Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 alısıyon ya bi yerden sonra, gerçi ceptora hala çok alışamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 loot olayı biraz patates ama adamlar sanki loot süper rare olsun istemiş. sürekli loot buluyosun, credit (prem) vermeden alma şansın 10%, prem kredi ile 70% ki kredi costları cidden yüksek. hani 5$ versen 2-3 item attempt edebiliyosun, hmmm. bu loyality olayını kasmak gerek mavi itemlar için ona da squad istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bu oyunda hala 10kmden kontrol edilebilir aoe dmg roket atılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Loyalty görevlerden birde 5 gün sonunda geliyor. Squada gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 gormedım arcane onu olabilir ama ya cok lag bugun oynatmıyor resmen :/. bu arada loyalty için suqad olmaya gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bu arada füzeleriniz vurulabiliyor gemiler patladıgında - frigler - etrafına zarar veriyor. dün raptorlayım, bitanesini patlattım, patlarken missile ı attım birine önce ben patlayınca biri yattı sonra missile gitti vurdu ölürken 3 kişi almış oldum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Loyalty görevlerden birde 5 gün sonunda geliyor. şu ne demek aanlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 galiba 5 gunluk deneme pilotu olarak yandan gorevler verip duruyorlar ya, 5. gunun sonunda loyality gorevi gelecek, mi?? (hehehe 5. günün sonunda günesin dogdugu yerden gelecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 mavi itemları açmak için kontratlardan legion, wardens vb herhangi birisini seçerek kontrat imzalıyorsun ve görev seçiyorsun. O görevleri bitirdikçe kime imzaladıysan ona loyalty geliyor ve level ı arttırıyorsun. Level atlattıkça mavi silah/ekipman açılıyor. Birde oyuna her gün girdiğinde kredi kazanıyorsun. 5 gün üst üste login olursan, kontrat kimde imzalı duruyorsa ona 10.000 loyalty geliyor (miktar yanlış olabilir hızlı geçmiştim orayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 guided missilelara ayar gelmesi gerek yalnız, atıldıktan 2-3 sn sonra hedefe home etmeli, adam seni kovalarken atıyor götündeyken ne kadar strafe yaparsan yap vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ufaklardan kacıs bıaz zor ama standart veya cruiserlardan kacabılıon bide chaff atan modul var aslında onun dışında kayalar =) yoksa ceptorlar ölümsüz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 carrier gibi bir gemi gördüm çok hoştu, baya baya yavaş, missile atıyor sanırım not guided, 2 tane drone var etrafında auto target 250 250 vuruyolar yaklaşanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yaw contracti kimden alsak iyidir, fark edermi? 6 cesit faction varmis, 3 tane ayni anda alabiliyoruz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kullandığın geminin mavi(t3)ekimanı/silahı nese onla kontrat imzala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben raid gittim oldıveydavn oyunu destek amaçlı bastım bu arada 10 doları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 WOT'u yavaşlıktan braktıydım belli süreden sonra bu ilaç gibi geldi :). En iyi sniper / uzak menzil gemisi kimde ona gore şimdiden yoğunlaşıcam. WOT ta 3 ülkenin de artilerini tier 8 licem diye ağlamıştım. Şu anda bari direkt istediğim gemi tipine ilerleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi sniper gemi olmasa çok mutlu olurdum neyse en azından hareketliyken asla vuramıyolar, hangisinde bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Gerçi şimdilik Empire Gunnerlarla leaderin arasında bulunan 7 gemi arasına delıp shield / crit açıp overdrive ile intihar saldırılarını çok sevdim de :D. Her zaman olmuyor bu zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 mor loota u 15 krediyle extract ettim 70% le failledi qqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 pve görevlerinden garanti bir tane (en azından 2-3 tane bitirdim hepsinde) military grade item düşüyor (yeşil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben hiç pve yapmıyorum ya bir gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Veririm 79 doları PVE yapmam zaten bir iş çıkışı oynuyorum 1 saat onda da zaman kaybedemem item için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 pve kasamam ben direk pvp giriyorum. demin stealth gidip düşman kaptanını patates ettim oyunu kazandık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 fena degil oyun, isteyken canim sikildikca giriyorum :D gemilere biraz daha alismam lazim, frigate offansiv command gidiyorum. bakalim daha nasil olacak :) yok mu corp falan, girelim Iridium kazandiralim corpa, sonra onlari dread yapip corp savaslarinda kullanalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar