Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/46105/22737391/1/mars-ile-ilgili-sok-iddia.aspx Hürriyet.com linkinden yola çıktığım için ben de kendimden utandım biraz ama görüntüler omurgaya bayağı benziyor. Forumun bu kısmında bayağı güzel bilgiler paylaşıldığı için biraz da acaba bundan yola çıkarak bilmediğimiz neleri farkederiz diye merak ettim :) Biyoloji şovu yaparak olabilir mi olamaz mı açıklayacak arkadaşları sahneye davet ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 belki amerika sample ları aldı geldi burda clone lamaya çalışıyor bile hatta yapmış bile olabilir... yakında felaketler doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hiç benzemiyor omurgaya/iskelete falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bence bariz bir şekilde anımsatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bence marsta kesin mikroorganizma bulunacak ama omurganlı canlı zor hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Adamlar saklıyor olsa hayvan gibi omurgayı da bi zahmet silerlerdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ya işte diyorum ya, hürriyet.com'dan alıntı yapmak utandırdı biraz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 iyide tekbaşına nasa çıkım yapmadı bu işi. Sadece YÖneten nasa kontrol eden. Diğer tüm destekçiler robot yukarda görüntü almaya başladığı gibi canlı olarak izledi ve kayıt alındı. Robot gördüğü gibi bu cisimi başka biyere yöneliyor fazla incelemiyor o bölgeyi. Anladınızmı şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 biraz daha açar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 moncici said: bence marsta kesin mikroorganizma bulunacak ama omurganlı canlı zor hehehe Ben bi ihtimal mikroorganizma, anaerobik mantar, küf,yosun falan deseler inancam da, omurgalı... ı ıh. zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 boyutu ne o resimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bence benziyor omurgalıya ya da içten içe olmasını istediğim için de benzetmiş olabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ben sıkıldım artık bu mars geyiğinden ya. ya kemik bulduk deniyor, ya mikrop var daşın üstünde deniyor, yok su akmış buradan deniyor. arkadaş yok mu kanlı canlı koşan zıplayan bi şeyler? bizi neye alıştırıyorlar anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 krayt dragon yavrusuna aitmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi Nasa yı takip edio musunuz facebookundan vs den bilmiom ama adamlar bi metal bişeyi bulunca bile veya kireç bulunca bile aman su olabilir diye heyecanla bas bas paylaşıyorlar böyle bariz bi şey bulsalar neden paylaşmıcaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 resmin tamamı: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00109/mcam/0109MR0684021000E1_DXXX.jpg güzel kayalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Nasa bile facebook yapmış arkadaş. Cnm nyse sn mşglsn glb iyi gclr sna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Farklı bir gezengende omurgalı canlı evrilcek de, o omurganın farklı yerçekimiyle farklı mineral kompozisyonuyla falan bir de tipi falan aynı olucak burdakiyle. Omurga evrilcek kadar uzun süre yaşam olsa ilk ve tek bulucakları şey omurga olmazdı yine. +Hürriyet nasıl beyinsiz angut insanlar tarafından yazılıyor inanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 AHUHAUHAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 HÜSEYİN ABİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 rus bilim adamlarına bu haberi göstersen ülkeyi kapatıp giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Direk insan iskeleti o adıda kezbanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kuranda yazıyordur kesin varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar