arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 (td) inxile sasirtmadi. expansion da DLC de yanlis tercih. pillars'in duzgun expansionini kimse oynamiyor. mid game expansion daha da kotu. ikiye bolmek hayli hayli kotu. ve bu kadar kotulugun hicbiri DLC kadar kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 mayisa kaydirsalar bari cikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 cikis tarihi kaydirilinca eksiklerle ugrasacaklar saniyorsun. :D yaptiklari planda sonraki adim neyse onunla gelir eksikler. bana bedava ama kardeslerime parali olarak. boyle dumenlerin tek caresi var: https://www.youtube.com/watch?v=FF30TJPK3Lk sdafgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Resmi açıklamalar devam ediyor. http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-31-torment-tides-of-numenera-apology-stretch-goals https://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts/1770943 Çok üzgünüz yeterince iletişim kuramadık ama kurmamız gerekiyordu vs. Bu arada müzikler için canlı orkestra kaydı ve strongholda dair bi açıklama hala gelmemiş codexin dediğine göre. Obsidian yönetimine kötü diyorduk da bu adamlara göre fersah fersah ötedeler yine lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 tesekkurler brian fargo, neyseki almiyoruz :p 2 yila falan %30 fiyatina extended/complete/advanced edition olunca bakariz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 son surume update edebiliyorsunuz. cikmis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 rewards sayfasina girilemiyor su anda. key imi alamiyorum. (alpha ve beta key activate etmemistim, backer olmama ragmen) edit: an itibari ile geri geldi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ben aldım şimdi, Backer keyleri yanı siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ne oldu çıktı mı ? yoksa böle early access alpha beta bik bik falna mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 oba tam da bu aralar rpg oyunu ariodum. Alayım ben de geçen pillars of eternity çıktığıdna çok hype olmuştu , eve erken gidip pizza söyleyip tüm gün oynamıştım. Neden bunda bu hype ı sağlayamadık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Sonlara doğru paso faillar geldi KS campaignde söz verdiklerini yetiştiremediler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 harbiden çıktı mı lan, ben de indireyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 steamdeki negatif yorumlara baktım da. biraz sıkıntılı bir release olmuş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 içimde kötü bir his var, hiç takip etmedim early filan tam keyif alayım diye ama sanki kötü olacakmış gibi geliyor. umarım güzel olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ui baya indie kafası 1998 stili olmasa güzel olacakmış =P hikaye güzel başladı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 okuduklarımdan sonra ben 100 lira riske etmek istemedim ya. yarbaydan bir bakayım. 2k da saçmalamazsa, save/load kanser değilse, ui buglanmıyorsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 UI içler acısı. Atmosfer de çok açmadı hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hakkaten o ui nedir ama lol mobil oyunlarda daha iyisi var artik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 acg review: https://www.youtube.com/watch?v=r-ft5S_rMwA tl;dw: wait for sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Abi bi 3 saat falan baktım ama, ne bileyim writing iyi gelmedi ya. Tamam ben de edebiyatçıyım seviyorum ağdalı dil ama sagda solda inspect ettigim çamura bakarken stanzalı şiir istemiyorum ya, gerçekten fazla yoruyor zihni birşeyleri okumak. Akıcı değil dili, sürekli zorlama stimülasyon kasmışlar, başı daha diyip geçiyorum simdilik. Bir de daha girişten 2 companion arasında seçim dayamaları gerçekten gerdi. Neye göre abi bu seçim? Tamamen random, hakkında hiçbirşeyden emin olamadıgın karakterler, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 kisisel tavsiye: mind read ile baslayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bur dm olarak settingi 2 yildir takip ediyorum. monte cok iyi is cikariyor. ancak oyunda setting hic karistirmamis, acip bakmamis insanlar icin cok yabanci kalacak. pillars gibi oynarken yabancilasma olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Namessar said: kisisel tavsiye: mind read ile baslayin scan thoughts olan bu di mi? cheat gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 agdali anlatimin ayarini kacirmis olabilirler ama inspect ettigin camur bile camur degil sanki oyunda. settingin olayi o gibi geldi bana newbiesi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar