Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bingildak said: şöyle yaptım, bildiğin oyun değişti benim için. inanılmaz game changer implantlar var. mesela dönme hızını 30% artması, deli strafe fark ediyor (bendeki 6% hız veriyodu) veya 10% crit chance diğeri 50% extra crit damage. 8k critledim bugün singularity ile. zaaaa. bir de tepkiliyim xeno ve grim'e herifler 20 saatten fazla oynadılar 5 dolar verip premium almıyor abi adamlar hala t2 gemilerle oynuyorlar. ahah senin arkandan aynı gün bende aldım la premium hatta bugün son günü olması gerek. yoksa o 36k synergyi nasi alcam ha xeno konusunda haklısın adam tam leşçi ahdsuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 olaya bak spawn olamasan da oyun senin için bitmiş olsa da herkes ölene kadar beklemen gerekiyor yoksa hiç credit exp filan vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 o zaman* t3 seksine bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 param yok daha t3 gemi almaya 500k fln kaldı alıp gelcem heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 arcane said: xenocide sayfa 1'de oyuna tırt demişsin. sonra (be)leşçi diyeceğiz kızacaksın sdfsdf. abi o ilk sayfada yazdığım biraz talihsiz olmuş ama bişey diyim oyunu iyi kılan tek şey uçuş mekaniği. Nası yapmışlar bilmiyorum da hakikaten gemi uçuruyosun hissini yakalamayı başarmışlar adamlar fakat işte şu oyun ne bilim vurdum vurdum combat hölölö yerine freelancer kafasında olsaymış kötü mü olurmuş ya :/ Ben mesela ufak ufak minik minik baymaya başladım çünkü grinde girmeye başladı oyun benim için. harıl harıl pve yap para biriksin, harıl harıl pvp yap loyalty biriksin derdinden aldığım keyif kısmen de olsa azaldı t1-t2 gemilere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 iyi de bu oyunun turu bu, niye baska bisey gibi olsun. cs niye bf gibi degil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 çünkü bf var abi, freelancer gibi çıkan son oyun bildiğim kadarıyla darkstar one'dı o da vasatın biraz üstüydü. oyun sektöründeki bi açık yani, kapanması lazım acil. X'ten ümitliyim biraz bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bana pazarlamana gerek yok ağa ben beğendim zaten. biraz content ve balance lazımdı ben oynadığımda. şimdi nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bence var eksiklik biraz. capital ship yoksunluğu var mesela. acaip derinlik katar gameplay'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 icerigi napican abi, dust 2 giriyoruz 3bin saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 beta falan değil dimi bu arada böyle über content beklemeli miyiz? çok acayip şeyler yapılabilir yani çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 oyunu olmadığı kalıplara sokmaya çalışmayın abi, wot ne ise bu da onun uzay versiyonu. gameplay eğlendirdiği sürece devam, baydı mı kapatırsın 6 ay açmazsın, ayrıca grind'e bağlamasının nedeni premium satın almaman. eğer eğleniyorsan ver 5 dolar al 1 hafta premium, grind mrind kalmaz, oynadıkça çatır çatır tier da atlarsın paranda birikir, benim açtığımda satın alamadığım gemi olmadı t4'e geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ha bir de biz oyunu tactical falan oynamıyoruz, corplar gördüm adamlar gayet tactical oynuyor. command'i ile, enginer'ı ile, filo halinde full buff, full restoration. hızlılar yavaş gemileri koruyor, ECM'ler filo içinde takılıyor kimseyi öldürtmüyor, tackler'lar adam kaçırtmıyor falan. t3'den sonra bitiyor o karşı tarafa uçalım adam patlatalım olayı, daha böyle oturaklı bir hal alıyor yavaşlıyor kombatlar. astroid arkasında cover alıp, ada'dan adaya geçmeli patlatıp cover'a dönmeli bir moda giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bu singularity cannon hangi gemiler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ekleyin beni de steam acc: Fungal Storm axe type R la takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yarin max squad 3 player olucak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi geminin kaç sinerji istediğine bakın rank up için, 2. t4 gemisine geçiş için bu. ben t5'e kasmıycam, t4 yeterli bence hehe. düşününce aşırı kötü değil aslında, end-game sayılır artık t4, yaklaşık 8k ila 13k arasında değişiyor maçlardan aldığım sinerji. 20 maç falan işte aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bingildak said: abi geminin kaç sinerji istediğine bakın rank up için, 2. t4 gemisine geçiş için bu. ben t5'e kasmıycam, t4 yeterli bence hehe. düşününce aşırı kötü değil aslında, end-game sayılır artık t4, yaklaşık 8k ila 13k arasında değişiyor maçlardan aldığım sinerji. 20 maç falan işte aşağı yukarı. T4 ile T5 in que ayni su anda haberin olsun durmadan T5 adamlar gelirse karsina uzulursun, T5 sadece empire 14. implant icin oynaniyor zaten 2 damage assist aldiginda cooldownlar 0 laniyor bundan ecm ve gunshipler nekadar faydalaniyor tahmin edebilirsin T3 candir kasmayin T4 e, T5 e premiumla bile iskence birde bilmeyenler icin /set cl_scrollCombatText [value 0,1,2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ilk pve rank gorevinde 2. round'da paket oluyoruz surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ilk bende de öyle oluyodu. eng olursan takımı da kurtarıyorsun sdfs eng olarak girdim çok rahat bitirdik 3 roundu.millet genelde fighter ile giriyor ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 spartacus'den arganout'a geçer ordan 14'ler bırakırım o zaman ya. ama çok yavaş bunların gemileri gunship'de bu hızda çekilmez gibime geliyor, doğrusu cd resetlenme olayı command'e de o kadar kötü değil, 30% dmg inc. + shield basarsın, dmg yedikçe enerji geliyor sonuçta. gunship saçmalar ama direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bingildak said: spartacus'den arganout'a geçer ordan 14'ler bırakırım o zaman ya. ama çok yavaş bunların gemileri gunship'de bu hızda çekilmez gibime geliyor, doğrusu cd resetlenme olayı command'e de o kadar kötü değil, 30% dmg inc. + shield basarsın, dmg yedikçe enerji geliyor sonuçta. gunship saçmalar ama direkt. Empire da engi disinda bisi acma bence ama sadece implant icin acicam dersen en kolayi o evet, T5 de ecm, engi, gunship ve torpidolari toplamak icin guard gerisi player kaybi direk T3 comandda shield slotuna energy capasitesini artiran var onu tak F abilityinin hpsini % 50 artiriyor birde hull resisti birakip full hull hp gidip, nanocomposit survival modulunu al comandshipte sirayla once F sonra nano acinca zaten 5 dk patlatamiyorlar(ecm gelip enerjini carpmazsa tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 engineer`in gameplay sarmadi ya, empire`daki gemiler iyi degil mi diyorsun simdi? dogrusu baska bir sey kasacak sabrimda kalmadi, command empire ile devam edeyim baktim eziliyorum bir sonraki major update`e kadar kapatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Beyler Oyunda kurulu bir Turk veya Turk oyunculu casual playerlara açık corp var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar