Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 mining falan yapip kimseye dalasmadan pvp siz pve takilmak mumkunmudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 deil, oyun daha çok wot wowp kafasında, ya da ne diyeyim battlefield kafasında. casuallar için biçilmiş kaftan ama kasıcak adam iinde kasıcak baya bişi var. Çok çok güzel şeyler var içinde, çeşitlilik + matchup + gameplay supper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dagger aldım sivrisinek gibiyim çok eğleniyorum ekleyin : bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Oynıcak 1 milyon oyun oldu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 mmo değil ki lan bu niye mmo muamelesi yapıyonuz. trade, pirating falan gibi olaylar olsa tadından yenmez de ne bilim bu haliyle çerezlik gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Oha çok iyiymiş lan çok zevkli bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 çerez zaten ya kombat eğlenceli bir şey kastığın falan yok gemilerle kapışıyosun işte, tanks'ın hızlı versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 astroidler arasında sivrisinek gibi dans ederek 4 adam patlatmak, missilelardan kaçmak, tam etrafını sardıklarında bubble açıp bütün missileların boşa gidip sonra paralyze olduklarını görüp süzülerek uzaklaşmak priceless. herkes en az 2-3 kere hızlı gemiyle oynasın aşırı eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hızlı gemi hangisi. ben federasyonun ilk verdiği gemiyi kullanıyorum şuan. öyle çok hızlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dagger var benim seçtiğim elemanlarda fighter'dan sonra geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 3 tip gemi var frigate - yavaş fighter - orta karar interceptor - hızlı bunların ayrı ayrı rolleri var kimi tackler imi gunship kimi covops felan bayha farklı gemi var silah tipleri iyice çoşuyo ilerde manyak olm oyun, süper yani. wotla falan alakası yok ana menü dısında aradıgımız space sim işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 interceptor işte benimki shotgun taktım gemiye bir de ECM akıyor resmen ve deli hızlı, eve'deki gibi bubble missile geldi şimdi vurduğu yerde bubble açıyor içinde energy eriyor direkt 0 oluyor, yavaş snipe eden tiplere 1 tane atıyosun adam gg hiçbir şey yapamıyor ki içinden çıkması saatler sürüyor yavaş ötesi gemiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu arada fighter - tackler çok iyi haa o omuymuş =) ben fed gittiğimden bilmiom mesela onu bizim interceptorda covops olan, 1 tane hedefi mikmeye oynuosun. özellikle bu kaptan öldürmeli maçlarda çok iyi. bu arada kayalar, beaconların arkasına gırersenız lock kırabiliosunz hatta dırek gorunmeze baglayabiliosunuz bazen. silahlar ilk başta yakın kısa uzun diye ama sonra baya silah var. Çok çeşitli abi bide uçuş mekanikleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ya gıttım salak gıbı pve moduna bakarken 3 kere station degıstırdım noluomus dıe 100k kredi gidiomus pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yaw yeni girenler icin kucuk bir rehber yazinda cibildak kalmayalim, istasyon degistirecegiz diye 100k bayilmayalim yok yere hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abı ogrenmesı kolay gemının gorevı ve ozellıklerı yazıo bıraz ona gore oynaman gerekio. gemiye takılı silahları, eq. menusunden sılahın ustune basılı tutup dısarı surukleyerek cıkarabiliorz, o zaman warehouse a dusuo baska gemıye takabiliosun. eskı gemılerı satamıosun ama warehouseun hacmını buyutebiliosun parayla matchuplar, 3 geminin ortalamasıylamı ne oluo artık. yani last tech t1 lerle oynarken t2 ler geliodu bana ama araya sıkıstırınca dandini bişey gelmiodu onun dısında,missileların explosion velocitysine kadar eveden arak bazı seyler. yani mesela, fighter:tackler ı çok seviorm ben, target painter - resist düşürüo guidince bilmemne - bildiğin web bu tahmin edersin BAYA iyi. bide cloak var. Aynı eve kafa. Ama işte asteroidin falan arkasına gırebilion yakın ucuon felan collision var o zaten süper, dar alanda ceptorla ucmak gıbısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu arada ekleyin suark panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 super, dalalim zaman bulunca B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 lan öyle süper böyle acayip diyene kadar hangi faction hangi server onları yazsanıza emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 logosu kırmızı olan tipler pardon : jericho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 factiopn onemli deil abi yani ben fed takılıyorum, ama aynı yere giriosun neticede. serverda farkedio mu? hiç öle bi seçenek çıkmadı önüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 oyuncu sayısı bu oyun için baya az geldi yaa totalde 1200 pilot diyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yani salı sabahı çok ideal bir vakit değil. cumartesi akşamı dene istersen sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Server 1 tane sanırım. Dolayısıyla herkes aynı serverda. Faction derdi yok. Factiona göre gemiler değişiyor o kadar. Mesala kimi factiondaki gemi tipi (örneğin longrange) başta açabilirken diğer bir factionda çok daha ilerlerde açılıyor veya hiç yok gibi.(faction değiştirebiliyorsun) Gemilerin hepsinin oynanış çeşitleri birbirlerinden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ee biri corp kursunda girelim bari :D 3 bin gayme X( 3 mac yaptim 1 win-2 loss. biraz curcuna gidiyor battle ler fakat eglenceli hehehe B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar