Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektirikli bisiklet

juma001

Öne çıkan mesajlar

Bianchi E-Green var bende.

Yaz mevsiminde direk işe gidip geliyorum. 12km yarım saat sürüyor aşağı yukarı.

Elektrikli bisiklette en önemli şey pil ömrü. LI-ION pil kullanıyorum 3 ay hergün bindiğim bir düzende ömrü %30 civarında azaldı. Pilin kendisi bisiklet parası neredeyse o yüzden bir yerden sonra karlı olmuyor.

Yokuş performansı konusunda ise dik yokuşlarda fazla bir şey bekleme derim. Elektrikli bisiklet dediğin olay destek verir motosiklet gibi motoruyla götürmez. O yüzden dağlarda gezdirecek gibi bir beklenti olmasın. Sağlamlıkta ise şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bir kere lastik patladı şu ana kadar. 2. senesinde göreceğiz. Bisikletin de bakımları var atlamazsan sıkıntı yok. 3 ayda bir baktırmakta yarar var.
Sosyal ağlarda paylaş

yazlık mekanda gayet güzel oluyor. sepetliler özellikle. atıyorsun sepete havluyu, kıyafetini ıvırını zıvırını gidiyorsun kumsala. denizden çıktıktan sonra pedallara asılacam diye kan ter içinde dönmüyorsun eve en azından.

40-50 yaşında teyzeleri görüyorum kullanıyorlar harbi güzel bi ortam oluyor, sırf bu elektrikli bisikletler sayesinde sosyal ortam yaratılıyor her yaştan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...