Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 4x17 2.promo ALLAHH https://www.youtube.com/watch?v=KNYFMFItFTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Tarihi dizide spoiler mevzunu tee Spartaküs'te çözmüş olmanız lazımdı. Mercia İnşallah Ecbert'in dandik kasabasıyla courtunu basıp o gereksiz hatunu da keserler. Ne güzel kulaktan başlamışlardı ama yarım kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Gercek müslümanlar "Vikings" e çıldırmışlar Sanırım dizi yakılabilecek ya da kafası kesilebilecek bi şey olsaydı affetmezlerdi "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait metro, tramvay ve metrobüsler içindeki reklâm ekranlarında yer alan “Viking Olmanın Altın Kuralları” videosu İstanbulluları çileden çıkardı. 7'den 70'e her yaştan insanın ailesiyle beraber kullandığı metrobüslerin ekranlarında yer alan vahşi Vikingler reklamındaki tavsiyeler, şeytanı bile kıskandıracak derecede insanı aşağılaştırma görüntüleri, izleyenlerin ağızlarını açık bıraktı. Şaşkına dönen yolcular İBB yönetimine lanet okuyor" Şikayetler şöyle -Orijinal -şeytanî- saç modelleri -Göze -şeytanî- sürme çekmek -En havalı dövmelere sahip olmak -‘Başka ülkeleri istila etmek' için gemi üretmek -‘Amansız birer savaşçı olmak'" Haber linklink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Remus said: Ragnar'ın ölümü tamam da, Floki'nin müslüman olacak demek spoiler... Abi son bölümde Floki'nin (ve dolayısıyla Björn ahalisinin) Müslüman bir ülke gördüğü ve bir şekilde hallendiği gibi iki kritik bilgi içeriyor o yargı. Sanki S01E05'ten sonra tamamen random sallama kehanetmiş de 5 yıl sonra tutmuş gibi tepkiler vermeyin, azıcık daha geniş düşünün. Kimin neyi spoiler saydığı sizi (sen özelinde değil de işte hıyarlık yapanlara diyorum) hiç ilgilendirmez. Egonun ve boşvermişliğin önüne geçilmesi gereken nokta burası. Promo bile izlemeyen, "bölüm güzeldi/kötüydü" bile densin istemeyen insanlar var. Size ne abi başkasının keyfinden? "Aman canım bu da spoiler mı" diyip yazacağına, di ne güzel demiş, bir saniye elini fareye götür de sonra istiyorsan önümüzdeki 3 bölümün transcriptini koy. Şu kadar bile düşünceye saygı yok. Ben sırf bu andavallarla savaşıcam diye dizi keyfimi kaçırmıyorum tabii ki, izlemeden girmiyorum oluyor bitiyor. Okuyana yazık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 floki namaz kıldıracak sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 biri bu konuda floki için tam bir akp seçmeni demişti. Kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 bolum aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 17 dizide kadınlar erkekleri delirtme noktasına geldi gene. adam raidden yeni gelmiş 2 dakka da darladılar. helgada kalsın bu sefer köyde lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 hakkaten benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=bbgvgk50e94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Egil egil saga ile alakalı değildir umarım. o kadar önemli bir karakter gibi durmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Savaş sahneleri YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ooo yeni bolum gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 (td) savas esnasinda reklama girdi goremedik ne oldugunu. :P nerede paris bolumleri nerede bu... yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 meh bölüm "gavatız cünki vikingiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Cute said: Savaş sahneleri YOK THIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ooo bölümde savaş mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 pattis bir bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 paradan kısmıslar savas sahnesini cekmemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 bu bölümü sevesim geldi ama daha çok aksiyon olsa iyi olurdu çok tatmin etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 agenda pushingde bu hafta: gavat vikingler. history channel ile cuckoldrynin bilinmeyen gerçekliğine yelken açın. haftaya "there were black vikings" temalı bölümümüzde görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Ragnar'in oldugu yerin kapagini actiklarinda "nerde kaldiniz amk oldum burda" diyerek cikmasini bekledim ama cikmadi dsf Bolumun bazi yerleri tirtti cidden. Margrethe muhabbetini gereksiz uzun, Bjorn'un vedasini da pek gereksiz bir itiraf buldum. Savas olaydi ya da tek adam bile kaybetmeden taktik yapip alsalardi Aila'yi ve bunu gorseydik pek guzel olurdu ama simdi savas gormemek, buradan kistiklari sonraki bolumlerde daha buyuk produksiyon demekse sorun yok benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar