Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
loot olayı biraz patates ama adamlar sanki loot süper rare olsun istemiş. sürekli loot buluyosun, credit (prem) vermeden alma şansın 10%, prem kredi ile 70% ki kredi costları cidden yüksek. hani 5$ versen 2-3 item attempt edebiliyosun, hmmm.

bu loyality olayını kasmak gerek mavi itemlar için ona da squad istiyor.
Mesaj tarihi:
bu arada
füzeleriniz vurulabiliyor
gemiler patladıgında - frigler - etrafına zarar veriyor.
dün raptorlayım,
bitanesini patlattım, patlarken missile ı attım birine
önce ben patlayınca biri yattı sonra missile gitti vurdu
ölürken 3 kişi almış oldum heh
Mesaj tarihi:
mavi itemları açmak için kontratlardan legion, wardens vb herhangi birisini seçerek kontrat imzalıyorsun ve görev seçiyorsun. O görevleri bitirdikçe kime imzaladıysan ona loyalty geliyor ve level ı arttırıyorsun. Level atlattıkça mavi silah/ekipman açılıyor.
Birde oyuna her gün girdiğinde kredi kazanıyorsun. 5 gün üst üste login olursan, kontrat kimde imzalı duruyorsa ona 10.000 loyalty geliyor (miktar yanlış olabilir hızlı geçmiştim orayı)
Mesaj tarihi:
ufaklardan kacıs bıaz zor ama standart veya cruiserlardan kacabılıon

bide chaff atan modul var aslında

onun dışında kayalar =)
yoksa ceptorlar ölümsüz olur
Mesaj tarihi:
WOT'u yavaşlıktan braktıydım belli süreden sonra bu ilaç gibi geldi :).

En iyi sniper / uzak menzil gemisi kimde ona gore şimdiden yoğunlaşıcam.

WOT ta 3 ülkenin de artilerini tier 8 licem diye ağlamıştım. Şu anda bari direkt istediğim gemi tipine ilerleyeyim.
Mesaj tarihi:
Gerçi şimdilik Empire Gunnerlarla leaderin arasında bulunan 7 gemi arasına delıp shield / crit açıp overdrive ile intihar saldırılarını çok sevdim de :D. Her zaman olmuyor bu zevk.
Mesaj tarihi:
fena degil oyun, isteyken canim sikildikca giriyorum :D
gemilere biraz daha alismam lazim, frigate offansiv command gidiyorum. bakalim daha nasil olacak :)

yok mu corp falan, girelim Iridium kazandiralim corpa, sonra onlari dread yapip corp savaslarinda kullanalim :D
  • Yeni Oluştur...