fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bingildak ı falan gördümde oyunda. asteoridlere tırmanmaya çalışıyordu en son :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Şimdi gördüm teamspeak.star-conflict.co.uk http://star-conflict.com/en/news/160/current/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Xenocide said: yoh öyle bi isim. büyük küçük harf farkı - sondaki numarayı silmediysen falan ismi siteden update etmiyor muyuz. ordan update etmiştim ama olmadı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Xenocide said: 2. sıradasın gebeş Oha koymuş lan bana niye şeysi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 hiçbirimize gelmedi de çaktırmadık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 store'da neden missile göremiyoruz ? direk gemi menüsünde çıkıyor ama mavi missile için hangi fekşın gerektiğini göremiyoruz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Pati Squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 eğer mavi item vars o slot için, gemi de tıkladığında silik olaraak görünüyor zaten ordan görebilirsin aadını. ben call to arms'ı beceremedim galiba ya kimseye gitmedi. ama akşam 4 kişi çok iyi aktık. çok pro maçlar döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Kimin nicki ne şimdi #starconflictoynayanlartakipleşiyor #keyiflikeyiflitakipleşelim #tümoyunculartakipleşiyor #takipleşmeyenkalmasındiyenlertakipleşiyor #takipçisiazolançokolantakipleşiyor #takipleşiyortakipleşiyortakipleşiyor #çoktekrarlayıncaanlamınıyitiriyordiyorsantakipleş #ceddindetakipleşsinneslinde (Ki oyun bende yok bile, ama böyle gerizekalı şeyleri devamlı TT göre göre kafayı bozdum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 5-6 defa pve ye girdim ama mallar hemen ölüyorlar ya. bitiremedik hiç 2. roundda patladık sdfs pve ye gircem diye yanlışlıkla istasyon degiştirdim gitti 200k. 500k lık gemiyi alıcaktım tam. töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 pvp girin abi pve beni hiç sarmadı, pvp baya eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 olm ben mi çok sağlam faction seçtim diyorum ama hex map'te federation'un durumu içler acısı. 50 pvp maçının 40'ını falan kazandım, PVE'de daha kaybedince noluyor bilmiyorum, öyle fena boostlandım hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 survival'ı 70k olan gemi gördüm ya, benimki 10k anasını satayım. nasıl patlar abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sniperla 3k çakıpta shieldi anca tek tık azalan gemi vardı. Herif boss gibi dolanıyordu ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bana mi farkli gemiler geliyor anlamiyorum shotgunla yirmi yil suruyor sabitimsi duran interceptorlara max damage ile vururken oldurmem frigate falan hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 dün biraz t4 lerle kapışmaya başlayınca soğudum ya. sürekli 5k üzerine dmg yiyorum ki öyle sabit hantal sniperlardan falan değil. adam patlatmam inanılmaz zorlaştı ki dps'imin çok yükselmesine rağmen. du bakalım ne nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yeni başlayanlara gunship tavsiye ediyorum modları cidden çok güzelmiş, incelesem bende gunship başlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://i.imgur.com/VyB4q0g.jpg yeeheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ahahhah bilgi oyuna hakimiyet.. hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 hahah ulan herif oynarken koymuş bi de utanmaz, captain olduğumu bilmeden rush'a liderlik edip 5 kelle aldım, öldüğümde ulan kaptan ölüyor hep diye rage yaptım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ahahahaha nub ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 hayır bende nubum takıldım adamın pesine bir bildiği vardır diye. girdik bir ton adamın içine yırttılar ikimizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ama sitem etmesi çok iyiymiş sjkasdjadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar