bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 abi adamların spawn noktasına kadar ilerledikte ondan öyle oldu asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bizim takımın rage'de inanılmazdı ama hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 şaka ya, yine yaptım. neden mesaj fln gelmiyor abi captain olduğunda.. rusca bile küfür yedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 indirdim ben de. ama daha baya kötüyüm ya da gemim çok kötü bilemedim. ikisi birden olması daha büyük ihtimal. tutsanıza elimden. tam bir hareketli targetım. bana dalsınlar siz öldürün filan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bolgeler filan nasil aliniyo, alinca ne oluyo anlamadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 abi t1 gemilerle nooblara karşı oynıycaksın zaten, gemileri mekaniklerini öğrenmeye çalış hangi geminin olayı ne gibisinden. tabii rakipleri de öğrenmek önemli. hızlı gemilerin counter'ı var, yavaş gemilerin counter'ı var. hızlı gemiyle oynuyosan strafe ve missile dodgelamayı baya öğrenmen gerek, bir de bir target'a dalarken los'a girmeden vurabiliyor olman gerek yoksa senden daha iyi tank/dps i olan her target a teke tek de ölürsün. mesela gunship de insanlık dışı dps var ama yavaş, etrafında dönersen vuramaz gibi. yavaş gemi oynuyorsan onunda farklı stratejileri var. şey yapabilirsen en mantıklı. warehouse mu ne itemların olduğu yere gir, orda gemi tiplerine göre modüller var recon, gunship, engineer fln bak (her tier'a bak, not available göstermeye ayarla). modülleri okuyunca oyunt tarzlarıyla ilgili fikir edinirsin zaten ona göre seçim yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 of çok nubum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 pulsar, mine, combat drones, guard defans scale'ı bunların ayardan geçmesi gerek. adama yanından geçiyor dronelar 5k vuruyor. şişmana gank e gidiyosun, yaklaşsan mine 6k vuruyor uzaklaşsan adam kanırtıyor, pulsar saçmalık ötesi zaten her saniye 3k 3k tikliyor. guardların t3'den sonra modlarla defansı 70k'ı geçiyor, adam peygamber mod takılıyor haritada pulsar açık kafasına göre objectivelere giriyor. ha bir de singularity silahının acil nerflenmesi gerek. adam spamlıyor, projectile yavaş ama 4.5 4.5k vuruyor, birinde shield i diğerinde bütün hull'u kaybediyosun. adamla 1v1 iken sorun yok, dodgelayabilirsin belki ama biriyle kapışırken bu adam arkadan gelirse direkt patlatıyor. biraz op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ya missile den nasıl kaçıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ir flares veya saklancan bişiyin arkasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 abi direk patlıyorum 1 missile de ya. ben atiyorum, benimkiler de iyi vuruyo da direk one shot almıyor. sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 homing olanlar az dmg veriyor, az taşıyabiliyorsun ayrıca gemiden çıktıktan 1 sn sonra home ediyor. yani göt göteyken atarsan vurmuyor veya astroid yanındaysan gemiden fırladığında astroid'e çarpıyor. homing olmayanların dmg'i daha yüksek, cd'si daha düşük, çok daha fazla taşıyosun ama adam strafe atıyosa denk getirmesi daha zor. homing'e karşı anti-missile flare kullancaksın module (ki ben kullanmıyor, tier biraz artınca kimse homing kullanmıyor kullansa da tanklıyorsun) diğerlerine karşı gözünü açık tutacaksın hareketli olacaksın. oyunun başında bende aynı sıkıntıyı çektim gemiler topladıkça kombat biraz daha oturaklı hale geliyor. bir de mm sistemi bazen t1'i t2 veya t3 karşı koyabiliyor o zaman yapabileceğiniz bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 isim seçme olayını ne biçim yapmışlar ya. yazıyosun kaydoluyor öyle bi isim olmasına rağmen yanına numara koyuyor.küçük büyük harfler kullanarak başkasıyla aynı ismi alabiliyorsun. bide başlangıçta 7 gün premium veriliyor diyordu vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 7 degil 1 gün veriyor premiumu questleri devam ettirince gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ben de deniim madem herkes oynuyor bingildak gelmedi bu arada o quoteların :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 peh bayram gırrdı bakamadım bıle oyuna eger t3 ler falan dengesizse açmaya hiiç gerek yok yani. t2 açmıştım en son, tacklerımıa aoe slow çakan füze + singularity canonn almıştım. Tam TACKLER olmuştu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Güzel it dalaşı oluyor yanlız oyunda, eğey eğlenceli asteroide yapışıp kapışmak güzelde aim istiyor. Corp varmı patinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 oyun iyiymiş. oynadım bir kaç saat. bu race için nasıl level atlıyoruz ya? fed seçtim hala level 1. ayrıca fed baya eziliyo ya dsfsf dün kapıştığımız bölge gitmiş empire almış. bugün bir bölge daha gidiciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ben de fed seçtim. pati nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ozgurlukcu tarafta tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 hangi tarafı seçtiğiniz önemi var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 e diğer 2 tarafla kapışıyoruz işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 corp kursun zenginlerden biri la 10 dolares sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 xaenin'e iteleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 10 olsa ben kurardım da 20 dolar da fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar