Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

yoh öyle bi isim. büyük küçük harf farkı - sondaki numarayı silmediysen falan

ismi siteden update etmiyor muyuz. ordan update etmiştim ama olmadı herhalde
Mesaj tarihi:
store'da neden missile göremiyoruz ?

direk gemi menüsünde çıkıyor ama mavi missile için hangi fekşın gerektiğini göremiyoruz orda.
Mesaj tarihi:
eğer mavi item vars o slot için, gemi de tıkladığında silik olaraak görünüyor zaten ordan görebilirsin aadını.

ben call to arms'ı beceremedim galiba ya kimseye gitmedi.
ama akşam 4 kişi çok iyi aktık. çok pro maçlar döndü
Mesaj tarihi:
Kimin nicki ne şimdi #starconflictoynayanlartakipleşiyor #keyiflikeyiflitakipleşelim #tümoyunculartakipleşiyor #takipleşmeyenkalmasındiyenlertakipleşiyor #takipçisiazolançokolantakipleşiyor #takipleşiyortakipleşiyortakipleşiyor #çoktekrarlayıncaanlamınıyitiriyordiyorsantakipleş #ceddindetakipleşsinneslinde

(Ki oyun bende yok bile, ama böyle gerizekalı şeyleri devamlı TT göre göre kafayı bozdum)
Mesaj tarihi:
5-6 defa pve ye girdim ama mallar hemen ölüyorlar ya. bitiremedik hiç 2. roundda patladık sdfs

pve ye gircem diye yanlışlıkla istasyon degiştirdim gitti 200k. 500k lık gemiyi alıcaktım tam. töbe
Mesaj tarihi:
olm ben mi çok sağlam faction seçtim diyorum ama hex map'te federation'un durumu içler acısı. 50 pvp maçının 40'ını falan kazandım, PVE'de daha kaybedince noluyor bilmiyorum, öyle fena boostlandım hah.
Mesaj tarihi:
bana mi farkli gemiler geliyor anlamiyorum

shotgunla yirmi yil suruyor sabitimsi duran interceptorlara max damage ile vururken oldurmem

frigate falan hayal
Mesaj tarihi:
dün biraz t4 lerle kapışmaya başlayınca soğudum ya. sürekli 5k üzerine dmg yiyorum ki öyle sabit hantal sniperlardan falan değil. adam patlatmam inanılmaz zorlaştı ki dps'imin çok yükselmesine rağmen. du bakalım ne nasıl olacak.
  • Yeni Oluştur...