juma001 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sizce elektirikli bisiklet almak mantıklı mıdır, dayananıklılıgı, saglamlıgı, ekonomikligi, konforu vs. maddeler düşünüldügü zaman? bonus: şarj etmek için giden elektirik parasını ben ödemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Sen mobili çok yanlış anlamışsın. Çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juma001 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Sonofa said: Sen mobili çok yanlış anlamışsın. elektronik aletler burda hep diye anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gereksiz pahalı geliyor bana elektrikli bisikletler, aynı paraya çin marka motosikletler satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 1000 km den sonra dağılıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juma001 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ben bursadayım yollar biraz yokuşlu, yokuşlu yolda verim alamazsın deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bianchi E-Green var bende. Yaz mevsiminde direk işe gidip geliyorum. 12km yarım saat sürüyor aşağı yukarı. Elektrikli bisiklette en önemli şey pil ömrü. LI-ION pil kullanıyorum 3 ay hergün bindiğim bir düzende ömrü %30 civarında azaldı. Pilin kendisi bisiklet parası neredeyse o yüzden bir yerden sonra karlı olmuyor. Yokuş performansı konusunda ise dik yokuşlarda fazla bir şey bekleme derim. Elektrikli bisiklet dediğin olay destek verir motosiklet gibi motoruyla götürmez. O yüzden dağlarda gezdirecek gibi bir beklenti olmasın. Sağlamlıkta ise şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bir kere lastik patladı şu ana kadar. 2. senesinde göreceğiz. Bisikletin de bakımları var atlamazsan sıkıntı yok. 3 ayda bir baktırmakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Yürürüm gene binmem karizma meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ters bin karizmanın dibine vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Selam, maxigenous said: bıdıbıdı...bıkbıkbık Arkadaş söylemiyor tabi Pendik Sahil'de bindiğini :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hadi maxle dalga geçelim şimdi baya böyle iğrenç insanlar olalım, sonra para kendini kötü hissedip özür dilesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 3 ayda %30 ölen pil çok boktan di mi ya 6 ayda kullanılmaz olcak alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 9 ay de işte az zorlasan 1 sene sonra pil değiştirirsin ama oda pahalıymış baya. vosvos al bitane en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 1-2 ay içerisinde sezonu açarız bakalım o kadar aydır yatan pil ne halde çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 çok pahalılar çok ağırlar çok pahalı olduklarından komponentlerinde ucuza kaçıyorlar. cannondale'in elektriklileri 25kg civarında 12k'dan başlıyor sanırım. 12k'ya cillop gibi 6kg tur bisikleti alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 12k'ya ne bisikleti ya ? o paraya zaten çok güzel motor alırsın. hem elektrikli bisiklet ve motoru geçtim karda yağmurda perişan olmanı engelliyecek arabada alırsın. elektrikli bisikletten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yazlık mekanda gayet güzel oluyor. sepetliler özellikle. atıyorsun sepete havluyu, kıyafetini ıvırını zıvırını gidiyorsun kumsala. denizden çıktıktan sonra pedallara asılacam diye kan ter içinde dönmüyorsun eve en azından. 40-50 yaşında teyzeleri görüyorum kullanıyorlar harbi güzel bi ortam oluyor, sırf bu elektrikli bisikletler sayesinde sosyal ortam yaratılıyor her yaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 iki pedal çeviricem diye ödünüz kopuyor di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UA0bN_G90bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Selam, Kitlerden alıp ekleme yapsak? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yalnız 12 km yi, eğer ki sahilse, çok çok rahat bi şekilde normal bi bisikletle fıtı fıtı gezerek gidebilirsin. yorulmazsın bile yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 12km boyunca elektrikle gitmiyorum zaten ama işe gittiğimden ter fışkıracak kadar da pedala asılmıyorum, daha önce öyle yaptım duştan sonra klima yazın ortasında geberiyordum. Dönüşte zaten sıkıntı yok veriyorum pedalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar