Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 alısıyon ya bi yerden sonra, gerçi ceptora hala çok alışamadım ben.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 loot olayı biraz patates ama adamlar sanki loot süper rare olsun istemiş. sürekli loot buluyosun, credit (prem) vermeden alma şansın 10%, prem kredi ile 70% ki kredi costları cidden yüksek. hani 5$ versen 2-3 item attempt edebiliyosun, hmmm. bu loyality olayını kasmak gerek mavi itemlar için ona da squad istiyor.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bu oyunda hala 10kmden kontrol edilebilir aoe dmg roket atılıyor mu?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Loyalty görevlerden birde 5 gün sonunda geliyor. Squada gerek yok.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 gormedım arcane onu olabilir ama ya cok lag bugun oynatmıyor resmen :/. bu arada loyalty için suqad olmaya gerek yok ya
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bu arada füzeleriniz vurulabiliyor gemiler patladıgında - frigler - etrafına zarar veriyor. dün raptorlayım, bitanesini patlattım, patlarken missile ı attım birine önce ben patlayınca biri yattı sonra missile gitti vurdu ölürken 3 kişi almış oldum heh
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Loyalty görevlerden birde 5 gün sonunda geliyor. şu ne demek aanlamadım
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 galiba 5 gunluk deneme pilotu olarak yandan gorevler verip duruyorlar ya, 5. gunun sonunda loyality gorevi gelecek, mi?? (hehehe 5. günün sonunda günesin dogdugu yerden gelecek)
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 mavi itemları açmak için kontratlardan legion, wardens vb herhangi birisini seçerek kontrat imzalıyorsun ve görev seçiyorsun. O görevleri bitirdikçe kime imzaladıysan ona loyalty geliyor ve level ı arttırıyorsun. Level atlattıkça mavi silah/ekipman açılıyor. Birde oyuna her gün girdiğinde kredi kazanıyorsun. 5 gün üst üste login olursan, kontrat kimde imzalı duruyorsa ona 10.000 loyalty geliyor (miktar yanlış olabilir hızlı geçmiştim orayı)
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 guided missilelara ayar gelmesi gerek yalnız, atıldıktan 2-3 sn sonra hedefe home etmeli, adam seni kovalarken atıyor götündeyken ne kadar strafe yaparsan yap vuruyor.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ufaklardan kacıs bıaz zor ama standart veya cruiserlardan kacabılıon bide chaff atan modul var aslında onun dışında kayalar =) yoksa ceptorlar ölümsüz olur
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 carrier gibi bir gemi gördüm çok hoştu, baya baya yavaş, missile atıyor sanırım not guided, 2 tane drone var etrafında auto target 250 250 vuruyolar yaklaşanlara
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yaw contracti kimden alsak iyidir, fark edermi? 6 cesit faction varmis, 3 tane ayni anda alabiliyoruz galiba?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kullandığın geminin mavi(t3)ekimanı/silahı nese onla kontrat imzala.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben raid gittim oldıveydavn oyunu destek amaçlı bastım bu arada 10 doları
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 WOT'u yavaşlıktan braktıydım belli süreden sonra bu ilaç gibi geldi :). En iyi sniper / uzak menzil gemisi kimde ona gore şimdiden yoğunlaşıcam. WOT ta 3 ülkenin de artilerini tier 8 licem diye ağlamıştım. Şu anda bari direkt istediğim gemi tipine ilerleyeyim.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi sniper gemi olmasa çok mutlu olurdum neyse en azından hareketliyken asla vuramıyolar, hangisinde bilmiyorum ama
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Gerçi şimdilik Empire Gunnerlarla leaderin arasında bulunan 7 gemi arasına delıp shield / crit açıp overdrive ile intihar saldırılarını çok sevdim de :D. Her zaman olmuyor bu zevk.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 mor loota u 15 krediyle extract ettim 70% le failledi qqqq
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 pve görevlerinden garanti bir tane (en azından 2-3 tane bitirdim hepsinde) military grade item düşüyor (yeşil)
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben hiç pve yapmıyorum ya bir gireyim.
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Veririm 79 doları PVE yapmam zaten bir iş çıkışı oynuyorum 1 saat onda da zaman kaybedemem item için.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 pve kasamam ben direk pvp giriyorum. demin stealth gidip düşman kaptanını patates ettim oyunu kazandık sdfs
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 fena degil oyun, isteyken canim sikildikca giriyorum :D gemilere biraz daha alismam lazim, frigate offansiv command gidiyorum. bakalim daha nasil olacak :) yok mu corp falan, girelim Iridium kazandiralim corpa, sonra onlari dread yapip corp savaslarinda kullanalim :D
Öne çıkan mesajlar