reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 türkler fakir ve pinti çıktı ya, kimse kıyamadı 10 dolara. zaten 2 gündür de aktiflik yarı yarıya düştü. 5 güne 1 kişi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 10 dolara kuruyum yau herkez rahat etsin ama gunde 1 saat oynuyorum corpu kurdu etrafta yok deemeyin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 valla ben evlenıorm ondan cok oynamıorm ama oynasamda tıer 1 takılıcam ole cerezlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bingildak said: engineer`in gameplay sarmadi ya, empire`daki gemiler iyi degil mi diyorsun simdi? dogrusu baska bir sey kasacak sabrimda kalmadi, command empire ile devam edeyim baktim eziliyorum bir sonraki major update`e kadar kapatirim Sorun comand shipte degil her takima lazim bir tane ama T5 de savaslar 3v3 4v4 falan olunca zayif kaliyor, Empire daki gemiler dedigin gibi cok yavas oyle oluncada engineer ve comand ship disindaki gemiler kacamiyor yada yakalayamiyor, yuksek tierlerde hizlar iyice artigindan fed figterlar % 50 hiz farkina sahip oluyor empire a gore o da sacma bir deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bana biraz saçma geldi sonuçta o yavaşlığa karşılık ne geliyor ki empire'a? 10% dmg inc var module energy consumption red. yok. sürekli enerji problemi çekiyorsun afterburner kullanırken, zaten enerji en önemli resource shield'den dolayı. neyse yani yapacak bir şey yok. t5 combatları niye o kadar az kişiyle oluyor? 3v3, 4v4 şeklinde falan? yeterince adam olmadığı için bot mu atıyor? Alfred, hiç kurma abi corp kimseler kalmaz yakında oynayan paranı çöpe atmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Empire gemilerinde survival daha fazla oluyor equiplediginde hullu base olarak cok daha yuksek oldugu icin birde hasar var dedigin gibi. T2 - T3 de adam sikintisi yok ve oyun az-cok dengeli ama T5 e kasmak cok zor hatta premium olmadan imkansiz o yuzden adam yok T5 de ve o yuzden T4 le karistiriyorlar que leri mac ciksin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bende t3 de kalayım o zaman ya hiç boşu boşuna keyif almayacağım şeye 6 milyon vermeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 empire engineer'ın özelliği nedir? gunship ve tackler'da neye gitmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bingildak said: empire engineer'ın özelliği nedir? gunship ve tackler'da neye gitmeli? T3 deki en iyi gunship ve en iyi tackler premium malesef Fed gunship iyi oldukca tackler rank 9 da creditsle alinabilen yok bile o yuzden kasma hic tacklera ama illa tackler oynayacagim t3 de diyorsan Jerico da var fena olmayan bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://forum.star-conflict.com/index.php?/topic/20980-star-conflict-obt-v091/ gauss baya iyi olmuş ya, gerçekten artık "cannon" gibi vuracak, yavaş gemiler için süper oldu ben commander olarak çok seviyordum ama damage'i çok düşük kalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Lynx Old bonuses are disabled New bonus: cooling rate increased by 50% bu ne ya? görünmezlik gitti mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yok görünmezlik gemi bonusu değil, geminin türünün bonusu, o bahsettiği bonus gemiyle gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Guided Torpedo: Now has immunity to the anti-missile modules on Guard ships Torpido gemisi dolucak heryer en az 3 LRF bekliyorum artik her macta reconu levellatiyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 biz guided torpedo oyundan kalkacak diye beklerken buff geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bizim aramızda guard oynayan yok ya bizim için bir şey fark etmedi, 5k 5k suratımıza patlıyordu yine 5k 5k suratımıza patlayacak asadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 command shipler guard deilmi işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Guardlarda phase shield falan var. Command buff basıyor sadece. Ancak gördügüm kadarıyla bufflar sayesinde iyi puanda yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 command fighter, guard frigate abi tamamen ayrı kategoriler şişkolar guard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ha dogru la fighter yazıyordu gemide. ben t3 command oynuyorum devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi coil mortar bazen ateş etmiyor neden olduğunu anlayabilen var mı? ısınma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://forum.star-conflict.com/index.php?/topic/20970-coil-mortar-constantly-jams/ herkeste bozukmuş, amk en sevdiğim silah ama basınca ateş etmiyor önümdeki target'a kafayı yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bir kac silahta daha basima geldi. Sanirsam geminin her yonune ates edemiyorsun. Crosshairin bulundugu yerde gemiye ait herhangibir govde parcasi bulunmamasi lazim. Ornegin geminin alt kismina ates edemiyorsun. Geminin burnunu cevirmesini beklemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 evet bazı silahlarda öyle bir şey var ama mortar'daki sorun o değil abi, silah ısınmamış, cooldown'da değil, direkt önüne ateş ediyosun, silahlar ateş ettiğin yere bakıyor ama silah ısınıyor hiçbir şey çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mortarda sorun yok calismasi gerektigi gibi calisiyor ama devler bilgi verme ozurlu olduklari icin malesef herkes bozuk saniyor silahi , simdi arkandaki interceptore ates ederken mesela lazer ile sadece 1 turret vurabiliyor % 25 hasar veriyorsun mortarda o sekilde degil mortar sirayla her silahtan ates ettigi icin arkandakine vurabilen tek turrettan ates ediyor % 100 hasari veriyor ama reload suresi 4 katina cikiyor. Onundekine ates etmiyor isiniyor olayi gorsel bug hasar veriyor, mortar cikmamis sekilde gozukse bile, adamin kafasinda hasar yaziyor hayalet mortar gidip isabet ettiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar