Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektirikli bisiklet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce elektirikli bisiklet almak mantıklı mıdır, dayananıklılıgı, saglamlıgı, ekonomikligi, konforu vs. maddeler düşünüldügü zaman?

bonus: şarj etmek için giden elektirik parasını ben ödemicem
Mesaj tarihi:
Bianchi E-Green var bende.

Yaz mevsiminde direk işe gidip geliyorum. 12km yarım saat sürüyor aşağı yukarı.

Elektrikli bisiklette en önemli şey pil ömrü. LI-ION pil kullanıyorum 3 ay hergün bindiğim bir düzende ömrü %30 civarında azaldı. Pilin kendisi bisiklet parası neredeyse o yüzden bir yerden sonra karlı olmuyor.

Yokuş performansı konusunda ise dik yokuşlarda fazla bir şey bekleme derim. Elektrikli bisiklet dediğin olay destek verir motosiklet gibi motoruyla götürmez. O yüzden dağlarda gezdirecek gibi bir beklenti olmasın. Sağlamlıkta ise şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bir kere lastik patladı şu ana kadar. 2. senesinde göreceğiz. Bisikletin de bakımları var atlamazsan sıkıntı yok. 3 ayda bir baktırmakta yarar var.
Mesaj tarihi:
çok pahalılar
çok ağırlar
çok pahalı olduklarından komponentlerinde ucuza kaçıyorlar.

cannondale'in elektriklileri 25kg civarında 12k'dan başlıyor sanırım.
12k'ya cillop gibi 6kg tur bisikleti alırsın.
Mesaj tarihi:
12k'ya ne bisikleti ya ? o paraya zaten çok güzel motor alırsın.

hem elektrikli bisiklet ve motoru geçtim karda yağmurda perişan olmanı engelliyecek arabada alırsın. elektrikli bisikletten iyidir.
Mesaj tarihi:
yazlık mekanda gayet güzel oluyor. sepetliler özellikle. atıyorsun sepete havluyu, kıyafetini ıvırını zıvırını gidiyorsun kumsala. denizden çıktıktan sonra pedallara asılacam diye kan ter içinde dönmüyorsun eve en azından.

40-50 yaşında teyzeleri görüyorum kullanıyorlar harbi güzel bi ortam oluyor, sırf bu elektrikli bisikletler sayesinde sosyal ortam yaratılıyor her yaştan.
Mesaj tarihi:
12km boyunca elektrikle gitmiyorum zaten ama işe gittiğimden ter fışkıracak kadar da pedala asılmıyorum, daha önce öyle yaptım duştan sonra klima yazın ortasında geberiyordum. Dönüşte zaten sıkıntı yok veriyorum pedalı.
  • Yeni Oluştur...