicek onu işte... baştan yazıcak diyecek 1 milyon dolarda X, Y, Z kriterlerinde oyun yapıyoruz 1.5 milyon dolarda grafikleri enhance ediyoruz 2 milyon dolarda 3 ayrı ending ekliyoruz 3 milyon dolar - 80 ayrı mission ve 3 ayrı sona çıkan 10 farklı storyline ekliyoruz 5 milyon dolar - gelip hepinize tek tek sakso çekiyoruz vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Şu kickstara rakip çıkartmak lazım, böyle yatırdığın para oranında pay versin sana son kardan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 adama güvenmiyosan niye para veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu adamlar bes dakkada 1 milyon aldigi icin pledgeleri cikaramadilar, para arttikca update ediyolar, pledgeleri gorup begenildikce para artiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://www.robertsspaceindustries.com/comprehensive-stretch-goals/ "A new star system will be added to the game for every $100,000 pledged" şu tarz stretch goallar hazırlamaları lazım. funding campaignin amacı paranın büyük kısmını projeye harcamaktır. paraya göre oyunu genişletmeleri gerek yoksa insanlara ayıp olur. şuan goallar vasat geldi ama bence bi sıkıntı çıkmaz, birşey düşünüyorlardır muhtemelen. çok hızlı para girdi kasaya. gerçi önceden düşünebilirlermiş bişeyler dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 rpg oyununa onu ancak açıklanan strech goallar kadar yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sabonis said: 1 milyon dolarda X, Y, Z kriterlerinde oyun yapıyoruz 1.5 milyon dolarda grafikleri enhance ediyoruz 2 milyon dolarda 3 ayrı ending ekliyoruz 3 milyon dolar - 80 ayrı mission ve 3 ayrı sona çıkan 10 farklı storyline ekliyoruz 5 milyon dolar - gelip hepinize tek tek sakso çekiyoruz vs vs şuna binaen yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oha 2 milyon olcak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ORA ORA ORA ORA ORA ORA ORA http://www.youtube.com/watch?v=qBc842j4vpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 www.wired.com/gamelife/2013/03/torment-tides-of-numenera/ hani biz "olsa su kadar da basarim..." diye atip tutuyoruz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ya geç gördüm ben bunu. 125lik alsam mı acaba. patlarsa üzülürüm sonra sdfs. bir de kargoda takılması var ya. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Xenus said: http://www.robertsspaceindustries.com/comprehensive-stretch-goals/ "A new star system will be added to the game for every $100,000 pledged" şu tarz stretch goallar hazırlamaları lazım. funding campaignin amacı paranın büyük kısmını projeye harcamaktır. paraya göre oyunu genişletmeleri gerek yoksa insanlara ayıp olur. şuan goallar vasat geldi ama bence bi sıkıntı çıkmaz, birşey düşünüyorlardır muhtemelen. çok hızlı para girdi kasaya. gerçi önceden düşünebilirlermiş bişeyler dsdsf Hah sonunda funding nedir bilen biri çıktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 barbu said: ya geç gördüm ben bunu. 125lik alsam mı acaba. patlarsa üzülürüm sonra sdfs. bir de kargoda takılması var ya. bilemedim. aynen yaa hala seçemedim korkuyorum takılmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mG-aVZ_QaSc legacy, abandonment, mystery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 imkanı yok ya takılır o gümrükte almayın olm almayın (garibanın kendini avutması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 takılmazsa digitali sana vericektim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar